Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι εχω καθοδηγησει 2(435+535dual sim και τα δυο) ατομα σε win phone.Το πρωτο δεν ξαναειχε smartphone και το δευτερο ειχε 2 lowbudget συσκευες android.

Και οι δυο εμειναν απολυτα ευχαριστημενοι.

Εγω νομιζω πως μαλλων θα το σκεφτομουν μιας και το lenovo a820-αν και κλεινει 2 χρονια- παραμενει γρηγοροτερο απο το 535 και παραδοξως με καλυτερη οθονη.

Επιπλεων βρισκω ιδιαιτερα μετριο τον internet explorer(με ενοχλει που δεν κανει ανοιγμα σε νεα καρτελα) και προβληματικο τον chrome για win phone(κολλαει συχνα και δειχνει διαφημισεις).

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το άχρηστο search button ακόμα ψάχνει απλά στο Bing;

Ανοιγει την Cortana :)

Εγω παλι εχω καθοδηγησει 2(435+535dual sim και τα δυο) ατομα σε win phone.Το πρωτο δεν ξαναειχε smartphone και το δευτερο ειχε 2 lowbudget συσκευες android.

Και οι δυο εμειναν απολυτα ευχαριστημενοι.

Εγω νομιζω πως μαλλων θα το σκεφτομουν μιας και το lenovo a820-αν και κλεινει 2 χρονια- παραμενει γρηγοροτερο απο το 535 και παραδοξως με καλυτερη οθονη.

Επιπλεων βρισκω ιδιαιτερα μετριο τον internet explorer(με ενοχλει που δεν κανει ανοιγμα σε νεα καρτελα) και προβληματικο τον chrome για win phone(κολλαει συχνα και δειχνει διαφημισεις).

1. Αυτα γα φθηνιαρικα λενοβο εχουν πολυ χαλια καμερες και ας ειναι 13 mp

2. Το συγκεκριμενο δεν εχει Internet Explorer (ο οποιος κανει ανοιγμα σε οσες καρτελες θες) αλλα Microsoft Edge

3. Και ο google chrome δεν υπαρχει (ευτυχως)

• Like 2
Δημοσ.

Ανοιγει την Cortana :)

1. Αυτα γα φθηνιαρικα λενοβο εχουν πολυ χαλια καμερες και ας ειναι 13 mp

2. Το συγκεκριμενο δεν εχει Internet Explorer (ο οποιος κανει ανοιγμα σε οσες καρτελες θες) αλλα Microsoft Edge

3. Και ο google chrome δεν υπαρχει (ευτυχως)

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί ότι ο explorer δεν κάνει άνοιγμα νέας καρτέλας στο background. Είναι από τα ελάχιστα πράγματα που ενοχλούν κι εμένα :)

Δημοσ.

Ακριβως αυτο.

Επιπλεων δεν ειπα πως το lenovo εχει καλη καμερα.Ειπα πως εχει καλυτερη οθονη,που αντικειμενικα ειναι μετρια προς το κακη,και σαν φωτεινοτητα και σαν χρωματικη αποδοση περα απο την προφανη χειροτερη αναλυση.

Και τα ανεφερα αυτα μιας και ειχε πραγματικη αναγκη αναβαθμισης σε αυτο τον τομεα το 535 πραγμα που μαλλων το 550 φερνει.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί ότι ο explorer δεν κάνει άνοιγμα νέας καρτέλας στο background. Είναι από τα ελάχιστα πράγματα που ενοχλούν κι εμένα :)

Ααα.. Χαχα τωρα καταλαβα.

Αυτο το κανει ο Edge παντως :)

• Like 1
Δημοσ.

Υ.γ αντι αναλυση βαλτε ppi.

Υ.γ2 Ισως να διυλιζω των κονοπα μιας και μιλαμε για budget κινητα αλλα πιθανοτατα εχω μια ευαιθησια παραπανω στην οθονη μιας και ασχολουμε με φωτογραφια δουλευοντας παντα σε καλιμπραρισμενες οθονες.

Δημοσ.

To θετικό της υπόθεσης είναι ότι κατάλαβε κάποιος ότι δεν θέλουν όλοι τεράστιες οθόνες, θα έλεγα μάλιστα γιατί οχι και κάποια έκδοση με ακόμα μικρότερη οθόνη... Με το ρυθμό που πάμε όλα τα κινητά θα γίνουν tablet σε 2 χρόνια το πολύ...

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλή κίνηση,αφού στα ίδια λεφτά με το 535 γίνεται μεγάλη αναβάθμιση της οθόνης (που ήταν τραγική στο 535 και το μεγαλο μείον του) αλλα και προσθήκη 4G.

ότι πρέπει για αυτά τα λεφτά...

• Like 1
Δημοσ.

φανταστικο ολο το οικοσυστημα αναμεσα σε ταμπλετ υπολογιστη και κινητο που θελει να χτισει η microsoft

• Like 2
Δημοσ.

φανταστικο ολο το οικοσυστημα αναμεσα σε ταμπλετ υπολογιστη και κινητο που θελει να χτισει η microsoft

θα πρόσθετα και το one :)

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι το 550 είναι ο αντικαταστάτης του 640, κάτι που μού έκανε εντύπωση, καθώς το 640 αν δεν κάνω λάθος κυκλοφόρησε πρόσφατα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...