Προς το περιεχόμενο

DSL by Vivodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ειναι λογικο.

Ο ΙΕ κατεβαζει το αρχειο απο μια πηγη ενω το FG το βρισκει απο διαφορετικες πηγες και το κατεβαζει κοματια με αποτελεσμα να πιανει καλυτερη ταχυτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η vivodi καλυπτει και νεες περιοχες!!!! Παρτε τηλ οσοι ενδιαφερεστε στο 801 11 45600 γιατι η μηχανη αναζητησης που εχει στο http://www.vivodi.gr δεν ειναι ενημερωμενη...Εμενα επιτελους με καλυπτει στο τηλ. κεντρο Νεου Ηρακλειου και απο Δευτερα ξεκιναω ενεργειες μιας και ο πΟΤΕ δεν καταδεχεται....Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες....Ευτυχως!!!! :D :D :D

Σημερα εστειλα με speedex αιτηση για dsl απο κομβο με vivodi μιας και απο ΟΤΕ δεν υπαρχει φως...Και εχω την εξεις ερωτηση..Πριν βαλω isdn ειχα 2 pstn γραμμες μια για τηλεφωνο και μια για internet.Οταν εβαλα isdn διεκοψα την μια γραμμη και κρατησα την κυρια γραμμη.Τα καλωδια ομως απο την κολωνα του ΟΤΕ που ειχαν μπει προσθετα γιατι δεν ειχα δυο γραμμες στον κατανεμιτη , καθως και το καλωδιο απο τον κατανεμιτη στν πριζα του δωματιου που ειναι το pc υπαρχουν ακομα.Αυτο διευκολυνει καθολου ως προς την αναμονη τα πραγματα???Μηπως ξερει κανεις σε ποια υπηρεσια ακριβως προωθει την αιτηση μου στον ΟΤΕ η vivodi??Ευχαριστω. :D :D :D

Και εγώ έστειλα την αίτηση στην Vivodi εδώ και καμιά 10-15 μέρες αλλά απάντηση δεν έλαβα…..

Αναγκάστηκα να τους στείλω E-mail οπότε μετά από 3 ημέρες με πήρανε τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχουν γραμμές ADSL στην περιοχή μου, ώμος αυτοί έχουν κάνει την ανάληψη των χρημάτων από την πιστωτική μου….. Φυσικά το πότε θα υπάρχει γραμμή άγνωστο (λόγο ΟΤΕ) , οπότε η μόνη λύση είναι να μετατρέψω την γραμμή μου σε PSTN , να περιμένω να γίνει η μετατροπή και μετά να επικοινωνήσω με Vivodi για γραμμή ADSL πάνω σε PSTN αυτή την φορά.

Ώμος η χρέωση έχει γίνει ήδη και μάλιστα πριν την τελευταία μείωση τελών που ανακοινώθηκε…..

Και εγώ έστειλα την αίτηση στην Vivodi εδώ και καμιά 10-15 μέρες αλλά απάντηση δεν έλαβα…..

Αναγκάστηκα να τους στείλω E-mail οπότε μετά από 3 ημέρες με πήρανε τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχουν γραμμές ADSL στην περιοχή μου' date=' [b']ώμος[/b] αυτοί έχουν κάνει την ανάληψη των χρημάτων από την πιστωτική μου….. Φυσικά το πότε θα υπάρχει γραμμή άγνωστο (λόγο ΟΤΕ) , οπότε η μόνη λύση είναι να μετατρέψω την γραμμή μου σε PSTN , να περιμένω να γίνει η μετατροπή και μετά να επικοινωνήσω με Vivodi για γραμμή ADSL πάνω σε PSTN αυτή την φορά.

Ώμος η χρέωση έχει γίνει ήδη και μάλιστα πριν την τελευταία μείωση τελών που ανακοινώθηκε…..

Ζητησες dsl απο το δικο της δικτυο ή μεσω ΟΤΕ ??? Αν ζητησες μεσω ΟΤΕ αυτος ευθυνεται αν δεν υπαρχουν πορτες στα dslam του. Φυσικα το να σου τραβηξουν τα λεφτα χωριε διαθεσιμοτητα ειναι απαραδεκτο.Εγω ζητησα dsl απο το δικο τους δικτυο και απο καινουργιο κομβο , γιατι του ΟΤΕ γεμισε... :twisted: :twisted: :twisted:

Δυστυχώς η Vivodi δεν καλύπτει την περιοχή μου έτσι η η κάλυψη γίνετε μέσω ΟΤΕ.Την όλη διαδηκασία την έχει αναλάβη η Vivodi (ADSL Access OTE (Α.ΡΥ.Σ.))

Το θέμα είναι γιατί έγινε η είσπραξη των χρημάτων χωρίς να μπορούν να παράσχουν καμία υπηρεσία και μάλιστα μερικές ημέρες πριν να αρχίσουν να ισχύουν τα νέα μειωμένα τιμολόγια.

Από ότι ξέρω η χρέωση ξεκινά αφού έχει γίνει η ενεργοποίηση της γραμμής.

Δυστυχώς η Vivodi δεν καλύπτει την περιοχή μου έτσι η η κάλυψη γίνετε μέσω ΟΤΕ.Την όλη διαδηκασία την έχει αναλάβη η Vivodi (ADSL Access OTE (Α.ΡΥ.Σ.))

Το θέμα είναι γιατί έγινε η είσπραξη των χρημάτων χωρίς να μπορούν να παράσχουν καμία υπηρεσία και μάλιστα μερικές ημέρες πριν να αρχίσουν να ισχύουν τα νέα μειωμένα τιμολόγια.

Από ότι ξέρω η χρέωση ξεκινά αφού έχει γίνει η ενεργοποίηση της γραμμής.

Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο φιλε μου...Τι σου λενε για την εισπραξη που κανανε χωρις αντικρυσμα ??? :?: :?: :?:

Μου πρότειναν η να περιμένω μέχρι να δόση γραμμές ο ΟΤΕ η να επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά τελικά βρήκα την λύση της μετατροπής της γραμμής σε PSTN όπου υπάρχει διαθεσιμότητα για ADSL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...