rose from hell Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 το tablet που παράγγειλες δεν εχει playstore δεν εχει,μπαινει ομως ευκολα playstore! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχει,μπαινει ομως ευκολα playstore! Αν πας στο thread για το συγκεκριμένο tablet θα δεις δυο σελίδες με τύπους που λενε οτι δεν μπορούν να το βάλουν και ψάχνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν πας στο thread για το συγκεκριμένο tablet θα δεις δυο σελίδες με τύπους που λενε οτι δεν μπορούν να το βάλουν και ψάχνονται. Αν πας στο thread για το συγκεκριμένο tablet θα δεις οτι εγω ο ιδιος του εχω βαλει playstore και δούλεψε κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν πας στο thread για το συγκεκριμένο tablet θα δεις οτι εγω ο ιδιος του εχω βαλει playstore και δούλεψε κανονικα! Εσύ. Ρώτα και τους άλλους που το παλεύουν ακόμα. Επίσης αν δεις το thread θα δεις οτι έχω προτείνει πολύ καλύτερες επιλογές στα ίδια λεφτά που εχουν playstore Ποτέ δεν θα καταλαβω γιατί ο κόσμος αγοράζει κινεζιες οι οποίες δεν έχουν βασικές υπηρεσίες οπως το playstore η το gmail. My point is, το ''το έβαλα εύκολα'' ειναι παραπλανητικό. Μπορεί να το αγοράσει και να του βγει ξινό. Ας δει για κάτι άλλο. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από WorldOfGlass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 οκ ηρέμησε ! το θεμα μας ηταν εάν παιρνει play store ,σαν συσκευή ουτε και εγω το προτεινω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_k91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ το παράγγειλα με γνώμονα ότι είναι με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτό που έχω τώρα και με καλύπτει απόλυτα. Ανάλογα την χρήση που κάνεις είναι και απαραίτητο το playstore, το βασικό είναι ότι έχει ips που είναι καλύτερο για τα pdf που διαβάζω. Τώρα ένα viewer και έναν browser θα τα εγκαταστήσω και χωρίς playstore. Κάποιος τρόπος θα βρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το παράγγειλα με γνώμονα ότι είναι με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτό που έχω τώρα και με καλύπτει απόλυτα. Ανάλογα την χρήση που κάνεις είναι και απαραίτητο το playstore, το βασικό είναι ότι έχει ips που είναι καλύτερο για τα pdf που διαβάζω. Τώρα ένα viewer και έναν browser θα τα εγκαταστήσω και χωρίς playstore. Κάποιος τρόπος θα βρεθεί. Ότι βολεύει τον καθένα. Για την δουλειά που το θες θα μπορούσες να χες πάρει κάποιο tablet της amazon που θεωρείτε top για διάβασμα. Όπως και να χει αν σε καλύπτει το maxell δεν μου πέφτει λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα