8anos8888 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θα θελα να μαθω αν γινεται o/c cpu με διαφορετικου τυπου μνημες...Εχω ουσιαστικα αυτα που λεει η υπογραφη μου, για τα 2χ1gb δεν ξερω ποια ακριβως μοντελα ειναι ενω το 2 gb ειναι το kvr667d2n5/2g. Αν δεν γινεται με αυτες και αγορασω 2χ2 800mhz γινεται;. Εβγαλα και φωτο για περαιτερω πληροφοριες για τις μνημες με το cpu-z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 γινεται..! απλα δεν ξερεις μεχρι που θα φτασεις..! αν μιλας για light OC, λογικα θα εισαι οκ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos8888 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξερω, θεωρειται light 3.2-3.6 ghz ; Δεν θα υπαρχουν προβληματα ασυμβατοτητας; edit: Επισης αυτο το τροφοδοτικο που εχω θα με καλυψη με το o/c και με τη gtx 750; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα