Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablet (μέχρι 80€)

NickSot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας..Βρίσκομαι στην αναζήτηση τάμπλετ για τον πατέρα μου..Όπως αναφέρω και στον τίτλο το ποσό που διαθέτω δεν υπερβαίνει τα 80€..

Έχω καταλήξει σε αυτό 

Link.png Site: tablet αλλά θα ήθελα μια τελική γνώμη..Έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε?

Η χρήση θα είναι κατά βάση για σεφάρισμα άντε και ελάχιστες φωτογραφίες αν η ποιότητα των 5mp είναι σωστή.Δεν θα με χαλούσε βέβαια η ύπαρξη gps αλλά όπως λένε, ότι δίνεις παίρνεις...

Επεξ/σία από NickSot
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα! σύμφωνα με τα σχόλια όσων το πήραν από το site/λινκ που έδωσες όλοι είναι ευχαριστημένοι-οπότε θα αξίζει στα 79€....

μπορεί να βοηθηθείς εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/564449-tablet-maxell-maxtab-q8-8-e-shop-%CF%83%CF%84%CE%B1-69%E2%82%AC/

επίσης τώρα είδα ότι το πουλάει ένας στις αγγελίες!

http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/varioustablets/511138-maxell-maxtab-q8/

Επεξ/σία από giannispaok

Υπάρχει κανείς να μου προτείνει κάτι άλλο στα ίδια λεφτά;

Θεωρείται ότι είναι το καλύτερο σε αυτή τη τιμή;

Από Ελλάδα ναι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε θα σου προτεινα να επισκευτεις τις αγγελιες του insomnia μπορεις να βρεις Νexus πρωτης γενιας στην τιμη που θες. Δεν στο λεω επειδη εχω κατι να δωσω απλα εψαχνα κ γω για ταμπλετ κ παρακολουθουσα τις αγγελιες στο σιτε. Να ξερεις μονο οτι το 1giga ram ειναι λιγο για android αναλόγως βεβαια και της χρήσης που θα κανεις. παρ ολα αυτα θα σ κανει τη ζωη δυσκολη. Tα nexus επειδη εχω και κινητο ειναι ενα κλικ πανω απο τα υπολοιπα. 

Επεξ/σία από Giame

Αν θές φθηνό tablet δεν παιρνεις android με 1gb ή λιγότερο. Σε δυο μήνες θα σέρνεται. Δες αυτο.

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/toshiba-encore-mini-wt7-c-100-tablet-7-16gb-leyko-plus-microsoft-office-365/prod6890180pp/

• Like 1

Καλησπέρα σας..Βρίσκομαι στην αναζήτηση τάμπλετ για τον πατέρα μου..Όπως αναφέρω και στον τίτλο το ποσό που διαθέτω δεν υπερβαίνει τα 80€..

Έχω καταλήξει σε αυτό 

Link.png Site: tablet αλλά θα ήθελα μια τελική γνώμη..Έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε?

Η χρήση θα είναι κατά βάση για σεφάρισμα άντε και ελάχιστες φωτογραφίες αν η ποιότητα των 5mp είναι σωστή.Δεν θα με χαλούσε βέβαια η ύπαρξη gps αλλά όπως λένε, ότι δίνεις παίρνεις...

[new_link=https://www.skroutz.gr/s/6222171/Lenovo-IdeaTab-A7-10-A3500-FL-7-8GB.html]https://www.skroutz.gr/s/6222171/Lenovo-IdeaTab-A7-10-A3500-FL-7-8GB.html[/new_link]  Το εχω 4 μηνες και 9 μηνες προηγουμενο μοντελο (A3500FL) και κανενα απο τα δυο δεν σερνετε.Το μονο κακο ειναι πως το gps ειναι ανυπαρκτο,αλλο θεμα δεν εχω συναντισει.Δεν πιστευω να υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι τα 100 ευρω απο Ελλαδα πλην απο μεταχειρισμενα nexus.

Αν θές φθηνό tablet δεν παιρνεις android με 1gb ή λιγότερο. Σε δυο μήνες θα σέρνεται. Δες αυτο.

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/toshiba-encore-mini-wt7-c-100-tablet-7-16gb-leyko-plus-microsoft-office-365/prod6890180pp/

Γενικά στα περισσότερα android με 1 γίγα ραμ υπάρχει πρόβλημα μετά από τρίμηνο αλλά δυστυχώς σε αυτά τα χρήματα μόνο android βρίσκεις. Για τα windows με 1 γίγα δεν νομίζω κι αυτά να αντέχουν παραπάνω από 4-5 μήνες. 

γιατί μετά από ένα τρίμηνο; τι αλλάζει μέσα σε αυτούς τους μήνες;

Δεν αλλάζει τίποτα, απλά από την δικιά μου εμπειρία έχω καταλάβει (χωρίς να ξέρω γιατί) πως μετά από 3-5 μήνες αρχίζει να χάνει σε ταχύτητες πολύ. 

Εγώ πάντως μετά από 1μιση χρόνο με το zte s8q, αν και έχω παρατηρήσει μείωση ταχύτητας, δεν είναι κάτι τραγικό, μιλάω πάντα για το 1 γίγα., χωρίς να έχω κάνει φορμάτ ποτέ. Και στον υπολογιστή μετά από κάποιο διάστημα, παρατηρείς μία μείωση. 

Αλλά μιας και με έχει σπάσει η οθόνη αφής και άρχισε να μην καλό δουλεύει, παράγγειλα το maxell από το eshop με 70 ευρώ. Ελπίζω να βγει καλό σαν το zte. Για μένα αν είναι για απλή τελείως χρήση, ίντερνετ και κανένα απλό παιχνίδι, όποιο και να πάρεις με 1 γίγα θα είναι οκ. Απλά εγώ σαν συμβουλή, να πάρεις απαραίτητα 8αρι, το 7αρι εμένα μου έρχεται μικρό.

Πριν απο 1 χρόνο είχα πάρει 2 lenovo 3500fl δουλεύουν ακόμα άψογα αν και κάποια στιγμή χρειάστηκε να τα κάνω επαναφορά γιατί κολούσαν λίγο. Η χρήση τους καθημερινή και αρκετοί. Όσο για το toshiba που σου προτειναν πιο πάνω επίσης το έχω. Καλό αν μπορείς ν' αντέξεις τα windows σε τάμπλετ. Λίγο καίει αλλά με μια βάση και ένα πληκτρολογιο εξωτερικο ασύρματο γίνεται και μικρός φορητός. Εγώ το χρησιμοποιώ ακόμα και για τόρεντ και δεν έχει διαμαρτυρηθεί μέχρι στιγμής.

Εγώ πάντως μετά από 1μιση χρόνο με το zte s8q, αν και έχω παρατηρήσει μείωση ταχύτητας, δεν είναι κάτι τραγικό, μιλάω πάντα για το 1 γίγα., χωρίς να έχω κάνει φορμάτ ποτέ. Και στον υπολογιστή μετά από κάποιο διάστημα, παρατηρείς μία μείωση. 

Αλλά μιας και με έχει σπάσει η οθόνη αφής και άρχισε να μην καλό δουλεύει, παράγγειλα το maxell από το eshop με 70 ευρώ. Ελπίζω να βγει καλό σαν το zte. Για μένα αν είναι για απλή τελείως χρήση, ίντερνετ και κανένα απλό παιχνίδι, όποιο και να πάρεις με 1 γίγα θα είναι οκ. Απλά εγώ σαν συμβουλή, να πάρεις απαραίτητα 8αρι, το 7αρι εμένα μου έρχεται μικρό.

το tablet που παράγγειλες δεν εχει playstore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...