Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το TP Link 8970 και τώρα θέλω να χρησιμοποιήσω το παλιό μου ρούτερ (Siemens) ως Access Point/Repeater..Πώς θα το κάνω όμως ? 

Δημοσ.

Πχ tp link 192.168.1.1

siemens 192.168.1.254 (να ειναι στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.χ)

κλειστο dhcp στο siemens.

ιδιο ssid .ιδιο password ιδιο κλειδωμα.5 καναλια διαφορα στο ασυρματο.πχ 1 με 6 ή 1 με 11 ή 6 με 11.οχι auto οχι 12 οχι 13.τα ενωνεις μεταξυ τουυς με ethernet και εισαι ενταξει.

Δημοσ.

Πχ tp link 192.168.1.1

siemens 192.168.1.254 (να ειναι στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.χ)

κλειστο dhcp στο siemens.

ιδιο ssid .ιδιο password ιδιο κλειδωμα.5 καναλια διαφορα στο ασυρματο.πχ 1 με 6 ή 1 με 11 ή 6 με 11.οχι auto οχι 12 οχι 13.τα ενωνεις μεταξυ τουυς με ethernet και εισαι ενταξει.

Δεν θέλω να τα ενώσω μεταξύ τους ενσύρματα,αλλά ασύρματα ...

Δημοσ.

μονο με wds αλλα πολυ δυσκολα θα παιξει σωστα ειδικα αναμεσα σε διαφορετικες μαρκες.και αν εχει το siemens wds.και πολλες φορες το wds πρεπει να γινει και απο τα 2 ρουτερ.

Δημοσ.

sl2 141 forthnet ναι εχει .και το tp link πρπεει να εχει.μπορεις να το δοκιμασεις

πχ tp link 192.168.1.1

siemens 192.168.1.254

siemens κλειστο dhcp.κανεις wds και απο το ενα και απο το αλλο.

σε thomson δεν μου επαιζε με wpa:P μονο με wep. και ειχα και αλλα θεματα in some cases.good luck δηλαδη.αλλιως μετα ή καλωδιο ή powerline ή repeater και τελειωνεις.

Δημοσ.

sl2 141 forthnet ναι εχει .και το tp link πρπεει να εχει.μπορεις να το δοκιμασεις

Ευχαριστώ..θα το κάνω αύριο και. Θα σου πω...Γίνεται να βάλω κωδικό μόνο στο κύριο ρουτερ ;

πχ tp link 192.168.1.1

siemens 192.168.1.254

siemens κλειστο dhcp.κανεις wds και απο το ενα και απο το αλλο.

σε thomson δεν μου επαιζε με wpa:P μονο με wep. και ειχα και αλλα θεματα in some cases.good luck δηλαδη.αλλιως μετα ή καλωδιο ή powerline ή repeater και τελειωνεις.

Δημοσ.

ναι νομιζω πως γινεται.για αρχη δοκιμασε τελειως ξεκλειδωτα και τα 2 να δεις αν θα πετυχει.μετα κλειδωσε μονο το ενα βρες το δικτυο απο το αλλο (wds) και βαλε τα στοιχεια.και μετα απο το κλειδωμενο ρουτερ βρες το πρωτο που θα ειναι ξεκλειδωτο παλι μεσα απο το wds.δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα παιξει για διαφορους λογους.μπορει να μην παιξει καν με wpa και να θελει wep που ειναι βλακεια κλειδωμα.σπαει ευκολα.

Δημοσ.

ναι νομιζω πως γινεται.για αρχη δοκιμασε τελειως ξεκλειδωτα και τα 2 να δεις αν θα πετυχει.μετα κλειδωσε μονο το ενα βρες το δικτυο απο το αλλο (wds) και βαλε τα στοιχεια.και μετα απο το κλειδωμενο ρουτερ βρες το πρωτο που θα ειναι ξεκλειδωτο παλι μεσα απο το wds.δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα παιξει για διαφορους λογους.μπορει να μην παιξει καν με wpa και να θελει wep που ειναι βλακεια κλειδωμα.σπαει ευκολα.

Λοιπόν όλα καλά όταν είναι και τα δύο ξεκλείδωτα,όμως όταν βάζω κωδικό με wpa μόνο στο βασικό (tp link 8970) δεν παίζει.. (το siemens θα μείνει ξεκλείδωτο) Πάω τουλάχιστον να αλλάξω κωδικό να βάλω WEP στο tp link αλλά δεν με αφήνει,έχει την επιλογή αλλά δεν μπορώ να το επιλέξω !

Δημοσ.

Ναι και σε thomson με wpa δεν επαιζε.ηθελε Wep και ακομα και εκει ειχα Packet loss σε καποια μοντελα.τωρα γιατι δεν σε αφηνει να βαλεις wep δεν ξερω.δοκιμασε κανα hard reset και να το ξανασεταρεις μηπως και .αλλιως δες για firmware update ή δες τι γραφει στο manual.γιατι μου φαινεται παραξενο να μην παιζει.

Δημοσ.

αν δεν παιζει με wpa δεν ξερω τι να σου πω.ειναι και αλλη μαρκα το ενα απο το αλλο.μπορει το tp link να αφηνει wpa και το αλλο να μην παιζει με wpa.(siemens).επισης εφοσον κλειδωνεις το ρουτερ θα ξανακανεις wds απο το siemens προς το tp link

Δημοσ.

αν δεν σε αφηνει απλα δεν γινεται.το wds γενικα ειναι πομενεμη ιστορια αλλο τοσο μεταξυ διαφορετικων ρουτερ.(μαρκας)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κατάφερα !!! Τελικά έβαλα wpa στο βασικό/κύριο (tp link) και το άλλο όμως το άφησα ξεκλείδωτο(δεν με πειράζει),αν και μπορεί να δοκιμάσω αργότερα να του βάλω wep..Αν του βάλω wep,ενώ το άλλο έχει wpa θα υπάρξει λες πρόβλημα ( εχω ζαλιστεί-μπερδευτεί λίγο :P :D ).

Επεξ/σία από blueangel3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...