Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) https://www.massdrop.com/buy/mionix-naos-7000 Εχει εναν απο τους καλυτερους οπτικους αισθητηρες, πολυ βολικο ειδικα για ατομα με μεγαλα χερια. Eιναι RGB και μου ηρθε απο προηγουμενο drop μεσα σε 7 ημερες απο την ημερα αποστολης. Δεν πληρωσα τελωνειο. side by side comparison: Naos 7000 vs Zowie sk Naos 7000 vs Razer deathadder Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από Επισκέπτης
bill987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αξίζει το ποντίκι σε αυτή την τιμή??? Το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις???
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 To εχω εγω αλλα μπορω δεν ξερω ποσο αξιoπιστο ειναι αφου μου ηρθε χτες.Παντως οι περισσοτεροι που αναζητουν εργονομικο ποντικι για μεγαλα χερια διαλεγουν αυτο αντι του Func MS-3. Πεφτει σαν γαντι στο χερι μου, πολυ πιο βολικο απο το razer deathadder που ειχα. Το software ειναι αρκετα καλο με macros, lift distance, acceleration settings και mousepad quality analyser.
Salvation81 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΟΛΥ καλο.... Περα απο αυτο θα προτεινα να γινει ενα Sticky με προσφορες απο Massdrop....Τα παιδια κανουν αρκετες καλες καθε μηνα. 2
Thrylos7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ωραιος!! εχω μεγαλη παλαμη και ηθελα να παρω ενα roccat kone optical αλλα επειδη ειναι limited το optical ειναι πανακριβο και δυσευρετο... Πιστευω το Mionix θα κανει τη δουλεια! Επειδη εχει αυτο το συστημα που θα χρεωσει οταν τελειωσει το deal, τι επιλεγετε σαν τροπο πληρωμης? Paypal και προσπαθουμε να το εχουμε φορτωσει με τα 53$ μεχρι τοτε? Με καρτα αν φαμε ακυρο λογω CC σε 1 εβδομαδα ρισκο ε...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ωραιος!! εχω μεγαλη παλαμη και ηθελα να παρω ενα roccat kone optical αλλα επειδη ειναι limited το optical ειναι πανακριβο και δυσευρετο... Πιστευω το Mionix θα κανει τη δουλεια! Επειδη εχει αυτο το συστημα που θα χρεωσει οταν τελειωσει το deal, τι επιλεγετε σαν τροπο πληρωμης? Paypal και προσπαθουμε να το εχουμε φορτωσει με τα 53$ μεχρι τοτε? Με καρτα αν φαμε ακυρο λογω CC σε 1 εβδομαδα ρισκο ε... Σε 5 μερες που θα τελειωσει το drop θα σου στειλουν e-mail αμα εχει αποτυχει η συναλλαγη, αν εχει γινει κατι τετοιο θα σου δωσουν διορια αλλη μια μερα. Εμενα που δε δουλευε καμια απο τις 2 καρτες μου για αγορες απο το εξωτερικο εβγαλα 3 καρτα (virtual) μεσα σε 3-4 ωρες με τον τροπο των bitcoin.
bill987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής 19/10/2015, τότε θα το στείλουν???
iCyd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Nα ρωτησω κατι μια και πρωτη φορα το βλεπω. Τι ειναι το massdrop? Τι φαση παιζει,ειναι κατι σαν amazon που απλα οσοι πιο πολυ το αγορασουν πεφτει η τιμη?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής 19/10/2015, τότε θα το στείλουν??? Nαι, θα το περιμενεις Ελλαδα κατα τις 27 Nα ρωτησω κατι μια και πρωτη φορα το βλεπω. Τι ειναι το massdrop? Τι φαση παιζει,ειναι κατι σαν amazon που απλα οσοι πιο πολυ το αγορασουν πεφτει η τιμη? Δικη τους αποθηκη δεν εχουν αλλα ετσι οπως τα λες ειναι.
Thrylos7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σε 5 μερες που θα τελειωσει το drop θα σου στειλουν e-mail αμα εχει αποτυχει η συναλλαγη, αν εχει γινει κατι τετοιο θα σου δωσουν διορια αλλη μια μερα. Εμενα που δε δουλευε καμια απο τις 2 καρτες μου για αγορες απο το εξωτερικο εβγαλα 3 καρτα (virtual) μεσα σε 3-4 ωρες με τον τροπο των bitcoin. φορτωσα δολαρια στο Paypal balance να ειμαι σιγουρος και το χτυπησα και εγω Δε θελω να ειμαι πλεονεκτης, ηδη ειναι μια χαρα η τιμη και φτηνα τα μεταφορικα, αλλα επειδη δε ξερω πως δουλευει το συστημα, υπαρχει περιπτωση να πεσει και αλλο οσο παιρνουν ατομα? η εχει φτασει ηδη πατο, δε ξερω αν φαινεται καπως αυτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 φορτωσα δολαρια στο Paypal balance να ειμαι σιγουρος και το χτυπησα και εγω Δε θελω να ειμαι πλεονεκτης, ηδη ειναι μια χαρα η τιμη και φτηνα τα μεταφορικα, αλλα επειδη δε ξερω πως δουλευει το συστημα, υπαρχει περιπτωση να πεσει και αλλο οσο παιρνουν ατομα? η εχει φτασει ηδη πατο, δε ξερω αν φαινεται καπως αυτο... Oχι, η τιμη δεν θα πεσει αλλο, το βλεπεις στην μπαρα στην αρχη της σελιδας κατω απο τις εικονες το καθε προιοντος. Αν επιτρεπεται, με καρτα πειραιως εβαλες χρηματα;
Thrylos7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν επιτρεπεται, με καρτα πειραιως εβαλες χρηματα; Με το γνωστο πλεον "κολπο" του Request money , ζητησα απο ενα e-mail μου και μπηκα εκει και τα πληρωσα με Πειραιως webbuy (ειναι virtual prepaid που φτιαχνεις εντος του e-banking της Πειραιως (Winbank) ). Ζητησα 60$, μπηκαν καπου 57.66$ μετα τις κρατησεις και το πληρωσα.
armin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια μπορει κανενας να μου συγκρινει το μεγεθος του naos με αυτο του deathadder??Επειδη εγω δεν εχω ιδιαιτερα μεγαλα χερια και το deathadder που το εχω δοκιμασει μου ταιριαζει γαντι.Θα εχω την ιδια βολικοτητα με το naos??
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια μπορει κανενας να μου συγκρινει το μεγεθος του naos με αυτο του deathadder??Επειδη εγω δεν εχω ιδιαιτερα μεγαλα χερια και το deathadder που το εχω δοκιμασει μου ταιριαζει γαντι.Θα εχω την ιδια βολικοτητα με το naos?? Το naos ειναι πιο πλατυ και εχει σημεια για να ακουμπας το μεγαλο και παραμεσο σου δαχτυλο.
vromylos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ staurulinos! Παράγγειλα και εγώ ένα... Μετά από σχεδόν δεκαετία ( ήταν η ώρα να άλλαζα το ΜΧ518. Χάζευα όλα τα mouse τις τελευταίες ημέρες και είχα καταλήξει να παραγγείλω μέσω ebay το Logitech G400s, προηγούμενο μοντέλο μεν αλλα η τιμή σταθερή... Τα καινούρια μοντέλα της Logitech δεν μου έκαναν και πολύ "κλικ" οπτικά. Και να το μετανιώσω τέτοια...οικονομία με το ΜΧ518..χαλάλι! ¨Άκυρο τελικά.. Μετά από την ενημέρωση για τα "τελωνεία" ακύρωσα... ..Κρίμα! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από vromylos
Προτεινόμενες αναρτήσεις