Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω στο πατρικό ένα παλιό PC με AMD Dual Core 7750 και 4GB DDR2 μνήμη. Χάλασε η 9600 gt  οπότε τσίμπησα πολύ φθηνά μεταχειρισμένη την 630 2GB για να συνεχίσει το PC να κάνει την ίδια δουλειά με πριν, δηλαδή να σηκώνει το CS:GO. Παλιά στο CS:GO είχα 60 fps ακατέβατα μέχρι που χάλασε το ανεμιστιράκι της 9600gt και χτυπούσε κάτι 120 βαθμούς. Οπότε αφού είδα ότι και δεν απέδιδε το ίδιο καλά με τέτοιες θερμοκρασίες πήρα την 630. Το θέμα είναι πως πλέον το CS:GO τρέχει γύρω στα 40 fps σε όλα Low, σε 1280x768. Όσο κακή κάρτα και να είναι η 630 τέτοια απόδοση δεν δικαιολογείται. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα κάποιο άλλο εξάρτημα στο PC και τρώει τόσο βαρύ bottleneck η κάρτα? Ή μπορεί να είναι και η ίδια ελαττωματική (γιατί ήταν αχρησημοποίητη όταν την πήρα)?

Τα 40 fps συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο PC μετά από φορματ και έχοντας βάλει Windows 10 και τους τελευταίους drivers από την Nvidia. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

Δημοσ.

Δηλαδη χαλασε το ανεμηστηρακι της καρτας και αντι να παρεις καινουργιο ανεμηστηρακι, πηρες καινουργια καρτα;

Αν και είναι εντελώς άσχετο με το θέμα το σχόλιο σου, δεν έβρισκα εύκολα ανεμιστιράκι για την 9600 και η 630 έκατσε bundle με ένα κουτί που θα αγοράζα οπότε είπα γιατί όχι. Και οικονομικά περισσότερο με βόλευε οπότε γιατί να μην το έκανα? Αλλά θα παρακαλούσα το επόμενο ποστ να περιλαμβάνει καμιά ιδέα το πρόβλημα, παρά "έξυπνα" σχόλια σαν αυτό.

Δημοσ.

40 fps για τοσο αδυναμη καρτα και τοσο παλιο συστημα δεν τα λες και ασχημα . δεν ξερω φυσικα μηπως παιζει κατι με τον νεο driver της nvidia (αν και χλωμο μου φαινεται να οφειλεται εκει)

Δημοσ.

40 fps για τοσο αδυναμη καρτα και τοσο παλιο συστημα δεν τα λες και ασχημα . δεν ξερω φυσικα μηπως παιζει κατι με τον νεο driver της nvidia (αν και χλωμο μου φαινεται να οφειλεται εκει)

Έχω ψάξει και στο internet και η κάρτα σηκώνει πολύ καλύτερα το παιχνίδι. Για αυτό και πιστεύω ότι μάλλον φταίει κάτι άλλο. Βέβαια είχα σταματήσει να έχω καλές επιδόσεις αρκετά πριν αλλάξω κάρτα αλλά νόμιζα έφταιγαν οι θερμοκρασίες τις 9600. Μάλλον πρέπει να έχει αρχίσει να τα παίζει κάνας cpu ή RAM. 7 χρονάκια δεν τα λες και λίγα :D

Δημοσ.

Έχω ψάξει και στο internet και η κάρτα σηκώνει πολύ καλύτερα το παιχνίδι. Για αυτό και πιστεύω ότι μάλλον φταίει κάτι άλλο. Βέβαια είχα σταματήσει να έχω καλές επιδόσεις αρκετά πριν αλλάξω κάρτα αλλά νόμιζα έφταιγαν οι θερμοκρασίες τις 9600. Μάλλον πρέπει να έχει αρχίσει να τα παίζει κάνας cpu ή RAM. 7 χρονάκια δεν τα λες και λίγα :D

τα χαμηλα fps δεν εχουν σχεση με αυτα που υπογραμμισα . θα προτεινα αλλαγη λειτουργικου προσωπικα . 7αρια κατα προτιμηση

Δημοσ.

τα χαμηλα fps δεν εχουν σχεση με αυτα που υπογραμμισα . θα προτεινα αλλαγη λειτουργικου προσωπικα . 7αρια κατα προτιμηση

Τώρα μπήκαν τα 10. Με τα 7 είχα ακριβώς ίδια απόδοση. Άρα δεν πρέπει να φταίει αυτό...

Δημοσ.

ποσα fps εχεις τωρα?και ποσα ειχες πριν με την 9600?

Με την 9600 GT σε 1080p ολα low επιανα 60αρι ακατεβατο. Τώρα είμαι στο 40-60 αλλά πιο πολύ γύρω στο 40 σε 1280x768 και όλα low.

Δημοσ.

Η ιδεα ενος benchmark test δεν ειναι κακη γιατι μετα μπορεις να συγκρινεις το αποτελεσμα με τα αποτελεσματα των υπολοιπων που εχουν την ιδια καρτα. Αλλα θα επρεπε οντως να τρεχει πολυ καλυτερα αφου η καρτα σου ειναι πανω απο τα recomended. Εχεις καποιο αλλο παιχνιδι να μας πεις πως τα παει σε αυτο;

Δημοσ.

Η ιδεα ενος benchmark test δεν ειναι κακη γιατι μετα μπορεις να συγκρινεις το αποτελεσμα με τα αποτελεσματα των υπολοιπων που εχουν την ιδια καρτα. Αλλα θα επρεπε οντως να τρεχει πολυ καλυτερα αφου η καρτα σου ειναι πανω απο τα recomended. Εχεις καποιο αλλο παιχνιδι να μας πεις πως τα παει σε αυτο;

Δεν έχω κάποιο άλλο εδώ. Βρήκα τι θα κάνω. Θα την πάρω στο δικό μου σύστημα να την δοκιμάσω όταν βρω ευκαιρία να δω εκεί πως τα πάει. Αν τρέχει καλά τότε δεν έχω κάποιο λόγο να ανησυχώ.Θα γίνει μια αναβάθμιση στο PC τα Χριστούγεννα οπότε θα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

προφανος η 630 παιζει σε dx  11 ενω η 9600 σε dx 10 κατι, αρα λογικη η μειωση σε επιδοσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...