voltmod Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Jim Keller, επικεφαλής αρχιτέκτονας των πλέον επιτυχημένων επεξεργαστών της AMD αποφάσισε να φύγει από την εταιρεία. Κατά την διάρκεια της θητείας του στην Advanced Micro Devices, η γνωστή εταιρεία κατασκευής ημιαγωγών ανακοίνωσε ιδιαίτερα επιτυχημένες αρχιτεκτονικές, όπως η K7 (με τους Athlon, Athlon XP, Duron) και αργότερα η K8 (Athlon64) με το σετ εντολών AMD64 (x86-64). Ο Jim Keller αργότερα άφησε την AMD για να ακολουθήσει την Apple και να την βοηθήσει να αναπτύξει τα A4 και A5 System-on-Chips (SoCs), πριν επανενταχθεί το 2012 στο έμψυχο δυναμικό της AMD για να ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην αρχιτεκτονική “Zen”. Η αποχώρηση του Jim Keller δεν βάζει σε κίνδυνο την αρχιτεκτονική “Zen”, ούτε βεβαίως τα επερχόμενα μοντέλα επεξεργαστών που θα βασιστούν σε αυτή, αφού ουσιαστικά τα περισσότερα πράγματα οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους και μέσα στο 2016 θα ξεκινήσει ο δειγματισμός. Για την ώρα, θα καλύψει την απουσία του Jim Keller ο CTO της AMD, Mark Papermaster. Site: TechPowerUp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει να πάει στην Intel 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά δεν ξέρω την ιστορία του συγκεκριμένου οποτε μπορεί και να κάνω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι είναι και επιτυχημένο το έργο του αν κρίνουμε πως τα πάει η AMD στις cpu 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Θα φανεί υποθέτω, αν ήταν δική του ευθύνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltmod Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά δεν ξέρω την ιστορία του συγκεκριμένου οποτε μπορεί και να κάνω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι είναι και επιτυχημένο το έργο του αν κρίνουμε πως τα πάει η AMD στις cpu Όταν έφυγε, άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα η AMD, αυτό ξέρω εγώ... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfk9039 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω διαβάσει πως είναι ιδιότροπος. Δεν κάθετε πολύ πουθενά. Τρία χρόνια είναι αρκετά για κάτι καλό. Θα δούμε του χρόνου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτός ο άνθρωπος είναι η αιτία που αναδείχθηκε η amd σαν εταιρεία, τώρα ας ελπίσουμε να μην γίνει το αντίθετο με την αποχώρησή του. Προσωπικά εναποθέτω τις ελπίδες μου στον jim keller με την προϋπόθεση ότι θα βγει κάτι αρκετά αξιόλογο, ότι δηλαδή θα αξίζουν οι zen. Τώρα μένει να δούμε και τι ψάρια θα πιάνουν στην πράξη, υπομονή λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά δεν ξέρω την ιστορία του συγκεκριμένου οποτε μπορεί και να κάνω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι είναι και επιτυχημένο το έργο του αν κρίνουμε πως τα πάει η AMD στις cpu Κάτι Athlon K7 & Athlon K8 (x64, dual core) είχε βοηθήσει να σχεδιαστούν, δευτεράτζες επεξεργαστές, δεν έγιναν καθόλου γνωστοί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ειναι κατα αναγκην κακο που εφυγε ο τυπας .... μπορει να κανει καμια μεταγραφη καλη και να δουμε ωραια πραγματα στο μελλον απο την amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ξερω παντως οτι η amd καποτε εβγαζε επεξεργαστες χωρις αδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neten Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει ακόμα η AMD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει ακόμα η AMD? ε πως δεν υπαρχει αφου εχει αγορασει και την ατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είχε και πολλές επιτυχίες την τελευταία ~10ετία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τι "Papermaster"? Με το ιντερνετικό ψευδώνυμό του κυκλοφορεί ο τυπάς? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Με το που είδα τη φωτογραφία,πριν προλάβω να διαβάσω τον τίτλο του άρθρου,είπα από μέσα μου "πώς γέρασε ρε φίλε έτσι ο Κέβιν Σόρμπο"! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα