Προς το περιεχόμενο

ηχοσυστημα

georsev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορασα μα πηγη pionner 370bt και ηχεια διαιρουμενα alpine sxe 1750s και απενεργοποιησα τα πισω στις πορτες γτ αλιοναν των ήχο.Το αμαξι ειναι toyota avensis 2004 αλλα δεν ικανοποιηθηκα απο το αποτελεσμα γτ εχει ενα ξερο μπάσο.Θα ηθελα να γεμισει ο ήχος στα χαμηλά.Με την αλλαγη στις πισω πόρτες δεν ικανοποιηθω η να τα αφήσω ετσι οπως ειναι γτ δεν εχω σκοπο να πετάξω πολλα λεφτά.Αυτος που μου ρα περασε μου ειπε οτι πισω ειναι καλα να βαλουμε ηχεια με μεγαλύτερη ευεσθησια περιπου στα 95db και οτι ειναι ακριβά,τοτε μου λεει οτι θα γεμίσει ο ηχος λιγο.Αλλα του συγκρινα με το αυτοκινητο του πατερα μου ενα mercedes e 08 και με την πιο απλη πηγη audio 20 της mb ο ηχος απλα τα σπαει χωρις woofer...Μου ειπε οτι τα mb φορανε ενισχυτη απο την μανα τους και εχουν καλη μόνωση στις πόρτες γιαυτο βγάζουν τετοιο αποτέλεσμα με μια αθλια Πηγή,που να βαλεις μια καλη Πηγή μου λεει θα δεις τρομερή διαφορα.Να αλαξω και στις πισω πόρτες και με ποια λέτε?η να τα αφησω ετσι οπως ειναι και να μην ασχοληθώ?Απο τα εργοστασιακα ηχεια ο ηχος βελτιωθηκε ενα 20%και απλα πηρε ένταση..τι λετε να κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...