Προς το περιεχόμενο

ios9 σε 5s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σερνεται στο 5s τοτε θα σερνεται και σε ολα τα Iphone εκτως του 6s μιας και δεν διαφερουν τραγικα μεταξυ τους Iphone 5 μεχρι Iphone 6 αρα καταλαβαινεις οτι δεν παιζει αυτο το ενδεχομενο.

Δημοσ.

Καταλαβαινω τι λες αλλα θα ηταν πιο σιγουρο εαν καποιος το ειχε κανει και δεν σερνοταν ,γιατι σε ολες τις προηγουμενες εκδοσεις ios κατι τετοιο συναβαινε

Δημοσ.

Αν είσαι στην 8.4 δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι να αναβαθμίσεις. Δεν θα πάρεις και major features με το update. Περίμενε μέχρι να βγει η 9.1 να πας απευθείας σε αυτήν.

Δημοσ.

Δεν θα εχεις θεμα.

Σορυ που ρωταω, επειδη εγω δεν εχω καποια ιδιαιτερη γνωση . Το λες γιατι το εχεις εγκαταστησει και ειναι νοπως πριν σε ταχυτητες ή εχεις το εχεις ψαξει ?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ειμαι χρήστης του iPhone 5s και έκανα αναβάθμιση πρώτα στο iOS 9 και μετα στο 9.0.1 αλλα και στα δυο λογισμικά κολλάει απίστευτα το κινητο μου (και το iPad Air) και δεν ξερω τι να κανω... Υπάρχει κάποιο θεμα με το κινητο και το ταμπλετ; Η έχουν θεμα τα λογισμικά; Δεν αντέχω να βλεπω το κινητο να κολλάει :P οποίος ξερει επι του θέματος παρακαλω ας βοηθήσει

Ευχαριστώ (οποίος ξερει και που μπορω να απευθυνθώ στην επίσημη σελίδα της Apple θα μου ήταν χρήσιμο)

Ευχαριστώ και παλι

Δημοσ.

Κάνε του για αρχή, 2-3 restart, περίμενε και 1-2 ημέρες και αν δεν έχει "στρώσει"΄, τότε κάνε restore. Έχω ακούσει από 2-3 άτομα πως μετά από 2-3 restart ή/και 1-2 ημέρες χρήσης "ξεκόλλησε" και πάει σφαίρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ειμαι χρήστης του iPhone 5s και έκανα αναβάθμιση πρώτα στο iOS 9 και μετα στο 9.0.1 αλλα και στα δυο λογισμικά κολλάει απίστευτα το κινητο μου (και το iPad Air) και δεν ξερω τι να κανω... Υπάρχει κάποιο θεμα με το κινητο και το ταμπλετ; Η έχουν θεμα τα λογισμικά; Δεν αντέχω να βλεπω το κινητο να κολλάει :P οποίος ξερει επι του θέματος παρακαλω ας βοηθήσει

Ευχαριστώ (οποίος ξερει και που μπορω να απευθυνθώ στην επίσημη σελίδα της Apple θα μου ήταν χρήσιμο)

Ευχαριστώ και παλι

Restore και SETUP AS NEW και ξαναπερνάς τις εφαρμογές και όλα ένα ένα. Αν έκανες αναβάθμιση από πάνω, είναι ο πιθανότερος λόγος. 

Κι εγώ το 5S έχω αλλά πάει σφαίρα. Σύνδεσε το με το iTunes κάνε back-up και restore. Ίσως τότε να φτιάξει.

αν κάνει ρηστόρ και restore from backup αντίγραφο τότε στην ουσία το ίδιο πράγμα κάνει δε θα βοηθήσει αν αυτός είναι ο λόγος. 

Δημοσ.

Κι εγώ σε iphone 5s δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα οπότε κάτι δε πάει καλά με το δικό σου. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι κάνε ξανά restore και περίμενε καμιά μέρα να δεις μήπως στρώσει.

Δημοσ.

Εγώ στο δικό μου 5s αλλά και στο ipad 4 gen με ios 9  δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα ,ειδικά το τηλ πάει σφαίρα ,αλλά και το Ipad δεν έχει κανένα πρόβλημα ,   

Υπόψιν και τις δύο αναβαθμίσεις τις έκανα με το Itunes. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...