Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες εφτασε το lenovo g710,ολα πολυ ωραια μεχρι που προσεξα ενα κολλημενο pixel!Προσπαθησα να το λυσω με γρηγορρες εναλλαγες μεσω καποιον προγραμματων/ (το εχω αφησει απο το πρωι μπας και γινει τιποτα.)

Παμε στο ζουμι.

Πηρα τηλεφωνο την cosmodata με παραπεμπει στο τεχνικο τμημα της lenovo και μου λενε καλυπτουμε απο 5 pixel.

Μετά πήρα παλι την cosmodata να μαθω την εννοια του doa τους!

Παιρνεις τηλεφωνο και σε παραπεμπουν στο τεχνικο κομματι(dell,lenovo,toshiba),αφου καλυπτει την συγκεκριμενη αστοχια υλικου η εταιρια τοτε στελνει κουπονι-χαρτι στην cosmodata για αντικατασταση καινουργιου στον πελατη.Αυτη ειναι η πολιτικη της εταιριας τους. Στην δικια μου περιπτωση δεν με καλυπτει...

Στην προκειμενου περιπτωση απλα... τον εφαγα να το πω ευγενικα...

Γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος;

Eιναι νομιμη η συγκεκριμενη πολιτικη του cosmodata;

Δημοσ.

συμφωνα με το νομο εντως 7 ημερων απο την αγορα του προϊόντως γινεται πληρης αντικατασταση! αλλα προσεχε θελει εντως 7 ημερων κ φυσικα να μην ευθυνεσαι εσυ για το προβλημα πχ σπασιμο κτλπ. ο νομος αυτος προβλεπετε απο την ευρωπαϊκη ενωση καθως κ ο νομος εγγυησης 2 χρόνων στην αντιπρωσοπια οτι και να αγορασεις με την αποδηξη εχεις 2 χρονια εγγυησης.

Δημοσ.

Υπαρχει καποια επισημη πηγη οσον αναφορα το doa γιατι αυτος μου ειπε οτι εξαρταται απο την εκαστοτε εταιρια την πολιτικη που θα ακολουθησει.

Δημοσ.

Δε ξερω εαν περιλαμβανονται τα πιξελ στο doa παντως.

Εαν εκανες αγορα μεσω ιντερνετ κανε μια υπαναχωρηση χωρις πολλα πολλα και ασε τα καμμενα πιξελ.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε υπαναχωρηση λένε πως έχω δικαίωμα από την στιγμή που η ίδια η lenovo δεν το αντιμετωπίζει σαν ελατωματικο προϊόν.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι νομιμες πρακτικές αυτές.

Από την άλλη σκέφτομαι ένα κολλημένο pixel είναι,πολύ φασαρία και ψιλοκουραζει κιόλας.

Δημοσ.

Μα η υπαναχωρηση σου λεει οτι μπορεις να το επιστρεψεις επειδη δε σου αρεσει.

Αρα μη χρησιμοποιησεις το πιξελ σα δικαιολογια.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει ελπίδα δυστηχώς,ποτέ ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα και εν μέρη φταίω και εγώ που δεν έδωσα σημασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...