Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα και εγω για το g4 περιμενω να παει στα 380-390,και να το παρω. Αλλα και το nexus 6 δεν παει πισω,απλα ευχομαι να ειχα μεγαλυτερα χερια για τετοιο κινητο.

Δημοσ.

Και εγω προς το G4 άρχισα να κλείνω..... Όντως το νεξους δε θα δουλεύεται με το ένα χέρι με τίποτα. Και μιας και πέφτει τόσο η τιμή του είναι ευκαιρία πιστευω. Μου αρέσει πολυ όμως και το note με την S-pen. Σίγουρα είναι κάτι πολυ ιδιαίτερο στη χρήση του. Σε καμια βδομάδα θα καταλήξω κάπου..... Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια

Δημοσ.

Αληθεια απορρω πως σας βολευουν κινητα μεγεθους nexys 6 η note . Μαλλον ειναι που εχω συνηθησει στις 4 ιντσες :P

• Like 1
Δημοσ.

Αληθεια απορρω πως σας βολευουν κινητα μεγεθους nexys 6 η note . Μαλλον ειναι που εχω συνηθησει στις 4 ιντσες :P

Kαι οι 4.7 δεν ειναι και λιγες...

iphone-6-iphone-6-plus-iphone-5s-side-by

Eαν καποιος εχει μεγαλο χερακι το Note ειναι ανετο για την πλακα.

Το nexus ξεφευγει αλλα και αυτο αναλογως...

Google-Nexus-6-Review-Video-MKBHD.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Kαι οι 4.7 δεν ειναι και λιγες...

iphone-6-iphone-6-plus-iphone-5s-side-by

Eαν καποιος εχει μεγαλο χερακι το Note ειναι ανετο για την πλακα.

Το nexus ξεφευγει αλλα και αυτο αναλογως...

Google-Nexus-6-Review-Video-MKBHD.jpg

Kαλα ναι δικιο εχεις δεν λεω και μου αρεσουν τα note αλλα δεν θα πηγαινα λογο μεγεθους οπως ουτε σε i phone 6 plus θα πηγαινα και ουτε σε nexus αλλα γουστα ειναι αυτα..... Νομιζω πως μεχρι 5 ιντσες ειναι αρκετο. Πχ σε android λογο του οτι μου αρεσει πολυ και εξωτερικα και σαν μεγεθος θα επαιρνα ξεκαθαρα s6.

Το πιο απλο να σου πω αντε βαλε το nexus 6 σε τσεπη απο τζιν... :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο εμας οταν ψαχνουμε για κινητο βλεπουμε για reviews απο το καναλι του marques brownlee,και οποτε αυτος εχει κανενα βιντεακι με το χερι του να κραταει απλα το κινητο,νομιζουμε οτι το κινητο ειναι φυσιολογικου μεγεθους.Λαθος! Ο marques εχει χερουκλες!!Και η επανω εικονα του marques ειναι,και κοροιδευομαστε οτι το νεξους δεν ειναι γομαρι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο εμας οταν ψαχνουμε για κινητο βλεπουμε για reviews απο το καναλι του marques brownlee,και οποτε αυτος εχει κανενα βιντεακι με το χερι του να κραταει απλα το κινητο,νομιζουμε οτι το κινητο ειναι φυσιολογικου μεγεθους.Λαθος! Ο marques εχει χερουκλες!!Και η επανω εικονα του marques ειναι,και κοροιδευομαστε οτι το νεξους δεν ειναι γομαρι.

To δικο μου το χερι απο τον καρπο μεχρι τελος του μεσαιου ειναι 21 cm.

Μιλησα για μεγεθος χεριου και οχι τσεπης.

Καποιος που εχει μεγαλο χερι το nexus μπορει να του ειναι καλο.

• Like 1
Δημοσ.

Nexus 6 ή OnePlus 2

Καθαρό, χωρίς lag android και συνεχείς αναβαθμίσεις. (χαρακτηριστικά τα οποία θα κρατήσουν το value των χρημάτων που έδωσες για πολύ περισσότερο καιρό. μην τα αγνοείς)

Για το πρώτο, καλό είναι να περιμένεις κάποιες μέρες μέχρι να ανακοινωθούν τα νέα Nexus ώστε να πέσει σε τιμή. Για το δεύτερο, αν βρεις invite παρ' το (+bonus ότι είναι δίκαρτο).

Επίσης δες και σαν επιλογή το Oneplus One 64GB (αυτό έχω) το οποίο βγαίνει στα 320€ τελική χωρίς invites κλπ. Κοιτάει στα ίσια ναυαρχίδες που μόλις βγήκαν.

Για το S5 δεν έχω καμία άποψη και ούτε θέλω να αποκτήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...