Giame Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια καλημερα. εχω ενα προβλημα που με απασχολει σε ενα λαπτοπ που εχω για την ακριβεία toshiba satelite a200. το λαπτοπ ανοιγει αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη και κανει 3 χαρακτηριστικους ηχους bip. επειδη ασχολουμε με υπολογιστες ολα δειχνουν πως ειναι η καρτα γραφικων. δοκιμασα σε εξωτερικη οθονη μεσω της vga αλλα δεν δειχνει τιποτα νεκρο κ κει. Πιο ειναι το προβλημα μου και ρωταω για να ακουσω κ αλλες αποψεις. Κ σας ευχαριστω προκαταβολικα! Εαν αλλαξω την καρτα γραφικων "ειναι εξωτερικη δεν ειναι πανω στην μητρικη μια nvidia" υπαρχει πιθανοτητα να χει καει κατι αλλο πανω στην μητρικη περαν της καρτας γραφικων για να μην την παρω τσαμπα το λεω. Επίσης υπαρχει περιπτωση να χει καει η οθονη του λαπτοπ? πως μπορω να το καταλάβω αυτο? Δοκιμασα να ανοιξω το λαπτοπ κ χωρις την καρτα γραφικων την αφερεσα τελειως κ κει δεν ανοιγε καθολου! Τα λαπτοπ με εξωτερικη καρτα δεν υποστηριζουν καρτα γραφικων του cpu?
La_MoRt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πως είναι οι ήχοι. Μακρύς-κοντός-κοντός; ή κοντός-μακρύς-μακρύς;
Giame Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δεν θυμαμαι ακριβως αλλα κατα 90% ειναι κοντός μακρυς μακρυς!
Ko_pro_skilo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε επανατοποθέτηση RAM μπορει να ειναι εκει το προβλημα
Giame Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 τα χω δοκιμασει ολα αυτα φιλε μου. ραμ εξωτερικες οθονες ζεσταμα στο τσιπ, cmos reset, ολα!
Konstantin77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ρε φίλε. πες μοντελάκι. Acer είναι?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 τι bios έχει; συνήθως οταν έγραφε το ελεγε με μια γρήγορη αναζήτηση γράφουν οτι εχει award bios οπότε εδώ βλέπεις τι σημαίνουν τα beeps http://www.bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm
Giame Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ρε φίλε. πες μοντελάκι. Acer είναι? εχω γραψει πανω πανω φιλε toshiba satelite a200... τι bios έχει; συνήθως οταν έγραφε το ελεγε με μια γρήγορη αναζήτηση γράφουν οτι εχει award bios οπότε εδώ βλέπεις τι σημαίνουν τα beeps http://www.bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm σ ευχαριστω πολυ! συμφωνα με τα δικα μου bib που μου βγαζει δειχνει πως ειναι video error λεει, οποτε ολα δειχνουν πως ειναι καρτα γραφικων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα