Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ εχεις κατι αλλο να μου προτεινεις σε αυτα τα λευτα??? τι εννοεις οταν λες οτι θα κανει μονο τα βασικα???

Δημοσ.

Έχει 1 gb ram, οπότε δεν θα μπορείς να τρέχεις πολλά ταυτόχρονα. Επίσης εάν η custom rom δεν επιτρέπει μεταφορά των εφαρμογων στην sd card, θα γεμίσει αμέσως. Εάν μπορεις να βρεις με 16 καλυτερα. Στα 90€ Ελλαδα οι επιλογές είναι ελαχιστες.

Δημοσ.

οκ για αυτα που το θελω εγω δηλαδη για ιντερνετ, παιχνιδι και φωτογραφιες δεν μου το συνιστεις???? να μην πω στο κοπο δηλαδη να το αγορασω και να μαζεξω περισσοτερα λεφτα και να παρω κατι καλυτερο αυτο δηλαδη μ προτεινεις

???

για να μαζεξω περισσοτερα πρεπει να πουλησω το παλιο μ κινητο ομως...

αυτο το κινητο ομως στην Κινα κανει 54 ευρω και γιαυτο το σκεφτομαι γτ ειναι πολυ λιγα τα λεφτα ...

Δημοσ.

Με 90€ από κίνα βρίσκεις σιγουρα καλυτερο. Κοιτα για αυτά που ειπες σου φτάνει. Αρκει να μην ειναι απαιτητικό το παιχνίδι. Αν θέλεις από κίνα, πας εδω και βαζεις αριστερά τις επιλογές σου και σου δειχνει τι βρίσκεις και που

Http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices

Δημοσ.

ευχαριστω παντως και συγγνωμη που σας κουρασα  με αυτη την συζητηση. Θα ηθελα ομως να μου πειτε αν ειναι καλο το μικροσοφτ λουμια 532 και αν αξιζει να το αγορασω γτ το σκεφτομαι να μην πανε τα χρηματα που θα διαθεσω στο καλαθι των αχρηστων...

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-nokia-lumia-520-8gb-mayro/prod4570287pp/

Ενα από τα καλύτερα κινητά που ειχα.

Για το 532 δεν εχω άποψη, τώρα εχω το 640 που είναι πολυ καλο.

Στις τιμές που θές συμφέρει να πάρεις wp γιατί δεν θα σου κολλάει.

Δημοσ.

ευχαριστω παντως και συγγνωμη που σας κουρασα  με αυτη την συζητηση. Θα ηθελα ομως να μου πειτε αν ειναι καλο το μικροσοφτ λουμια 532 και αν αξιζει να το αγορασω γτ το σκεφτομαι να μην πανε τα χρηματα που θα διαθεσω στο καλαθι των αχρηστων...

Σε Lumia αξιζει μονο να κοιτας απο 640 και πανω.

Και σε Android θα ελεγα απο Moto E και πανω. Κοινως αν μπορεις κανε λιγη υπομονη και μαζεψε λιγο παραπανω χρηματα να αγοραζεις καποιο πιο γνωστο κινητο.

Δημοσ.

Τα WindowPhones στις Low Budget κατηγορίες (στην Ελλάδα) αξίζουν περισσότερο απο τα αντίστοιχα android καθώς έχουν πολύ πιο ελαφρύ λογισμικό κι δεν θα έχεις το σπαστικό lag του 1gb ram android των 90ε.

Δημοσ.

Lumia Forever φίλε! Πάρε άφοβα το 532. Οποιος φιλος μου πηρε Lumia, ξαναπήρε δεύτερη φορά.

Στις 6 Οκτώβρη πιθανόν να δούμε κι άλλο ένα μέλος των low-end το Lumia 550.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...