Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Έχω τα Razer Kraken Pro ακουστικα για τον υπολογιστη μου. Το προβλημα μου ειναι πως ειχε ενα ατυχημα. Καταλαθος πατησα το καλωδιο τους με την καρεκλα και κοπηκε. Σας επισυναπτω και μερικες φωτογραφιες. Εψαξα σχεδον ολα τα μαγαζια στην Ροδο οπου ζω αλλα δεν βρηκα καποιον να τα φτιαχνει. Ουτε η εταιρια απο την οποια τα αγορασα τα φτιαχνει (Public) και ουτε η εγγυηση τα καλυπτει. Μιλησα και με την ιδια την  razer και δεν τα αναλαμβανουν οσο και αν τους παρακαλουσα. Τωρα εχω ερθει για σπουδες Αθηνα και θελω να βρω εναν τροπο να τα επισκευασω. Ξερετε καποιον που να ειναι καλος σε αυτα και να μπορει να τα επισκευασει? Απο οτι μου ειπαν στην Ροδο το καλωδιο τους ειναι περιεργο και δυσκολο στο να φτιαχτει. Για αυτο θελω καποιον που να ναι πραγματικα παρα πολυ καλος και εξειδικευμενος σε τετοιες περιστασεις. Βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι ειναι κριμα να πεταξω τα ακουστικα λογω ενος χαλασμενου καλωδιου. Ευχαριστω!

post-359397-0-58846900-1442852865_thumb.jpg

post-359397-0-08235800-1442852900_thumb.jpg

post-359397-0-79731700-1442852939_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπούρδες σου είπαν, ένα απλό jack είναι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις το ίδιο βύσμα και πώς πανε τα καλώδια. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου μην ασχοληθείς, πήγαινε τα σε έναν ηλεκτρονικό στην Αθήνα, θα τα φτιάξει σίγουρα.

Δημοσ.

Μήπως μπορεις να με βοηθησεις να βρω το ιδιο βύσμα και να μου προτεινεις και καποιο μαγαζι να το φτιαξει? Αν ξερεις καποιον φυσικα. Γιατι δεν ειμαι πολυ σχετικος με αυτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...