Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαγνω αυτή την περίοδο να κάνω μια αναβάθμιση στην mobo μου για να μπορώ να κάνω ο/c τον fx6300 καθώς θα ήθελα πιο μελλοντικά να βάλω μια gtx 970, πια είναι η καλύτερη επιλογή για τουλάχιστον στα 4,5 ghz και πια επίσης η καλύτερη επιλογή ψυκτρας για να υποστήριξη αυτό το ο/c

Δημοσ.

970 με τον 6300 το ξεχνάς,δεν έχει νοημα.

εαν πας σε 8320 και ανω το συζητάμε.

θα φας τρομερό bottleneck σε βαρια ΑΑΑ παιχνίδια που ζητάνε επεξεργαστή.

Απο εκει και πέρα,μια 970Α-UD3P μαζί με την rajintek ereboss θα σε καλύψουν πιστεύω(για τη μητρική σίγουρα για την ψύκτρα δεν είμαι 1000%)

• Like 1
Δημοσ.
για 1080p monitor μιλάμε πάντα έτσι... το σκεφτόμουνα ότι μπορεί να υπάρχει bottleneck και σκεφτόμουνα την gtx 960 αλλα δεν ξέρω ανά αξίζει με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν ακουστεί.

η Gigabyte 970A-UD3P  είναι crossfirex τεχνολογίας νομίζω δεν θα είχε νόημα να πάω σε αυτό το board καθώς μπορεί πιο μελλοντικά αν τελικά καταλήξω σε 970-960 gpu να βάλω άλλη μια.

Δημοσ.

Απο εκει και πέρα,μια 970Α-UD3P μαζί με την rajintek ereboss θα σε καλύψουν πιστεύω(για τη μητρική σίγουρα για την ψύκτρα δεν είμαι 1000%)

Εχω την themis σε 1055t (125W) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. H ereboss ειναι μεγαλυτερο μοντελο και ο fx6300 95W.

κριτικη

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2729&page=4

Δημοσ.

970 με τον 6300 το ξεχνάς,δεν έχει νοημα.

εαν πας σε 8320 και ανω το συζητάμε.

θα φας τρομερό bottleneck σε βαρια ΑΑΑ παιχνίδια που ζητάνε επεξεργαστή.

+1

Εχω το παραπάνω combo cpu+mobo και θα έλεγα οτι αξίζει.

Για ψύκτρες δες Raijintek Themis Evo/Ereboss,CoolerMaster 212 Evo,Thermalright True Spirit 140

Για GPU το πολύ μια R9 380,GTX 960,R9 280x, o 6300 και στα 5 γιγα να τον πας που λέει ο λόγος θα έχει bottleneck.

Δημοσ.

μήπως ξεχνάμε λίγο ότι υπάρχει πλέον το directx 12 ? δεν λέω είναι αδύναμο cpu ο 6300 αλλα στα 5 ghz που λες με μια gtx 970 νομίζω το bottlenck περιορίζει στο 0-5% θεωρητικά πάντα...

Δημοσ.

δεν έχουν βγει benches που να το αποδεικνύουν αυτό 100%,και γενικότερα ακόμα δεν μπορείς να πεις οτι δεν θα εχει καποιος πρόβλημα.

επίσης δεν υπάρχουν παιχνίδια με DX12.

Σε κάθε περίπτωση,ο 6300 ειναι αδύναμος για την 970 δεν γίνεται διαφορετικά.

Εαν θες να το δοκιμάσεις δική σου είναι η τσέπη φυσικα κανέις δεν στην κάνει κουμάντο :-)

Δημοσ.

Για ψυκτρα δες αν βρεις μεταχειρισμενη 212 EVO ...εχω 23 βαθμους σε idle με 960Τ κλοκαρισμενος 4GHz με 1.45V .

είναι γνωστό οτι οι amd μετράνε σωστά απο 40°C και πάνω

πόσο λογικό το βλέπεις να έχεις θερμοκρασία επεξεργαστή χαμηλότερη απ του περιβάλλοντος;

λογικό θα ηταν εαν ειχες υγρό αζωτο η υδρόψυξη.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχουν βγει benches που να το αποδεικνύουν αυτό 100%,και γενικότερα ακόμα δεν μπορείς να πεις οτι δεν θα εχει καποιος πρόβλημα.

επίσης δεν υπάρχουν παιχνίδια με DX12.

Σε κάθε περίπτωση,ο 6300 ειναι αδύναμος για την 970 δεν γίνεται διαφορετικά.

Εαν θες να το δοκιμάσεις δική σου είναι η τσέπη φυσικα κανέις δεν στην κάνει κουμάντο :-)

σε 1080p εσύ με το δικό σου σύστημα πως συμπεριφέρεται ? frames εννοώ σε απαιτετιτικα games με δεδομένο ότι έχεις την 760, που δεν έχουνε και τρελες διαφορες με την 960...

Δημοσ.

εγω μόνο BF4 παίζω σε 1024p και δεν μπορώ να ανεβάσω πάνω απο high γιατί με κόβει ο επεξεργαστής.

Πιθανότατα όμως σε 1080 να είναι καλύτερα η κατάσταση.

απο εκει και πέρα,δεν έχω συναντήσει παιχνίδι που να πω πραγματικά οτι δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ.

Δημοσ.

Αν ειναι να παρεις ψυκτρα και μητρικη που να υποστιριζει sli και να εχει και αντοχες για μεγαλο overclock καλυτερα πουλα τον 6300 και κοιτα για 8320 η κανενα σετ i5.Σε 6300 δυσκολα θα πετυχεις κομματι να ανεβαινει πανω απο τα 4.5 ghz εξαλου και μετα παλι θα ψαχνεσαι για αναβαθμιση..

Δημοσ.

είναι γνωστό οτι οι amd μετράνε σωστά απο 40°C και πάνω

πόσο λογικό το βλέπεις να έχεις θερμοκρασία επεξεργαστή χαμηλότερη απ του περιβάλλοντος;

λογικό θα ηταν εαν ειχες υγρό αζωτο η υδρόψυξη.

Το γνωριζω αυτο ...αλλα και σε full load δεν εχει αναβει πανω απο 35-40 για να δω τς σωστες θερμοκρασιες...οτι προγραμμα και να δοκιμασω τς ιδιες θερμοκρασιες μου δειχνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...