mylo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Για να χρησιμοποιήσεις καρτοτηλέφωνο πρέπει να έχεις μαζί σου οινόπνευμα και χαρτί. προφυλακτικό στο ακουστικό πρέπει να βάλεις... 1
funbreaker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά πριν αιώνες περίμενα στην ουρά μία που μιλούσε να τελειώσει. Μιλούσε με μια άλλη θάβωντας κάποιον κι εγώ τα άκουγα όλα. Επίσης είχα δει και τον αριθμό που πήρε. Όταν τελείωσε, πήρα στον ίδιο αριθμό και έκανα πως είμαι ο άλλος χρησιμοποιώντας αυτά που άκουσα. Δεν θυμάμαι details για το story αλλά ήταν γκομενοθέμα και η άλλη είχε ψαρώσει τελείως. 5
Silverage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά πριν αιώνες περίμενα στην ουρά μία που μιλούσε να τελειώσει. Μιλούσε με μια άλλη θάβωντας κάποιον κι εγώ τα άκουγα όλα. Επίσης είχα δει και τον αριθμό που πήρε. Όταν τελείωσε, πήρα στον ίδιο αριθμό και έκανα πως είμαι ο άλλος χρησιμοποιώντας αυτά που άκουσα. Δεν θυμάμαι details για το story αλλά ήταν γκομενοθέμα και η άλλη είχε ψαρώσει τελείως. Τί σκέφτηκε
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά πριν αιώνες περίμενα στην ουρά μία που μιλούσε να τελειώσει. Μιλούσε με μια άλλη θάβωντας κάποιον κι εγώ τα άκουγα όλα. Επίσης είχα δει και τον αριθμό που πήρε. Όταν τελείωσε, πήρα στον ίδιο αριθμό και έκανα πως είμαι ο άλλος χρησιμοποιώντας αυτά που άκουσα. Δεν θυμάμαι details για το story αλλά ήταν γκομενοθέμα και η άλλη είχε ψαρώσει τελείως. Εντάξει θεός!
panosno1com Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 τελευταια φορα που πηρα τηλ με καρτα εριξα ενα ρεψιμο στον μπατσο που ειχε σηκωσει το ακουστικο. αλλη φορα πηρα πυροσβεστικη και ελεγα οτι η βρακα μου επιασε φωτια ελατε να την σβησετε. μου απαντουσαν αντε απο δω μωρε να πουμε. οι αλλοι που ηταν απο διπλα μου και ακουγαν ειχαν σκασει στα γελια. δεν χρειαζεται καρτα για να παρεις 100 και 199 τρολλιες παρομοιες στη πυροσβεστικη , φωτια στα σαββατοβραδα, πηρε φωτια μια καρδια , κλπ ! . Με τηλεκαρτα τωρα ,ειχα παρει σε γραφειο τελετων και ζητουσα αποζημιωση επειδη αναστηθηκα (μου το κλεισε τη μια , τη δευτερη ξαναπηρα με υφος φουσεκη ) , επισης σε ιατρειο μικρων ζωων ειπα οτι ειμαι ενας αρρωστος γατουλης κ οι περισσοτερες φαρσες απο τηλεκαρτες που ειχα βρει πεταμενες με λιγο υπολοιπο μεσα (καμια φορα εβρισκα και πανω στο καρτοτηλεφωνο με αρκετο υπολοιπο για ολιγολεπτες φαρσες )
mary Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Για τα πρακτικά. Τηλέφωνα με τηλεκαρτες έχει και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη δίπλα στις τουαλέτες του πάνω ορόφου.
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 δεν χρειαζεται καρτα για να παρεις 100 και 199 τρολλιες παρομοιες στη πυροσβεστικη , φωτια στα σαββατοβραδα, πηρε φωτια μια καρδια , κλπ ! . Με τηλεκαρτα τωρα ,ειχα παρει σε γραφειο τελετων και ζητουσα αποζημιωση επειδη αναστηθηκα (μου το κλεισε τη μια , τη δευτερη ξαναπηρα με υφος φουσεκη ) , επισης σε ιατρειο μικρων ζωων ειπα οτι ειμαι ενας αρρωστος γατουλης κ οι περισσοτερες φαρσες απο τηλεκαρτες που ειχα βρει πεταμενες με λιγο υπολοιπο μεσα (καμια φορα εβρισκα και πανω στο καρτοτηλεφωνο με αρκετο υπολοιπο για ολιγολεπτες φαρσες ) Είχα ξεχάσει πάρα πολλές αλλά είχα βρει άλλες τόσες...νομίζω όλοι ξεχνούσαν κάρτες! 1
Souvlakiasheftalies Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Στις 21/9/2015 στις 8:53 ΜΜ, stormrain είπε Υπαρχουν ακομα τηλεκαρτες? Ναι είμαι από Κύπρο και βρίσκεις σε όλα τα περίπτερα Αλλά στην ελλαδα που ήρθα δεν βρίσκω ξέρετε που μπορώ να βρω
k_w_t Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Ωραια εποχη.... Καναμε τρελα πραγματα με τηλεκαρτες.. Παραγγελναμε πιτσες και σουβλακια και βαζαμε διευθυνση σε αυτους που δεν γουσταραμε ή της κοπελας που γουσταραμε για φαρσα. Στον στρατο τις μαζευα σαν τρελος τις τηλεκαρτες και μου εκατσε μεγαλη κωλοφαρδεια. Αλλαξαμε διοικητη 2 μηνες πριν απολυθω και ηταν μανιακος. Του χαρισα την συλλογη μου χωρις να ζητησω τιποτα... (και καλα) Πηρα τρελη αδεια απολυσεως με 10 μερες οδιπορικα ... ΥΓ το αφησα στην μεση λογο σεισμου... 1
StormGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, Souvlakiasheftalies είπε Ναι είμαι από Κύπρο και βρίσκεις σε όλα τα περίπτερα Αλλά στην ελλαδα που ήρθα δεν βρίσκω ξέρετε που μπορώ να βρω Σίγουρα πουλάνε στα καταστήματα cosmote
k_w_t Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, Souvlakiasheftalies είπε Ναι είμαι από Κύπρο και βρίσκεις σε όλα τα περίπτερα Αλλά στην ελλαδα που ήρθα δεν βρίσκω ξέρετε που μπορώ να βρω Και στα κυλικεία των νοσοκομειων εχει...
AristidisZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Στις 19/7/2019 στις 2:22 ΜΜ, k_w_t είπε Παραγγελναμε πιτσες και σουβλακια και βαζαμε διευθυνση σε αυτους που δεν γουσταραμε ή της κοπελας που γουσταραμε για φαρσα. Τα καλά τα χρόνια το κάναμε και από το σταθερό του σπιτιού 😁😁 1
Jimchristof Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε ακόμη μετά από 5 χρόνια, αλλά στο Περιστέρι σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο, κυρολεκτικά καθε 100 μέτρα έχει από τα κίτρινα καρτοτηλέφωνα του οτε, όλα λειτουργικά και στα περιπτερα πουλάνε τηλεκάρτες (κουβαλάω παντα μια μαζί μου γιατι τις μισες μερες ξεχναω να φορτισω το κινητο μου...😄🤣🤣 1
Fotis_Greece Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Και ομως υπαρχουν και γινεται καποια μικρη χρηση. Στην κατασκηνωση που ειχα παει τα μικρα δεν επιτρεπαν κινητα και ειχε στην γραμματεία καρτοτηλεφωνο. Εχει τηλεκαρτες σε καταστήματα ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα