Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σε ενα κινητο με android αλλαξω τον λογαριασμο gmail με τον οποιο ειναι συνδεδεμενες επαφες και εφαρμογες απο google play με αλλον ο οποιος ειναι παλι συνδεδεμενος με αλλο λογαριασμο απο android κινητο τι θα γινει σε σεχεη με εφαρμογες και επαφες κλπ ?? Δυνατοτητα προσθηκης λογρισμου πο οτι ξερω δεν υπαρχει . Ευχριστω.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δυνατοτητα προσθηκης υπαρχει, δυνατοτητα αλλαγης λογαριασμου δεν υπαρχει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Οποτε αν προσθεσω εν λογαρισμο υπαρχει τροπος να τον ορισω σαν κυριο και να συνδεεται με οτι σημαινει αυτο ? Αν καταργησω τον υπαρχοντα που νομιζω γινεται μετα στην επανεκκινηση μπορω να βαλω αλλον ? Στο S5 που εχω τωρ δεν ειδα δυνατοτητα προσθηκης λογαριασμου για συγχρονισμο . Ευχαριστω.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Σου ειπα δεν μπορείς να καταργησεις λογαριασμο, εκτος αν κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,η αν εισαι root
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ισως να μην θυμαμαι καλα αλλα μια φορα νομιζω το εκανα γιατι δεν μου κατεβαζε απο google play αλλα μετα απο επανεκινηση εβαλα τον ιδιο και εφτιαξε . Μου το ειχαν πει απο samsung αν θυμαμι καλα. Για να γινω ισως πιο κατανοητος αν γινεται με το ιδιο κινητο αναλογα με τον λογαριασμο συνδεσης για συγχρονισμο να μπορουν να το χρησιμοποιησουν δυο ατομα.
makfil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Λογαριασμούς στο Gmail μπορείς να έχεις όσους θέλεις και σε κάθε ένα από αυτούς μπορείς να έχεις είτε τις ίδιες είτε διαφορετικές επαφές. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις στο desktop αλλάζοντας λογαριασμό. Επομένως, αλλάζοντας λογαριασμό Gmail στο κινητό, αυτός θα συγχρονίζεται με ότι είναι συνδεδεμένο στο συγκεκριμένο λογαριασμό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Λογαριασμούς στο Gmail μπορείς να έχεις όσους θέλεις και σε κάθε ένα από αυτούς μπορείς να έχεις είτε τις ίδιες είτε διαφορετικές επαφές. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις στο desktop αλλάζοντας λογαριασμό. Επομένως, αλλάζοντας λογαριασμό Gmail στο κινητό, αυτός θα συγχρονίζεται με ότι είναι συνδεδεμένο στο συγκεκριμένο λογαριασμό. Ευχαριστω πολυ .Αν καταλαβα καλα γινεται αυτο που θελω χωρις επαναφορα εργοστασιακων.
makfil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Στο desktop γίνεται με αποσύνδεση του υφιστάμενου λογαριασμού και σύνδεση με το νέο (το έχω δοκιμάσει με αρκετούς διαφορετικούς λογαριασμούς). Στο κινητό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Done+android+2+users&pcampaignid=APPU_1_tSsAVo_gBIHfywO39rLIAw Εσυ εννοεις κατι σαν αυτο, αλλα θες root. Αντιθετα , τα ταμπλετς το εχουν default, αλλα στα κινητα δεν μπορουν γιατι η nokia εχει την πατεντα ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Στο desktop γίνεται με αποσύνδεση του υφιστάμενου λογαριασμού και σύνδεση με το νέο (το έχω δοκιμάσει με αρκετούς διαφορετικούς λογαριασμούς). Στο κινητό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Αυτο το ξερω και ειναι πανευκολο ...Ευχαριστω. https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Done+android+2+users&pcampaignid=APPU_1_tSsAVo_gBIHfywO39rLIAw Εσυ εννοεις κατι σαν αυτο, αλλα θες root. Αντιθετα , τα ταμπλετς το εχουν default, αλλα στα κινητα δεν μπορουν γιατι η nokia εχει την πατεντα .. Ναι μαλλον κατι τετοιο θελω αλλαζοντας λογαριασμο να ...μεταμορφωνεται το κινητο συμφωνα με καθε λογαριασμο αλλα δεν ειμαι root .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα