Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σε ενα κινητο με android αλλαξω τον λογαριασμο gmail με τον οποιο ειναι συνδεδεμενες επαφες και εφαρμογες απο google play με αλλον ο οποιος ειναι παλι συνδεδεμενος με αλλο λογαριασμο απο android κινητο τι θα γινει σε σεχεη με εφαρμογες και επαφες κλπ ??

Δυνατοτητα προσθηκης λογρισμου πο οτι ξερω δεν υπαρχει .

Ευχριστω.

Δημοσ.

Οποτε αν προσθεσω εν λογαρισμο υπαρχει τροπος να τον ορισω σαν κυριο και να συνδεεται με οτι σημαινει αυτο ?

Αν καταργησω τον υπαρχοντα που νομιζω γινεται μετα στην επανεκκινηση μπορω να βαλω αλλον ?

Στο S5 που εχω τωρ δεν ειδα δυνατοτητα προσθηκης λογαριασμου για συγχρονισμο .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ισως να μην θυμαμαι καλα αλλα μια φορα νομιζω το εκανα γιατι δεν μου κατεβαζε απο google play αλλα μετα απο επανεκινηση εβαλα τον ιδιο και εφτιαξε . Μου το ειχαν πει απο samsung αν θυμαμι καλα.

Για να γινω ισως πιο κατανοητος αν γινεται με το ιδιο κινητο αναλογα με τον λογαριασμο συνδεσης για συγχρονισμο να μπορουν να το χρησιμοποιησουν δυο ατομα.

Δημοσ.

Λογαριασμούς στο Gmail μπορείς να έχεις όσους θέλεις και σε κάθε ένα από αυτούς μπορείς να έχεις είτε τις ίδιες είτε διαφορετικές επαφές. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις στο desktop αλλάζοντας λογαριασμό.

Επομένως, αλλάζοντας λογαριασμό Gmail στο κινητό, αυτός θα συγχρονίζεται με ότι είναι συνδεδεμένο στο συγκεκριμένο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Λογαριασμούς στο Gmail μπορείς να έχεις όσους θέλεις και σε κάθε ένα από αυτούς μπορείς να έχεις είτε τις ίδιες είτε διαφορετικές επαφές. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις στο desktop αλλάζοντας λογαριασμό.

Επομένως, αλλάζοντας λογαριασμό Gmail στο κινητό, αυτός θα συγχρονίζεται με ότι είναι συνδεδεμένο στο συγκεκριμένο λογαριασμό.

Ευχαριστω πολυ .Αν καταλαβα καλα γινεται αυτο που θελω χωρις επαναφορα εργοστασιακων.

Δημοσ.

Στο desktop γίνεται με αποσύνδεση του υφιστάμενου λογαριασμού και σύνδεση με το νέο (το έχω δοκιμάσει με αρκετούς διαφορετικούς λογαριασμούς).

Στο κινητό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Done+android+2+users&pcampaignid=APPU_1_tSsAVo_gBIHfywO39rLIAw

Εσυ εννοεις κατι σαν αυτο, αλλα θες root. Αντιθετα , τα ταμπλετς το εχουν default, αλλα στα κινητα δεν μπορουν γιατι η nokia εχει την πατεντα ..

Δημοσ.

Στο desktop γίνεται με αποσύνδεση του υφιστάμενου λογαριασμού και σύνδεση με το νέο (το έχω δοκιμάσει με αρκετούς διαφορετικούς λογαριασμούς).

Στο κινητό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

Αυτο το ξερω και ειναι πανευκολο ...Ευχαριστω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Done+android+2+users&pcampaignid=APPU_1_tSsAVo_gBIHfywO39rLIAw

Εσυ εννοεις κατι σαν αυτο, αλλα θες root. Αντιθετα , τα ταμπλετς το εχουν default, αλλα στα κινητα δεν μπορουν γιατι η nokia εχει την πατεντα ..

Ναι μαλλον κατι τετοιο θελω αλλαζοντας λογαριασμο να ...μεταμορφωνεται το κινητο συμφωνα με καθε λογαριασμο αλλα δεν ειμαι root .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...