spyros4776 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχω forthnet 3play εδω και αρκετα χρονια, εως 24mbps, ολα nova cinema+novasports1+ολα τα HD, απεριοριστα σταθερα και 1 ωρα προς κινητα με 39,90 το μηνα! Η ταχυτητα που πιανω ειναι ικανοποιητικη 12-13mbps! Πριν λιγο με πηραν απο τον οτε και μου εκαναν προσφορα! Με 44,80 το μηνα εως 24mbps, απεριοριστα σταθερα, 30 λεπτα πρως κινητα και το οτε full pack! Ειπε κιολας οτι ολος ο εξοπλισμος ειναι δωρεαν και αν το κανω σημερα θα ειναι δωρεαν και ο τεχνικος, αλιος αν δε το κανω σημερα θα πρεπει να τον πληρωσω 50€! Οι ερωτησεις μου 1. θα εχω καλητερη ταχυτητα απο τι forthnet? 2. αξιζει να δεχτω τη προσφορα? και 3. εσεις θα δεχοσασταν? Ευχαριστω!
Gas74 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πω πω ρε φιλε......ιδια φαση ειμαι και γω.......τι να κανουμε?εγω μαλλον ψηνομαι γιατι η Νοβα το εχει ξεφτιλισει
spyros4776 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και εγω ψηνομαι! Και κατι ακομα, ειπε οτι ειναι για δυο χρονια, μετα τι θα γινει θα πληρωνω παραπανω?
dionisis1925 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχω forthnet 3play εδω και αρκετα χρονια, εως 24mbps, ολα nova cinema+novasports1+ολα τα HD, απεριοριστα σταθερα και 1 ωρα προς κινητα με 39,90 το μηνα! Η ταχυτητα που πιανω ειναι ικανοποιητικη 12-13mbps! Πριν λιγο με πηραν απο τον οτε και μου εκαναν προσφορα! Με 44,80 το μηνα εως 24mbps, απεριοριστα σταθερα, 30 λεπτα πρως κινητα και το οτε full pack! Ειπε κιολας οτι ολος ο εξοπλισμος ειναι δωρεαν και αν το κανω σημερα θα ειναι δωρεαν και ο τεχνικος, αλιος αν δε το κανω σημερα θα πρεπει να τον πληρωσω 50€! Οι ερωτησεις μου 1. θα εχω καλητερη ταχυτητα απο τι forthnet? 2. αξιζει να δεχτω τη προσφορα? και 3. εσεις θα δεχοσασταν? Ευχαριστω! Την ίδια ακριβώς προσφορά μου έκαναν τον Αύγουστο.. Γενικά εννοείται πως αξίζει δε το συζητάω , το θέμα είναι θα έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαμβάνεις την τηλεόραση ? εγώ προσωπικά μόνο για αυτό δεν το έχω βάλει ακόμα. Ναι και εγω ψηνομαι! Και κατι ακομα, ειπε οτι ειναι για δυο χρονια, μετα τι θα γινει θα πληρωνω παραπανω? Ναι,θα γυρίσεις στις κανονικές τιμές,αν μπεις στο ote.gr θα δεις,αλλά συνήθως στα 2 χρόνια καταφέρνεις με παζάρια και έχεις την ίδια τιμή.
Gas74 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο ειναι ενα θεμα γιατι σε πολλους φιλους του εγινε αυξηση 2 ή 4 ευρω αναλογα.....ισως ειναι το μονο αγκαθι ....κατι που δεν κανει(ισως το μοναδικο) η νοβα(λεει για παντα).Διευκρινησε το και πες της οτι καταγραφεις και συ την συνομιλια(αν σου πει για παντα ή τι θα γινει μετα απο τα 2 χρονια)
spyros4776 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Την ίδια ακριβώς προσφορά μου έκαναν τον Αύγουστο.. Γενικά εννοείται πως αξίζει δε το συζητάω , το θέμα είναι θα έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαμβάνεις την τηλεόραση ? εγώ προσωπικά μόνο για αυτό δεν το έχω βάλει ακόμα. Ναι,θα γυρίσεις στις κανονικές τιμές,αν μπεις στο ote.gr θα δεις,αλλά συνήθως στα 2 χρόνια καταφέρνεις με παζάρια και έχεις την ίδια τιμή. Ελευθερω χρονο θα εχω! Το θεμα ειναι να μην εχω προβληματα! Αυτο ειναι ενα θεμα γιατι σε πολλους φιλους του εγινε αυξηση 2 ή 4 ευρω αναλογα.....ισως ειναι το μονο αγκαθι ....κατι που δεν κανει(ισως το μοναδικο) η νοβα(λεει για παντα).Διευκρινησε το και πες της οτι καταγραφεις και συ την συνομιλια(αν σου πει για παντα ή τι θα γινει μετα απο τα 2 χρονια) Αυτο θα κανω και βλεπουμε! Και ενας ακομα λογος ειναι ο σαπιος αποκωδικοποιητης που εχει η νοβα, τσαμπα εχω τα HD καναλια γιατι ετσι και τον συνδεσεις με hdmi τον πιανει τρελα και κολαει ολη την ωρα! ακομα ειμαι με scart
dionisis1925 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ελευθερω χρονο θα εχω! Το θεμα ειναι να μην εχω προβληματα! Αυτο θα κανω και βλεπουμε! Και ενας ακομα λογος ειναι ο σαπιος αποκωδικοποιητης που εχει η νοβα, τσαμπα εχω τα HD καναλια γιατι ετσι και τον συνδεσεις με hdmi τον πιανει τρελα και κολαει ολη την ωρα! ακομα ειμαι με scart Δεν νομίζω να έχεις προβλήματα , έχω 4 φίλους που έχουν σταθερά οτε τv εδώ και 2 χρόνια,δεν μου παραπονέθηκε κανείς ποτέ για προβλήματα είτε του ίντερνετ είτε για την κεραία.
spyros4776 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια, τωρα εμεινε να ρωτησω τι θα γινει μετα απο 2 χρονια! Πιστευω πως θα τη δεχτω τη προσφορα!
dionisis1925 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια, τωρα εμεινε να ρωτησω τι θα γινει μετα απο 2 χρονια! Πιστευω πως θα τη δεχτω τη προσφορα! Να την δεχτείς αρχηγέ,ειδικά αν βλέπεις μπαλίτσα..
spyros4776 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Να την δεχτείς αρχηγέ,ειδικά αν βλέπεις μπαλίτσα.. Μπαλα πολυ δε βλεπω, περισσοτερο θελω να τι δεχτω για τον αποκωδικοποιητη και γιατι στη φορθνετ ειμαι 6 χρονια και εχουν 3 χρονια να μου κανουν προσφορα, στην αρχη μου εκαναν συνεχεια και ειχα και καλυτερη ταχυτητα, μετα σιγα σιγα τι κατεβαζαν!
makfil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχω forthnet 3play εδω και αρκετα χρονια, εως 24mbps, ολα nova cinema+novasports1+ολα τα HD, απεριοριστα σταθερα και 1 ωρα προς κινητα με 39,90 το μηνα! Η ταχυτητα που πιανω ειναι ικανοποιητικη 12-13mbps! Πριν λιγο με πηραν απο τον οτε και μου εκαναν προσφορα! Με 44,80 το μηνα εως 24mbps, απεριοριστα σταθερα, 30 λεπτα πρως κινητα και το οτε full pack! Ειπε κιολας οτι ολος ο εξοπλισμος ειναι δωρεαν και αν το κανω σημερα θα ειναι δωρεαν και ο τεχνικος, αλιος αν δε το κανω σημερα θα πρεπει να τον πληρωσω 50€! Οι ερωτησεις μου 1. θα εχω καλητερη ταχυτητα απο τι forthnet? 2. αξιζει να δεχτω τη προσφορα? και 3. εσεις θα δεχοσασταν? Ευχαριστω! Χωρίς να θέλω να σου αλλάξω την απόφαση που φαίνεται ότι πήρες ήδη, θα προσθέσω μερικά στοιχεία στον προβληματισμό σου. 1. Θεωρητικά, οι ταχύτητες που πιάνεις θα έπρεπε να ίδιες ίδιες από κάθε πάροχο, αφού όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ από το ΑΚ έως το χώρο σου, αλλά αυτό δεν γίνεται στην πράξη γιατί κάθε πάροχος χρησιμοποιεί διαφορετικό προφίλ. Έτσι, οι ταχύτητες που πιάνεις με τη Forthnet είναι μεγαλύτερες από αυτές που θα πιάνεις με ΟΤΕ και αυτό γιατί η πρώτη χρησιμοποιεί προφίλ με χαμηλό snr (6) αντί γι' αυτό που χρησιμοποιούν άλλοι πάροχοι (9 ή 12). 2. Ο 831 της Nova (αυτόν πρέπει να έχεις) έχει πάρει αναβάθμιση το καλοκαίρι και έχουν βελτιωθεί σημαντικά οι επιδόσεις του. Εάν δεν ο δικός σου δεν πήρε ακόμη την αναβάθμιση θα την πάρει σίγουρα. 3. Προσφορές μπορείς να πάρεις από τη Forthnet όταν λήξει το συμβόλαιό σου, ζητώντας να επικοινωνήσει μαζί σου το Τμήμα προσφορών και από όσα ξέρω υπάρχει καλλίτερη προσφορά από αυτή που έχεις.
spyros4776 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Χωρίς να θέλω να σου αλλάξω την απόφαση που φαίνεται ότι πήρες ήδη, θα προσθέσω μερικά στοιχεία στον προβληματισμό σου. 1. Θεωρητικά, οι ταχύτητες που πιάνεις θα έπρεπε να ίδιες ίδιες από κάθε πάροχο, αφού όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ από το ΑΚ έως το χώρο σου, αλλά αυτό δεν γίνεται στην πράξη γιατί κάθε πάροχος χρησιμοποιεί διαφορετικό προφίλ. Έτσι, οι ταχύτητες που πιάνεις με τη Forthnet είναι μεγαλύτερες από αυτές που θα πιάνεις με ΟΤΕ και αυτό γιατί η πρώτη χρησιμοποιεί προφίλ με χαμηλό snr (6) αντί γι' αυτό που χρησιμοποιούν άλλοι πάροχοι (9 ή 12). 2. Ο 831 της Nova (αυτόν πρέπει να έχεις) έχει πάρει αναβάθμιση το καλοκαίρι και έχουν βελτιωθεί σημαντικά οι επιδόσεις του. Εάν δεν ο δικός σου δεν πήρε ακόμη την αναβάθμιση θα την πάρει σίγουρα. 3. Προσφορές μπορείς να πάρεις από τη Forthnet όταν λήξει το συμβόλαιό σου, ζητώντας να επικοινωνήσει μαζί σου το Τμήμα προσφορών και από όσα ξέρω υπάρχει καλλίτερη προσφορά από αυτή που έχεις. 1. Αυτο δε το ηξερα, ευχαριστω που μου το ειπες! 2. Ο δικος μου δεν πηρε ακομα αναβαθμιση, μπορω να το κανω χειροκινητα απο τις ρυθμισεις η γινετε αυτοματα? 3. Αυτο θα κανω απο εδω και περα, απλα παλια μου ελεγαν μονοι τους! Μου αλλαξες την αποφαση τελικα με αυτα που μου ειπες, σε ευχαριστω που μου τα ειπες γιατι θα ημουν χειροτερα με τον οτε!
makfil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 2. Κάθε δέκτης παίρνει την αναβάθμιση από τη Nova, η οποία σε ειδοποιεί με sms. Αυτή η διαδικασία έχει αρχίσει από την αρχή του καλοκαιριού, πρώτα σε μερικούς επιλεγμένους συνδρομητές, για δοκιμή, και στη συνέχεια στους υπόλοιπους. Ήδη, πριν από μερικές βδομάδες αναβαθμίστηκε και ο δικός μου 831. Μπορείς να μάθεις τις δυνατότητες που έχει, μεταξύ των οποίων και timeshift σε stick.
spyros4776 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Α ωραια θα περιμένω την αναβάθμιση! Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
greekparot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Στην προσφορα σου κανω δωρο τα τελη μεταφορας περιπου 31€; η τα χρεωνεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα