Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλεον τα κουτια εινα ΟΛΑ ιδια...ακριβως τα ιδια πραγματα εχουν μεσα...και το design ειναι πανεμορφο...ποια δεν σ αρεσει?η κιτρινη tri-x η η vapor μπλε?και οι 2 μου φαινονται πανεμορφες αλλα οπως και να χει ας μην το συζηταμε αλλο ειναι θεμα του TS αυτο...στο κατω κατω πεταγεται ενα λεπτο και παει στην ενοτητα αναβαθμισης καρτας γραφικων και ρωταει εκει λεπτομερειες...

• Like 2
Δημοσ.

το θεμα με το visionstudio ειναι οι προμηθευτες  τους..κατα τα αλλα ειναι εξηπηρετικοτατοι!!

χρονια ψωνιζω μονο απο εκει..rma , doa κλπ τυπικοτατοι!

παντα φευγω ευχαριστημενος (με μονη διαφορα τωρα τελευταια με το cc , που για να βρω ram , ειδα και επαθα..)

επισης απο ποτε η sapphire ειναι απο τους ΤΟΠ κατασκευαστες?

εγω την ειχα για φθηνη , τελευταια επιλογη.

οτι amd εχω αγορασει δικη τους , ειχε θεμα αργα η γρηγορα!

γενικα την αποφευγω

για μενα Gigabyte , Asus , Msi , XFX κατα σειρα..

Βασικές προϋποθέσεις!

Εντάξει η Sapphire είναι κώλος και βρακί με τα chips της AMD χρόνια τώρα, όλα είναι θέμα τεχνογνωσίας

σειρες 3χχχ και 4χχχ ειχαν αρκετα θεματα οι sapphire

θυμαμαι κατι χ2600 pro asus κλπες σειρες που ειναι ζωντανες ακομα και σημερα (εχω μια 24/7 , 6 χρονια τωρα..)

καταρχην οι sapphire δεν με κερδιζουν μονο απο την συσκευασια ,το κουτι τους ειναι λες και περνεις cornflaics!

επισης το design τους δεν με ενθουσιαζει..

Η σειρά 4 είχε θέματα ψύξης και μεγάλη αστοχία υλικού στους ανεμιστήρες, αλλά είναι παρελθόν νομίζω αυτές οι σειρές.

Δημοσ.

Για τι λέτε; Αν η Sapphire βγάζει από τις καλύτερες υλοποιήσεις; Φυσικά και βγάζει,οι υλοποιήσεις τους σε R 200,300/Fury ειδικά είναι εξαιρετικές.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη μου επεσαν στα χερια πολλες αστοχιες υλικου μαλλον και ηταν ολες τις sapphire (τυχαιο? δεν ξερω..ισως) ειχα την εντυπωση , εχοντας ολα αυτα τα χρονια χαμηλες τιμες με του ανταγωνιστες, οτι ειναι ψιλο-μαπα εταιρια

anyway , στο θεμα μας :)

Δημοσ.

Μάλλον ήσουν πολύ άτυχος.Κάποιες προβληματικές παρτίδες βγάζουν όλες οι εταιρίες μηδενός εξαιρουμένου.Οι τιμές έχουν να κάνουν και με τη στενή συνεργασία sapphire-amd,όχι πάντα όμως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ευχαριστώ Millenium, πετάει το σύστημα.

Αναμένω την AOC αλλά δεν βλέπω να προχωράει το σύστημα (έχω καταλήξει και στην 27 έκδοση)

Έχεις καμιά ενημέρωση;

Δημοσ.

επειδη μου επεσαν στα χερια πολλες αστοχιες υλικου μαλλον και ηταν ολες τις sapphire (τυχαιο? δεν ξερω..ισως) ειχα την εντυπωση , εχοντας ολα αυτα τα χρονια χαμηλες τιμες με του ανταγωνιστες, οτι ειναι ψιλο-μαπα εταιρια

anyway , στο θεμα μας :)

αν ειναι δυνατον!! η καλυτερη εταιρια σε amd για καρτες γραφικων ψιλομαπα... 

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ Millenium, πετάει το σύστημα.

Αναμένω την AOC αλλά δεν βλέπω να προχωράει το σύστημα (έχω καταλήξει και στην 27 έκδοση)

Έχεις καμιά ενημέρωση;

Αν μιλάς για το να τη βρεις από Ελλάδα δε ξέρω πότε και αν..Εννοείς την αντίστοιχη 27'' 1080p; Δεν αξίζει για μένα λόγω ppi.Καλύτερα 24'' 1080p 144Hz σαν την G2460PF ή LG 24GM77 (χωρίς sync),29'' 29UM67-P.

Δημοσ.

Δεν περίμενα να μου προτείνεις οθόνη με 5ms απόκριση! Χαχα

Η αλήθεια είναι πως έχω κλειδώσει G2460PF αλλα δεν την βλέπω να κυκλοφορεί σύντομα στην Ελλάδα. Μόνο με sync κοιτάζω millennium για να βγάλει τα λεφτά της η 390x!

Δημοσ.

Και οι 1 ms δεν είναι τόσο  :-)  Καλύτερα να μη κοιτάς μεμονωμένα κάποιο χαρακτηριστικό αλλά τι σου προσφέρει το κάθε τι ως πακέτο αν γίνεται.Η 390Χ ταιριάζει με 1440p οθόνη παρεμπιπτόντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...