Nalfein33 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα , ποιο απο τα 2 θα μου προτείνατε?Οι απαιτήσεις μου κυρίως είναι α)φωτογραφίες β)μπαταρια Ευχαριστω πολύ
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα , ποιο απο τα 2 θα μου προτείνατε?Οι απαιτήσεις μου κυρίως είναι α)φωτογραφίες β)μπαταρια Ευχαριστω πολύ Πολυ απλα???G4. καλυτερη και αποσπωμενη μπαταρια και παρα πολυ καλες φωτογραφεις. Επισης ειναι και φθηνοτερο. Τι αλλο θες. 5
Grumandel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 G4 με κλειστα μάτια Δεν θα κλαψεις τα λεφτα σε αντίθεση με κατι αλλα σαμσουνγκ
Nikos0002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και κάτοχος s6 απο χθες προερχόμενος από g2 μπορω να πω πως το κινητό είναι τούμπανο σε ολα..Ήμουν ανάμεσα στα ίδια και διαλεξα s6 για την ομορφιά του..το γ4 δεν μου αρεσε εξωτερικά..Πήγαινε σε ενα μαγαζί και δες τα..οτι βολεύει τον καθένα..το s6 εχει ενα θέμα με μπαταρία μα όχι τραγικό
Masma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα πω s6 λογο ομορφιας αντε λογο μεγεθους(γουστα ειναι αυτα βεβαια). Οποιο και να παρεις φυσικα τουμπανο ειναι. Για τη μπαταρια τωρα να πω οτι εχω ακουσει οτι ο s6 εχει χειροτερη αλλα δεν τηη εχω τετσταρει. Ενα g4 παλι φιλου μου μπορω να πω οτι απογοητευτηκα με την μπαταρια σε σχεση με τ μετρια θα ελεγα χρηση που κανει.... Βεβαια στο lg g4 ειναι αποσπομενη που ειναι ενα extra +. Οι καμερες ειναι και οι 2 πολυ καλες. Τωρα ποια ειναι καλυτερη δεν ξερω καποιοι λενε g4 καποιοι s6 και με τις 2 ευχαριστημενος θα εισαι. Και οπως ειπε ο fulgore το lg g4 ειναι φθινοτερο. Υ.Γ Πηγαινε δες τα απο κοντα και παρε οποιο σου αρεσει εσενα.
rdN1337 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ βρίσκομαι στο ίδιο δίλημμα μετά από ψάξιμο.Το G4 στο skroutz κοστίζει περίπου 430 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά),ενώ το s6 70 ευρώ παραπάνω.Το s6 μου αρέσει περισσότερο στο θέμα σχεδιασμού και κατασκευής,αλλά και στην οθόνη που είναι ελαφρώς καλύτερη,καθώς και στο γεγονός ότι έχει hardware buttons και fingerprint sensor.Επιπλέον είναι λίγο μικρότερο και ελαφρύτερο,πράγμα που ίσως με βολέψει σε σχέση με το G4,μιας και προέρχομαι από κινητό 4 ιντσών (xperia M).Από την άλλη,το G4 έχει καλύτερη αυτονομία και αποσπώμενη μπαταρία+επεκτασιμότητα.Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να το κρατήσω παραπάνω από 2 χρόνια,γι αυτό και κινούμαι σε μια ναυαρχίδα.Πιστεύετε ότι πρέπει να θυσιάσω την μπαταρία και την επεκτασιμότητα για την κατασκευή ή καλύτερα να κινηθώ στο lg g4;
Masma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ βρίσκομαι στο ίδιο δίλημμα μετά από ψάξιμο.Το G4 στο skroutz κοστίζει περίπου 430 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά),ενώ το s6 70 ευρώ παραπάνω.Το s6 μου αρέσει περισσότερο στο θέμα σχεδιασμού και κατασκευής,αλλά και στην οθόνη που είναι ελαφρώς καλύτερη,καθώς και στο γεγονός ότι έχει hardware buttons και fingerprint sensor.Επιπλέον είναι λίγο μικρότερο και ελαφρύτερο,πράγμα που ίσως με βολέψει σε σχέση με το G4,μιας και προέρχομαι από κινητό 4 ιντσών (xperia M).Από την άλλη,το G4 έχει καλύτερη αυτονομία και αποσπώμενη μπαταρία+επεκτασιμότητα.Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να το κρατήσω παραπάνω από 2 χρόνια,γι αυτό και κινούμαι σε μια ναυαρχίδα.Πιστεύετε ότι πρέπει να θυσιάσω την μπαταρία και την επεκτασιμότητα για την κατασκευή ή καλύτερα να κινηθώ στο lg g4; Καταρχας σκεψουν αν σου φτανουν τα 32gb.. Εμενα πχ ναι οποτε η επεκτασιμοτητα δεν θα με εκαιγιε... Αυτο για την μπαταρια ειναι ενα θεμα. Σαν κατασκευη θεωρω και καλυτερη και πιο premium το s6. Κατι χανεις κατι κερδιζεις....
rdN1337 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχας σκεψουν αν σου φτανουν τα 32gb.. Εμενα πχ ναι οποτε η επεκτασιμοτητα δεν θα με εκαιγιε... Αυτο για την μπαταρια ειναι ενα θεμα. Σαν κατασκευη θεωρω και καλυτερη και πιο premium το s6. Κατι χανεις κατι κερδιζεις.... Αυτό είναι το κυριότερο,ότι κάτι θα χάσεις από το ένα και κάτι από το άλλο.Η κατασκευή είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα τουλάχιστον.
Masma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό είναι το κυριότερο,ότι κάτι θα χάσεις από το ένα και κάτι από το άλλο.Η κατασκευή είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα τουλάχιστον. Εγω σου ειπα λογο γουστου αλλα και οθονης(μεγεθος , μου αρεσουν οι amoled) θα πηγαινα σε s6.
rdN1337 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πηγα μια βολτα απο τα public να τα δω απο κοντα.Ομολογω οτι το s6 μου αρεσε περισσοτερο εμφανισιακα,στιβαρη κατασκευη και περισσοτερο βολικο για το χερι.Το g4 ειχε φοβερη οθονη μεν,αλλα οχι και τοσο ωραιο σχεδιασμο.Μαλιστα γενικα κολλουσε οταν ανοιγες εφαρμογες η οταν εκανες περιηγηση στην αρχικη,ενω τα on screen buttons δεν ανταποκρινονταν.Ισως επειδη ηταν εκθεσιακο και το εχουν χρησιμοποιησει αρκετα.Νομιζω πως θα παω για το s6 1
kostas8080 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όλοι μιλούν για ομορφιά και ποιότητα και μετα βάζουν θήκες τι νόημα έχει αυτό
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ενδιαφερομαι και γω για το g4, το πλασικο (και αποσπωμενο) καπακι θα αρχισει μετα απο καιρο να μην κανει τοσο καλη εφαρμογη (και να κανει και τους αντιστοιχους ηχους του πλαστικου); Ειχα το xperia l και μετα απο ενα διαστημα το καπακι οταν το πιεζα εκανε ηχο και γενικα δεν εκανε καλη επαφη.
technology_guy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ας μην κοροιδευόμαστε. Στην ουσία στο μόνο που διαφέρουν αυτές οι 2 συσκευές είναι στην κατασκευή και στο UI τους. Οι διαφορές ταχύτητας είναι μηδαμινές υπό κανονικές συνθήκες. Η γνώμη μου είναι να πάρεις όποια σου αρέσει περισσότερο. 1
2.1Ohm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ενδιαφερομαι και γω για το g4, το πλασικο (και αποσπωμενο) καπακι θα αρχισει μετα απο καιρο να μην κανει τοσο καλη εφαρμογη (και να κανει και τους αντιστοιχους ηχους του πλαστικου); Ειχα το xperia l και μετα απο ενα διαστημα το καπακι οταν το πιεζα εκανε ηχο και γενικα δεν εκανε καλη επαφη. Ειχα και το g4 ειχα και το g3! το g4 ειναι πολυ κλτρη κατασκευη απο τον προκατοχω του και στο g3 ειχα παρει ενα battery kit με 2 μπαταριες + 1 του κινητου! Οπως καταλαβαινεις δν το φορτιζα ποτε γιατι βαριομουν καθε φορα απλα αλλαζα μπαταρια! Το ειχα 1 χρονο μπορει και λιγο λιγοτερο και εκανα τελεια επαφη μετα απο τοσο καιρο δν εβγαινε δν ετριζε δν κουνιοταν οποτε η εμπειρια σου δν ειναι μαλλον και η πιο αντιπρωσοπευτικη!
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα και το g4 ειχα και το g3! το g4 ειναι πολυ κλτρη κατασκευη απο τον προκατοχω του και στο g3 ειχα παρει ενα battery kit με 2 μπαταριες + 1 του κινητου! Οπως καταλαβαινεις δν το φορτιζα ποτε γιατι βαριομουν καθε φορα απλα αλλαζα μπαταρια! Το ειχα 1 χρονο μπορει και λιγο λιγοτερο και εκανα τελεια επαφη μετα απο τοσο καιρο δν εβγαινε δν ετριζε δν κουνιοταν οποτε η εμπειρια σου δν ειναι μαλλον και η πιο αντιπρωσοπευτικη! Η αληθεια ειναι πως οντως το xperia l ειχε κακη κατασκευη αλλα μου αφησε κακες αναμνησεις Ευχαριστω για την ενημερωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα