lazospao1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας! Έχω τα Razer Kraken Pro ακουστικα για τον υπολογιστη μου. Το προβλημα μου ειναι πως ειχε ενα ατυχημα. Καταλαθος πατησα το καλωδιο τους με την καρεκλα και κοπηκε. Σας επισυναπτω και μερικες φωτογραφιες. Εψαξα σχεδον ολα τα μαγαζια στην Ροδο οπου ζω αλλα δεν βρηκα καποιον να τα φτιαχνει. Ουτε η εταιρια απο την οποια τα αγορασα τα φτιαχνει (Public) και ουτε η εγγυηση τα καλυπτει. Μιλησα και με την ιδια την razer και δεν τα αναλαμβανουν οσο και αν τους παρακαλουσα. Τωρα εχω ερθει για σπουδες Αθηνα και θελω να βρω εναν τροπο να τα επισκευασω. Ξερετε καποιον που να ειναι καλος σε αυτα και να μπορει να τα επισκευασει? Απο οτι μου ειπαν στην Ροδο το καλωδιο τους ειναι περιεργο και δυσκολο στο να φτιαχτει. Για αυτο θελω καποιον που να ναι πραγματικα παρα πολυ καλος και εξειδικευμενος σε τετοιες περιστασεις. Βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι ειναι κριμα να πεταξω τα ακουστικα λογω ενος χαλασμενου καλωδιου. Ευχαριστω!
11demian111 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μπούρδες σου είπαν, ένα απλό jack είναι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις το ίδιο βύσμα και πώς πανε τα καλώδια. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου μην ασχοληθείς, πήγαινε τα σε έναν ηλεκτρονικό στην Αθήνα, θα τα φτιάξει σίγουρα.
lazospao1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως μπορεις να με βοηθησεις να βρω το ιδιο βύσμα και να μου προτεινεις και καποιο μαγαζι να το φτιαξει? Αν ξερεις καποιον φυσικα. Γιατι δεν ειμαι πολυ σχετικος με αυτα!
11demian111 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω απο Αθήνα, οπότε όχι. Το βύσμα απο ebay θα το βρεις. Aν τα στείλεις στα φτιάχνω
lazospao1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τι βυσμα είναι αυτο? Τι θα γραψω στην αναζήτηση στο ebay? Απλα jack?
11demian111 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 http://m.ebay.com/itm/Gold-4-Pole-3-5mm-Male-Repair-headphone-Jack-Plug-Metal-Audio-Soldering-Spring-/310912163029?nav=SEARCH 4 pole jack λέγεται το βυσμα
lazospao1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ παρα πολύ φιλε. Θα το παραγγείλω και ελπιζω να το φτιάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα