Προς το περιεχόμενο

[gaming mouse] Mionix naos 7000, optical sensor - Massdrop 52.90 USD (με μεταφορικα και tracking DHL)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως με το Τελωνείο, ειδικά λόγω DHL φοβάμαι μην προκύψει κάποιο θέμα σε περίπτωση που το παραγγείλω..

Αυτό με κρατάει και εμένα, ένα του φίλου πιο πάνω μπορεί να πέρασε, αλλά τα υπόλοιπα θα περάσουν ???

Δημοσ.

Πανω το δεμα γραφει πως η αξια του ειναι 39.99

aX86EFM.jpg

Δημοσ.

Απο USD28 παντως και ανω το τελωνειο εχει το δικαιωμα να κρατησει το πακετο για δασμους....Βαλε και το κοστος των μεταφορικων απο την DHL στο οποιο εχει προσβαση το τελωνειο και μπορει καποιος περα απο το να πρεπει να παει στο αεροδρομιο να πρεπει να τσονταρει και κανα 40-50αρι. Δυσκολο αλλα μπορει ευκολα να συμβει.

Δημοσ.

ε;

Εγω ηξερα οτι δασμους + εξοδα φυλαξης πληρωνες οταν η αξια του δεματος ειναι πανω απο 150 ευρω.

Δημοσ.

Δεν ρισκάρω να μου βγει στα 90€+ ευρώ, πανω απο 22 ευρώ μπορεί να βάλει το ΦΠΑ + την προμήθεια της ντηλ γιατην διαδικασία!

Κρίμα γιατί βγάζουνε ωραία πραγματα στο Massdrop!

Φαντάζομαι επιλογή για αποστολή με απλό ταχυδρομείο δεν έχει, σωστά????

Δημοσ.

ε;

Εγω ηξερα οτι δασμους + εξοδα φυλαξης πληρωνες οταν η αξια του δεματος ειναι πανω απο 300 ευρω.

Ειχα κανει το λαθος και ειχα φερει ενα ταμπλετ των 70ε με DHL απο κινα....Στο τελος επρεπε να πληρωσω αλλα 58ε σε δασμους (τους δασμους του βγαζουν απο την αξια του δεματος + την αξια των εξοδων αποστολης).

Δυστυχως δεν νομιζω πως εχουν αποστολη με απλο ταχυδρομειο.

Δημοσ.

Για αξίες από 22 ευρώ μέχρι 150 ευρώ επιβάλλεται μόνο ο ΦΠΑ. Αν η αξία του αντικειμένου είναι πάνω από 150 ευρώ τότε επιβάλλονται ΦΠΑ και δασμοί. στην αξία που θα μπει ο ΦΠΑ περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά. οπότε θεωρητικά θα πληρώσεις ακόμη 12,20 ευρώ ως ΦΠΑ (στη χειρότερη). το θέμα είναι εάν θα σε χρεώσει τελωνείο η DHL, λογικά όχι καθώς δεν γίνεται πράξη για το τελωνείο αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πως θα δουλέψει η DHL.

Δημοσ.

gMXKdqU.png

Αυτο βλεπω απο το tracking της DHL, το δεμα το παρελαβα απο τα ελτα.

Δημοσ.

Ειχα κανει το λαθος και ειχα φερει ενα ταμπλετ των 70ε με DHL απο κινα....Στο τελος επρεπε να πληρωσω αλλα 58ε σε δασμους (τους δασμους του βγαζουν απο την αξια του δεματος + την αξια των εξοδων αποστολης).

Δυστυχως δεν νομιζω πως εχουν αποστολη με απλο ταχυδρομειο.

ναι αλλά ποια ήταν η αξία των μεταφορικών; γιατί εάν ξεπέρασες τα 150 τότε οκ. αλλά εάν ήσουν κάτω από 150, κακώς πλήρωσες δασμούς

Δημοσ.

gMXKdqU.png

Αυτο βλεπω απο το tracking της DHL, το δεμα το παρελαβα απο τα ελτα.

Μηπως στο εστειλαν με την απλη DHL που ειναι βασικα σαν το ταχυδρομειο μας ? Αν ναι δεν ειναι κουριερ γιαυτο και περασε το τελωνειο.

ναι αλλά ποια ήταν η αξία των μεταφορικών; γιατί εάν ξεπέρασες τα 150 τότε οκ. αλλά εάν ήσουν κάτω από 150, κακώς πλήρωσες δασμούς

Δεν ξερω αν ηταν ΦΠΑ πανω στο ποσο και στα μεταφορικα η αν ηταν Δασμοι, ξερω σιγουρα πως πληρωνεις χρηματα ακομα και για την αποθηκη των κουριερ. Το τελικο αποτελεσμα παντως δεν αλλαζει, ηρθε ενα 60% πανω στην τιμη επειδη κρατηθηκε απο το τελωνειο.

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα, το μονο που ξερω ειναι οτι μονο με αυτον τον τροπο στα στελνουν απο το massdrop.

Δημοσ.

Αν το παρελαβες εσυ απο το ταχυδρομειο η στο εφεραν απο το ταχυδρομειο τοτε ειναι η απλη DHL.

Υπάρχει απλή courrier ?? Tι είναι αυτό ??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...