Προς το περιεχόμενο

Στο 50% ήδη των συμβατών iPhone και iPad, η υιοθέτηση του iOS 9

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εντέλως λάθος για μένα αυτού του είδους η σύγκριση με το lollipop μιας και στην περίπτωση της Apple είναι ένας ο κατασκευαστής που στέλνει την αναβάθμιση ενώ στην περίπτωση των Android συσκευών είναι 1500 οι κατασκευαστές που αυτοί πρέπει να το δουλέψουν για να στείλουν στους πελάτες τους την αναβάθμιση...

Κάνεις λάθος. Τόσο απλά.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι μπαίνουμε σε sites/blogs και ξέρουμε τι εστι αναβάθμιση σε ios kai android, δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μιλάμε. γνωρίζουμε, διαβάζουμε, ξέρουμε από προηγούμενες εκδόσεις και τι 'γλεντι' πεφτει με τα 'upgrade'.

Κύριοι, τα τηλ δουλεύουν ιδανικά στις εκδόσεις software που βγαίνουν(και πάλι...). Έσεις των ios ξέρατε ότι άπαξ και γίνει αναβάθμιση, there is no way back. Αντε στο android με ψάξιμο με αρκετή δουλίτσα κάτι γίνεται.

Κύριοι, το κουμπί install, την υπογραφή και το π___λι μας προσέχουμε όταν το χρησιμοποιούμε.

<p>Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά,έκανα την αναβάθμιση στο IOS9 με ΟΤΑ και πάει σφαίρα το iPhone 5s μου. Ποτε μου δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα παλιότερα σε καμια έκδοση. Επίσης η μπαταρία κρατάει περισσότερο.</p>

• Like 1

κανε full restore να βρεις την υγεια σου και εγω ετσι ειμουν με ΟΤΑ και μολις το cleanara ειδα αλλο θεο! πραγματικα μετραει το 9ρακι για μενα εστω!

Πως κανω restore?Θα χασω τα εγκατεστημενα προγραμματα και φωτογραφιες?

εντέλως λάθος για μένα αυτού του είδους η σύγκριση με το lollipop μιας και στην περίπτωση της Apple είναι ένας ο κατασκευαστής που στέλνει την αναβάθμιση ενώ στην περίπτωση των Android συσκευών είναι 1500 οι κατασκευαστές που αυτοί πρέπει να το δουλέψουν για να στείλουν στους πελάτες τους την αναβάθμιση...

Ναι σωστά ...αλλά με αυτό το σκεπτικό είναι λάθος και η συγκριση: πωλησεις Android vs iOS.

Στην μια περίπτωση έχουμε να κάνουμε με 1500 κατασκευαστές και στην άλλη με έναν!

Βέβαια αυτη την λάθος συγκριση την κάνουν γαργάρα οι Apple haters.....

• Like 2

Ναι σωστά ...αλλά με αυτό το σκεπτικό είναι λάθος και η συγκριση: πωλησεις Android vs iOS.

Στην μια περίπτωση έχουμε να κάνουμε με 1500 κατασκευαστές και στην άλλη με έναν!

Βέβαια αυτη την λάθος συγκριση την κάνουν γαργάρα οι Apple haters.....

Αυτό είναι ένα αγκάθι που δεν καταπινεται με τίποτα. Κινητά με 4S τετραετίας και να φοράνε ότι πιο καινούριο..

Όλοι τους όμως θέλουν να πουλάνε.

Η Apple αναβαθμίζοντας αλλά με ελεγχόμενα features και το android σχεδόν το αντίστροφο. Όλοι θύματα είμαστε.. (Έχω και τα 2 και δεν χρειάζεται να διαλέξω.).

Έσεις των ios ξέρατε ότι άπαξ και γίνει αναβάθμιση, there is no way back. Αντε στο android με ψάξιμο με αρκετή δουλίτσα κάτι γίνεται.

Κύριοι, το κουμπί install, την υπογραφή και το π___λι μας προσέχουμε όταν το χρησιμοποιούμε

Please stop spreading your ignorance

<p>Σε iPad mini με ΟΤΑ,εκλασε εντελώς.Με clean install και εντελώς άδειο,είναι καλύτερα μακράν αλλά και πάλι,όχι σαν την 8.Ειναι που θα έκαναν πιο ελαφριές εκδόσεις για τα πιο παλιά.</p>

Το iphone 4s (που ειναι η πιο αδύναμη συσκευή πλέον) έγινε περίπου ενα 5% πιο αργό σε απόκριση σε σχέση με το 8.4. Τις περισσότερες φορές ουτε καταλαβαίνεις οτι άλλαξε κάτι. Πόσο μάλλον σε iPhone 6 κτλ. Μην είστε υπερβολικοί

Παιδιά μετά από αναβάθμιση στην νέα έκδοση σε iphone 5s δεν μου κρατάει πλέον backup sto icloud ενώ δεν έχω θέμα με το διαθέσιμο χώρο στο icloud.

Για την ακρίβεια προσπαθεί να κρατήσει και λίγο πριν φορτώσει πλήρως η μπάρα του backup μου λέει απλά ότι το backup απέτυχε. Έσβησα το προηγούμενο backup αλλά πάλι δεν άλλαξε κάτι.

Στην αρχή σκέφτηκα ότι θα είχαν πολύ κίνηση οι servers αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.   

Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;

κανε full restore να βρεις την υγεια σου και εγω ετσι ειμουν με ΟΤΑ και μολις το cleanara ειδα αλλο θεο! πραγματικα μετραει το 9ρακι για μενα εστω!

Πως θα κάνω full restore?

Εγώ σε iphone 6+ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στο iPad Air όμως είχα θεματάκι με το λεξικό (είχε κολλήσει στα γερμανικά). Μετά από full restore το πρόβλημα λύθηκε αλλά έπρεπε να το ξαναστήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...