rdN1337 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι κάτοχος sony xperia m και θα ήθελα να αλλάξω συσκευή.Γενικα το budget κυμαίνεται γύρω στα 400 ευρώ.Σήμερα το μεσιμέρι έλαβα πρόσκληση από την ΟP.Από την άλλη το lg g4 βρίσκεται σε παραπλήσια τιμή.Το g4 μου αρέσει περισσότερο από τεχνικής άποψης,αλλά χάνει στο θέμα σχεδιασμού και κατασκευής από πλαστικό σε σχέση με την πιο premium του OP2.Επιπλέον,προτιμώ γενικότερα τα hardware buttons με το fingerprint sensor.Στα specs θεωρητικά νικάει το op2,αλλά στα speedtests το lg g4 ήταν ελαφρώς πιο γρήγορο.Είμαι σε μεγάλο δίλημμα και ο χρόνος της πρόσκλησης τελειώνει.Εσείς τι θα προτείνατε; P.s: Έχω στα υπόψιν μου και το s6,αλλά νομίζω ότι ξεφεύγω στο θέμα τιμής.
SpirosKerkyra Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 LG G4, με κλειστά μάτια φίλε μου. Καλύτερο out of the box
technology_guy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εννοείται πως πας σε g4. Σιγα μην κατσεις να κανεις αίτηση για ένα κατώτερο κινητό.
rdN1337 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το s6 αξίζει τα παραπάνω λεφτά το g4,αν εξαιρέσεις την χαμηλή διάρκεια μπαταρίας και την μη επεκτασιμότητα;Επιπλέον,ποιο σκρουτζομάγαζο θα μου προτείνατε ως πιο αξιόπιστο;Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας παιδιά.
Nalfein33 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχουν 2 μαγαζια που εχουνε κοντα στις 200 κριτικές.Νομιζω είναι Καισσα κατι και το κινητο μου η κάτι τέτοιο.Δες τις κριτικές σου κ αποφάσισε
johny.keha Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 s6 φίλε πολύ πιο όμορφο...ποιότητα κατασκευής καμία σχέση και πολύ πιο δημοφιλής σαν κινητό με πιο πολλά αξεσουάρ.
AlienTechGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το S6 μόνο στη ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο.Η οθόνη είναι στα ίδια επίπεδα με το G4 αλλά όσο αναφορά τη μπαταρία και τη κάμερα,το G4 είναι καλύτερο.LG G4 λοιπόν, δεν τίθεται θέμα.
rdN1337 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά,όπως φαίνεται πάω για g4
@topos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 s6 φίλε πολύ πιο δημοφιλής σαν κινητό με πιο πολλά αξεσουάρ. Ναι,εξατμιση μπουκα και 19'αρια ζαντολαστιχα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα