ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 αυτό που λέει ο τίτλος Εχω το avg, μου στέλνει όλο μηνυματάκια και ενημερώσεις, αλλά ...υπάρχει κανένας λόγος; Αν κατεβάζω apps από το store και γενικά δεν παρεκτρέπομαι στη χρήση του ίντερνετ από το κινητό, από τι κινδυνεύω ακριβώς; (ένας ιός τύπου stagefreight πχ. θα είχε μπλοκαριστεί από το avg ή είναι άλλης τάξης Σόρρυ άσχετος παιδιά, αν έχει κανείς υπομονή ας μου εξηγήσει. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Καταρχήν με το stagefight detector μπορείς να δεις αν επηρεάστηκες ή όχι, και αν κατεβάζεις μόνο από google play και amazon appstore δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Από το internet να μην κλικάρεις διαφημήσεις του κ$λου και να προσέχεις που μπαίνεις. Γενικά το βρίσκω πανδύσκολο να κολλήσεις ιους στο Android, δεν μου έχει τύχει, και δεν νομίζω να γίνει. 1
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εφόσον οι εφαρμογές που βάζεις είναι απο το Google Play Store δεν χρειάζεται να βάλεις antivirus. Επίσης το Android ως linux λειτουργικό σύστημα δεν είναι ευπαθές όσο άλλα λειτουργικά συστήματα. Τέλος, κάθε εφαρμογή και υπηρεσία που τρέχει στο κινητό σου δουλεύει σε δικό του προστατευμένο περιβάλλον (sandbox) και δεν επηρεάζει άλλα τμήματα του συστήματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα