Masma Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι κάτοχος sony xperia m και θα ήθελα να αλλάξω συσκευή.Γενικα το budget κυμαίνεται γύρω στα 400 ευρώ.Σήμερα το μεσιμέρι έλαβα πρόσκληση από την ΟP.Από την άλλη το lg g4 βρίσκεται σε παραπλήσια τιμή.Το g4 μου αρέσει περισσότερο από τεχνικής άποψης,αλλά χάνει στο θέμα σχεδιασμού και κατασκευής από πλαστικό σε σχέση με την πιο premium του OP2.Επιπλέον,προτιμώ γενικότερα τα hardware buttons με το fingerprint sensor.Στα specs θεωρητικά νικάει το op2,αλλά στα speedtests το lg g4 ήταν ελαφρώς πιο γρήγορο.Είμαι σε μεγάλο δίλημμα και ο χρόνος της πρόσκλησης τελειώνει.Εσείς τι θα προτείνατε; P.s: Έχω στα υπόψιν μου και το s6,αλλά νομίζω ότι ξεφεύγω στο θέμα τιμής. Premium το one plus 2? Δεν ειναι και τοσο premium. Εγω θα ελελα Samsung galaxy s6 . Αλλα ειναι 65 € πιο ακριβο. A δεν θες να τα δωσεις απο αυτα τα δυο ΕΝΟΕΙΤΕ LG G4
GianniSM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 29 κατασκευαστές πληντυρίων συνιστούν G4. We have a winner! 1
rdN1337 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο η κατασκευή του s6 είναι καλύτερη από το g4,άντε και η οθόνη που είναι superAMOLED.Κατά τα άλλα το G4 νομίζω πως είναι ισάξιο ή και καλύτερο.Τώρα βέβαια δεν γνωρίζω για το UI.Η samsung φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά με το TouchWiz,το ίδιο και το G4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα