thanasis.13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα ,να βαλω το ios9 στο 5s ή θα σερνεται ? το εχει βαλει κανεις ? και αν τι αλλαγες εχει δει?
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σερνεται στο 5s τοτε θα σερνεται και σε ολα τα Iphone εκτως του 6s μιας και δεν διαφερουν τραγικα μεταξυ τους Iphone 5 μεχρι Iphone 6 αρα καταλαβαινεις οτι δεν παιζει αυτο το ενδεχομενο.
thanasis.13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβαινω τι λες αλλα θα ηταν πιο σιγουρο εαν καποιος το ειχε κανει και δεν σερνοταν ,γιατι σε ολες τις προηγουμενες εκδοσεις ios κατι τετοιο συναβαινε
ramarg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είσαι στην 8.4 δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι να αναβαθμίσεις. Δεν θα πάρεις και major features με το update. Περίμενε μέχρι να βγει η 9.1 να πας απευθείας σε αυτήν.
thanasis.13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θα εχεις θεμα. Σορυ που ρωταω, επειδη εγω δεν εχω καποια ιδιαιτερη γνωση . Το λες γιατι το εχεις εγκαταστησει και ειναι νοπως πριν σε ταχυτητες ή εχεις το εχεις ψαξει ?
balourdos81 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Εχω το 6 ιός 9.0.1 πάει σφαίρα φίλε ! Έχει δίκαιο ο fulgore.</p>
Getoos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Ειμαι χρήστης του iPhone 5s και έκανα αναβάθμιση πρώτα στο iOS 9 και μετα στο 9.0.1 αλλα και στα δυο λογισμικά κολλάει απίστευτα το κινητο μου (και το iPad Air) και δεν ξερω τι να κανω... Υπάρχει κάποιο θεμα με το κινητο και το ταμπλετ; Η έχουν θεμα τα λογισμικά; Δεν αντέχω να βλεπω το κινητο να κολλάει οποίος ξερει επι του θέματος παρακαλω ας βοηθήσει Ευχαριστώ (οποίος ξερει και που μπορω να απευθυνθώ στην επίσημη σελίδα της Apple θα μου ήταν χρήσιμο) Ευχαριστώ και παλι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στο 6αρι που το βαλα ειναι μια χαρα...οποτε δεν νμζ να ειναι θεμα λογισμικου...
June Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε ένα restore καλού κακού, πολύ πιθανό να στρώσει. https://support.apple.com/en-us/HT201252
kingjulien11_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ το 5S έχω αλλά πάει σφαίρα. Σύνδεσε το με το iTunes κάνε back-up και restore. Ίσως τότε να φτιάξει.
georgeadams Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε του για αρχή, 2-3 restart, περίμενε και 1-2 ημέρες και αν δεν έχει "στρώσει"΄, τότε κάνε restore. Έχω ακούσει από 2-3 άτομα πως μετά από 2-3 restart ή/και 1-2 ημέρες χρήσης "ξεκόλλησε" και πάει σφαίρα.
iMarilina Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Ειμαι χρήστης του iPhone 5s και έκανα αναβάθμιση πρώτα στο iOS 9 και μετα στο 9.0.1 αλλα και στα δυο λογισμικά κολλάει απίστευτα το κινητο μου (και το iPad Air) και δεν ξερω τι να κανω... Υπάρχει κάποιο θεμα με το κινητο και το ταμπλετ; Η έχουν θεμα τα λογισμικά; Δεν αντέχω να βλεπω το κινητο να κολλάει οποίος ξερει επι του θέματος παρακαλω ας βοηθήσει Ευχαριστώ (οποίος ξερει και που μπορω να απευθυνθώ στην επίσημη σελίδα της Apple θα μου ήταν χρήσιμο) Ευχαριστώ και παλι Restore και SETUP AS NEW και ξαναπερνάς τις εφαρμογές και όλα ένα ένα. Αν έκανες αναβάθμιση από πάνω, είναι ο πιθανότερος λόγος. Κι εγώ το 5S έχω αλλά πάει σφαίρα. Σύνδεσε το με το iTunes κάνε back-up και restore. Ίσως τότε να φτιάξει. αν κάνει ρηστόρ και restore from backup αντίγραφο τότε στην ουσία το ίδιο πράγμα κάνει δε θα βοηθήσει αν αυτός είναι ο λόγος.
gRim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ σε iphone 5s δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα οπότε κάτι δε πάει καλά με το δικό σου. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι κάνε ξανά restore και περίμενε καμιά μέρα να δεις μήπως στρώσει.
Giorgio6392 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ στο δικό μου 5s αλλά και στο ipad 4 gen με ios 9 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα ,ειδικά το τηλ πάει σφαίρα ,αλλά και το Ipad δεν έχει κανένα πρόβλημα , Υπόψιν και τις δύο αναβαθμίσεις τις έκανα με το Itunes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα