thzou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια ,χρειαζομαι αμεσα τη βοηθεια σας γιατι δεν εχω ιδεα απο gps σε ταμπλετ και τετοια. Εχω το hp stream 8" με windows 10. Χρειαζομαι καποιο προγραμμα για OFFLINE GPS .να κατεβασω χαρτες ελλαδας και βουλγαρίας. απλα θελω να ειναι στα ελληνικα (αν γινεται να δινει οδηγιες και στα ελληνικα) Χρησιμοποιησα τους Χαρτες των Windows κατεβασα και την ΕΛΛΑΔΑ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ αλλα μαπα..... οταν βγω απο wifi δεν υπαρχει σημα απο gps μου βγαζει. Θελω να εχω Real time tracking δλδ να με βλεπει σε OFFLINE καθε στιγμη που ειμαι ωστε αν παω απο αλλο δρομο να το καταλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 https://help.here.com/win81/maps/#q5223 Δοκιμασε αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το ιδιο θεμα εχω και εγω με το ιδιο ταμπλετ. Εχω το here maps και απλα βρισκει που ειμαι μονο απο την ασυρματη συνδεση. Τωρα πχ, μου λεει οτι ειμαι στη Λαρισα, μονο 60χλμ μακρια δηλαδη! Εννοειται πως του εχω δωσει αδεια να χρησιμοποιει την τοποθεσια μου. Το ιδιο και στους χαρτες, την μαμα εφαρμογη. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα