Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας θα ηθελα μια βοηθεια σε θεματακι που εχω.

Λοιπον θελησα να κανω φορματ στο πσ και ειπα λοιπον να αλλαξω επι ευκαιριας και τον σκληρο μου σε ssd μιας και ειχα hdd,ο υπολιστης δουλευε μια χαρα,αφου λοιπον εκανα ολες τις συνδεσεις και παω να τον ανοιξω ανοιγει μονο.τροφοδοτικο ,καρτα γραφικων ,υδροψυξη δηλαδη οσο μπορω να καταλαβω οτι δουλευουν..αλλα δεν μπαινει ο υπολιστης στο βιος ουτε ανοιγει τα windows,μετα απο προσπαθιες ανοιξε περασα τα window στο ssd και μ το ξανα εκανε το ιδιο.Δηλαδη τον ανοιγεις δεν ακους ουτε μπιπ δεν στελνει εντολη στην οθονη και δεν αναβει το λαμπακι του σκληρου...Η μιτρικη και καρτα γραφικων ειναι asus εχουν το λαμπακι καλης λειτουργιας και αναβει πρασινο..

Το συστημα ειναι μια μιτρικη p5qc,ενας Q6600 intel,ram kington ddr2 4gb 800,ssd kington 128gb,gtx 650 1gb..

Δημοσ.

Αν αποσυνδέσεις τον ssd μπαίνει στο bios? Αν ναι, τότε μάλλον αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμιση το bios σχετικά με τους δίσκους.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τα βασικά για να ανοίξει ο υπολογιστής και βγάλε όλα τα υπόλοιπα από πάνω να δεις αν ανοίξει. Αν ανοίξει άρχισε να βάζεις σιγα σιγα να δεις τι φταίει. Βάλε μια RAM για αρχη για να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω από το manual της μητρικής σου βλέπω ότι αυτό το error code είναι no memory detected. Δοκίμασε να βάλες μόνο μια και να δοκιμάσεις σε όλα της τα slot.

Δημοσ.

Το μεσιμερι που θα γυρισω απο τη δουλεια θα ακουληθισω τις οδηγιες σου και θα σ πω νεοτερα,σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το χρονο σου..

Δημοσ.

πριν 20 ημερες ειχα το ιδιο προβλημα φιλε και εγω με asus μητρικη ειχε καει η μια μνημη απο τις 4 δοκιμασε μια μια να τις βαζεις μαλλον αυτο ειναι το προβλημα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...