lunargr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Στο xperia E3 καταφερα να ενοσω τιν internal μνήμη με την external του κινητού και τώρα μου δείχνει μονο την internal που είναι 1,7gb χρησιμοποίησα το app internal 2 external και δεν μπορώ να επαναφέρω την μνήμη όπως ηταν δοκίμασα soft reset αλλα τίποτα hard reset δεν μπορο να κάνω με τίποτα πώς μπορώ να το αλλάξω οπως ήταν???
AntiCambeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κράτησες πατημένα ταυτόχρονα Home+Volume up+Power και δεν μπαίνει σε recovery mode?
saruman123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στο xperia E3 καταφερα να ενοσω τιν internal μνήμη με την external του κινητού και τώρα μου δείχνει μονο την internal που είναι 1,7gb χρησιμοποίησα το app internal 2 external και δεν μπορώ να επαναφέρω την μνήμη όπως ηταν δοκίμασα soft reset αλλα τίποτα hard reset δεν μπορο να κάνω με τίποτα πώς μπορώ να το αλλάξω οπως ήταν??? http://www.factoryresets.com/2015/05/how-to-hard-reset-sony-xperia-e3.html?m=1
lunargr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπαίνει με τίποτα στο recovery το προσπαθήσα με τα κουμπιά αλλα μονο δόνηση 3 φορες μου έκανε και οθόνη είναι μαύρη το έχω ξανακάνει παλιότερα αλλά τώρα δεν λειτουργεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα