Kourkounatos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Οπως λεει και ο τιτλος,το desktop μου δεν ανοιγει.Αρχικα,εχω εναν Hp workstation xw8400 ο οποιος εχει 2 επεξεργαστες intel Xeon 5150 @2,66Ghz.Ολα ξεκινησαν οταν εβγαλα τις 2 ολοιδιες ψυκτρες των επεξεργαστων ωστε να τις καθαρισω και επειτα καθαρισα την παλια παστα με ασετον και εβαλα καινουργια.Ωντας εξαιρετικα προσεκτικος,τα επανατοποθετησα ολα,αλλα προς εκπληξη μου,ο υπολογιστης μετα δεν ανοιγε.Και θα εξηγησω τι εννοω:Ανοιγει,εννοω οτι ολα φαινονται να δουλευουν καλα,τα ανεμιστηρακια κτλ,αλλα δεν μπαινει καν στο bios.Επισης,φαινεται οτι δεν στελνει ρευμα σε πληκτρολογιο και ποντικι.Τι μπορει να εγινε και πως διορθωνεται? Ευχαριστω πολυ!!!
Kourkounatos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πατανε καλα οι ψυκτρες? Ναι,μαλιστα τις ξεβιδωσα και τις ξαναβιδωσα 2 φορες πολυ προσεκτικα........εχω παθει σοκ,απο το τιποτα,να μεινω χωρις πισι....
heros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 παιζει με την αφαιρεση της ψύκτρας να κουνηθηκε ο επεξεργαστης? τους έβγλαλες για έλεγχο? ειχες κλεισει το ρευμα (ειχες βγαλει το καλώδιο ρευματος?) μήπως και ακουμπησαν κάπου και βραχυκύκλωσαν?
Kourkounatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 παιζει με την αφαιρεση της ψύκτρας να κουνηθηκε ο επεξεργαστης? τους έβγλαλες για έλεγχο? ειχες κλεισει το ρευμα (ειχες βγαλει το καλώδιο ρευματος?) μήπως και ακουμπησαν κάπου και βραχυκύκλωσαν? Ναι,ολα αυτα τα εκανα.....
heros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Kανε ενα bios reset... βγαλε την μπαταρια και το καλωδιο ρευματος, βραχυκυκλωσε το cmos reset και πατα 2-3 φορες το power button..να αδειασουν και οι πυκνωτες τελειως. Φοβαμε παντως οτι βγάζοντας τις ψυκτρες αν δεν βραχυκυκλωσες κατι καπου βρηκαν στην μητρικη και μηπως έφαγαν κάποιο εξάρτημα.... Α και κατι αλλο... δεν χερω απο dual cpu mb, αλλά αν γινεται βγαλε την μια cpu και ξεκινα μόνο με την αλλη και εναλλάξ..
Kourkounatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Kανε ενα bios reset... βγαλε την μπαταρια και το καλωδιο ρευματος, βραχυκυκλωσε το cmos reset και πατα 2-3 φορες το power button..να αδειασουν και οι πυκνωτες τελειως. Φοβαμε παντως οτι βγάζοντας τις ψυκτρες αν δεν βραχυκυκλωσες κατι καπου βρηκαν στην μητρικη και μηπως έφαγαν κάποιο εξάρτημα.... Α και κατι αλλο... δεν χερω απο dual cpu mb, αλλά αν γινεται βγαλε την μια cpu και ξεκινα μόνο με την αλλη και εναλλάξ.. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα.Τελικα το προβλημα ΒΡΕΘΗΚΕ.Ειχαν στραβωσει 2 πινακια απο το socket του επεξεργαστη.Τα ισιωσα και ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα.Μια τελευταια ερωτηση,θα υπαρξει καποιο μελλοντικο προβλημα απο αυτα τα πινακια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα