Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλο μεσημερο να εχουμε. Καλα και το 535 που ειναι στα 120 ευρω σε ορισμενα καταστηματα αλλα με 5άρα οθονη και οχι 4.7 μονον τι θα γινει ; Γιατι καποιος να μην το παρει το 535 και να παρει αυτο ;

Amoled οθόνη. Από μόνο της αρκεί. Επίσης μεγαλύτερη πυκνότητα pixel λόγω μικρότερης οθόνης..

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι αλλο θα ακουσω! Το 535 ειναι καλυτερο. Το 535 το μονο που εχει καλυτερο ειναι η μπροστινη καμερα ενω το 550, καλυτερη οθονη και στα πιξελς και στην τεχνλολογια, μπεοστινο φλας, μεταλλικο φινιρισμα, 4G, τα 10 out of the box. Και καλυτερο επεξεργαστη. Οποιος θεωρει το 535, καλυτερο να μου πει τα πλεονεκτηματα εδω και τωρα. Πολυ καλο για αντικατασταση του 635 που εχω,

• Like 2
Δημοσ.

Για low budget κινητά, τα windows phone, με το smooth software που προσφερουν εχουν γινει για μενα μονοδρομος! Στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις αξιολογο android!

• Like 5
Δημοσ.

Για low budget κινητά, τα windows phone, με το smooth software που προσφερουν εχουν γινει για μενα μονοδρομος! Στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις αξιολογο android!

Ισχυει αλλα ελπιζω με τα Win 10 να αλλαξει αυτο και για τα high end Lumia.

Δημοσ.

Ισχυει αλλα ελπιζω με τα Win 10 να αλλαξει αυτο και για τα high end Lumia.

Mε την ελπίδα θα μείνεις κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι. Εκτός κι αν τα windows γινουν... windows.

Δημοσ.

αν ειναι οντως αντικαταστάτης του 640 θα μπορουσαν να βαλουν τον 410, μια 8αρα καμερα πισω κ ας ειναι λιγο πιο ακριβο..

κατα αλλα φαινεται αρκετα καλο

Δημοσ.

εννοείται, και πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε μια κακή εμπειρία με low - budget κινητά android που μας δίνουν τη ψευδαίσθηση ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω αλλά τελικά δεν κάνουν τίποτα...

Δημοσ.

Με το XIAOMI redmi 2 2g ram στα 120€ και android μπορείς να κανείς τα πάντα. Ποιος ο λόγος να μπλέξεις με το τιποτενιο store της Microsoft. Από συσκευές και λειτουργικό τα πάνε καλά, από εφαρμογές και γρήγορες αναβαθμίσεις έχουν πρόβλημα!

Άλλα και ο επεξεργαστής μπορούσε να είναι 400-410!

Δημοσ.

Με το XIAOMI redmi 2 2g ram στα 120€ και android μπορείς να κανείς τα πάντα. Ποιος ο λόγος να μπλέξεις με το τιποτενιο store της Microsoft. Από συσκευές και λειτουργικό τα πάνε καλά, από εφαρμογές και γρήγορες αναβαθμίσεις έχουν πρόβλημα!

Άλλα και ο επεξεργαστής μπορούσε να είναι 400-410!

Απο 185 στο skroutz, μονο σε ενα καταστημα (http://www.skroutz.gr/s/6040417/Xiaomi-Redmi-2-8GB.html). Αυτο με τις γρηγορες αναβαθμισεις δεν νομιζω οτι ισχυει, γιατι και στα windows phone μια χαρα ερχονται. Ισχυει απειρα οτι το store ειναι λιγο πισω, αλλα τις εφαρμογες που χρησιμοποιω εγω καθημερινα (messenger, viber, skype, facebook, outlook, onedrive, dropbox και πολλα αλλα) τις εχει ολες, οποτε με καλυπτει. Προσωπικά αν ειχα τα χρηματα θα αγοραζα iphone, που συνδυάζει και smooth software και εφαρμογες!

Δημοσ.

Τι αλλο θα ακουσω! Το 535 ειναι καλυτερο. Το 535 το μονο που εχει καλυτερο ειναι η μπροστινη καμερα ενω το 550, καλυτερη οθονη και στα πιξελς και στην τεχνλολογια, μπεοστινο φλας, μεταλλικο φινιρισμα, 4G, τα 10 out of the box. Και καλυτερο επεξεργαστη. Οποιος θεωρει το 535, καλυτερο να μου πει τα πλεονεκτηματα εδω και τωρα. Πολυ καλο για αντικατασταση του 635 που εχω,

Ο καθενας με την γνωμη του φιλε μου.

Δημοσ.

Απόλυτα ικανοποιημένος απο την προηγούμενη low-end σειρά της Microsoft ( μιλώ για Lumia535) και μάλλον θα τιμήσω και το συγκεκριμένο. Οι συγκεκριμένες συσκευές μου φέρνουν την λέξη "τίμιο" στο μυαλό μου, και μου θυμίζει πόσο έχουν ξεφύγει όλοι σε θέμα budget κινητού. Απο θέμα windows OS, να ενημερώσω ότι ...αφου το μάθεις κολλάς και με τα 10 θα ειναι ακόμα πιο άριστη η εμπειρία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...