zatsegr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρωτόγνωρο πρόβλημα. Ανέλαβα την αναδόμηση ιστοσελίδας για έναν πελάτη ο οποίος έχει αγοράσει πακέτο hosting από τον OTE με δυνατότητες: PHP 5.2.x, Java 1.4.2 και MySQL 5.0.x, MSSQL 2005. Το παράβλημα μου είναι πως εγώ δουλεύω με το joomla τις οποίας η τελευταία έκδοτη είναι: PHP 5.4 +. Ενώ επικοινώνησα με τον ΟΤΕ πήρα την ‘’τρομερή απάντηση’’, πως αυτό είναι το μέγιστο πακέτο που παρέχουν και πως αυτό που πρέπει να κάνω είναι να εγκαταστήσω-δουλέψω με μια πιο παλιά έκδοση του joomla. Το ερώτημα μου είναι εάν αυτό ισχύει διότι εμένα δεν μου έχει ξανασυμβεί και εάν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να μην μπω στην διαδικασία να δουλέψω με πιο παλιά έκδοση του joomla.
0verc0me Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ειτε αφαιρεις τα checks που κανει το joomla κατα την εγκατασταση (αλλα μετα θα μπλεξεις να βρεις τι ειναι αυτο/αυτα που χρειαζονται τις δυνανοτητες του php > 5.3.0) ειτε να πεισεις τον πελατη να αλλαξει hosting provider. Ειτε μετα να χρησιμοποιησεις κανα drupal κλπ... 1
WebDevGr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Λες του πελάτη σου να αλλάξει εταιρεία φιλοξενίας. Ήδη και η 5.3 έχει άρχισε να γίνεται παρωχημένη.
Tiphonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλάζεις εταιρεια Hosting. Δεν υπαρχει περιπτωση να σου κάνει αναβαθμιση ο OTE την php.
StathisG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Λες του πελάτη σου να αλλάξει εταιρεία φιλοξενίας. Ήδη και η 5.3 έχει άρχισε να γίνεται παρωχημένη. Μόνο άρχισε; Εδώ η 5.4 είναι πλέον σε end of life: http://php.net/supported-versions.php 1
zatsegr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ. Μια τελευταία ερώτηση. Σκέφτομαι αφού ο πελάτης δεν αλλάζει εταιρεία hosting με τίποτα να δουλέψω το συγκεκριμένο project με το joomla 2.5.Τι προτείνεται;
bazzil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αν η 2.5 υποστηρίζει php 5.2 τότε προχώρα. Ενημέρωσε όμως και τον πελάτη σου πως αν χακάρουν τη σελίδα του δεν έχεις καμιά ευθύνη και πως θα χρεωθεί την επαναφορά. 2
Tiphonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τον Δεκεμβριο του 2014 σταμάτησε η υποστηριξη του Joomla 2.5. Η τελευταια εκδοση ειναι η 2.5.28. Αν ομως αυριο - μεθαυριο βρεθει καμμια τρύπα και την εκμεταλλεύετε κανενα ετοιμο προγραμμα με ενα κλικ να του δινει πρόσβαση στα αρχεια σου.........τοτε θα το βλεπεις συνεχεια χακαρισμενο και θα τα ακους κιολας απο τον πελατη σου. Εξηγησε του ξανα οτι πρέπει να πάει σε αλλο Hosting, αλλιως αργα ή γρήγορα απο λάθος του πελάτη σου θα έχεις προβλήματα. 1
Zein Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχουν ακομα hosts που χρησιμοποιουν 5.2??
dfdaemon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σου προτείνω να αλλάξεις εταιρεία. Το να χρησιμοποιήσεις παλιότερη έκδοση joomla δεν είναι καλή ιδέα γιατί αφήνεις ανοιχτές πολλές τρύπες ασφαλείας για τις οποίες έχουν βγεί updates και patches σε πιο καινούριες εκδόσεις. Δλδ θα τρέχεις με τα hacks κάθε βδομάδα από ενα σημείο και μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα