Razmus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο προβληματικες παρτιδες και δεν φτανει αυτο,με δικα σου εξοδα στελνεις τα προβληματικα εξαρτηματα που αγορασες απο το μαγαζι τους... Κανουν 1-2 μηνες να σου στειλουν το καινουργιο εξαρτημα και παρολο την αναμονη εχει προβλημα και το καινουργιο εξαρτημα...Αντε παλι απο την αρχη 20 ευρω μεταφορικα και οχι ΠΣ για 2 μηνες....Η εξυπηρετηση στα καλυτερα τς με λιγα λογια !! 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με vision μεχρι στιγμης και ολο μου το pc απο κει ειναι.Τωρα οσον αφορα την αναμονη, ετσι ειναι παντου λογω της καταστασης που επικρατει στη χωρα. 1
IceFrog Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη φταιει το καταστημα για την παραπανω ιστορια? Απο οπου και να αγοραζες το ιδιο θα γινοταν. Μη λεμε οτι θελουμε. Παρε πιστωτικο και παρε κατι αλλο αφου δυο φορες επεσες σε ελατωματικο κομματι δωσε κατι παραπανω και παρε κατι δοκιμασμενο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο προβληματικες παρτιδες και δεν φτανει αυτο,με δικα σου εξοδα στελνεις τα προβληματικα εξαρτηματα που αγορασες απο το μαγαζι τους... Κανουν 1-2 μηνες να σου στειλουν το καινουργιο εξαρτημα και παρολο την αναμονη εχει προβλημα και το καινουργιο εξαρτημα...Αντε παλι απο την αρχη 20 ευρω μεταφορικα και οχι ΠΣ για 2 μηνες....Η εξυπηρετηση στα καλυτερα τς με λιγα λογια !!Σε όλα τα καταστήματα εσωτερικού και εξωτερικού (ακόμα και amazon - newegg) τα μεταφορικά για να επιστρέψει το ελλατωματικο προϊόν σε αυτόν τα πληρώνει ο πελάτης, τώρα από την στιγμή που πάει σε αυτούς αν το ελεγξουν και έχει πρόβλημα το στέλνουν εξωτερικό στην αντιπρόσωποια η διαδικασία αυτή είναι στάνταρ δεν μπορεί να κάνει κάτι το κατάστημα, εμένα το vision studio αρκετές φορές που χρειάστηκα rma επειδή πέρασαν οι 15 μέρες που μου είπαν δέχτηκαν να μου πιστωσουν το ποσό αγοράς του προϊόντος για να διαλέξω κάτι άλλο, χωρίς βέβαια να τους υποχρεώσει κάνεις, Αυτό που λες ότι φέρνει προβληματικες παρτίδες είναι τουλάχιστον για γελοία, μιας και δεν νομίζω κανένα κατάστημα να το συμφέρει να φέρνει ελλατωματικα προϊόντα, απλά έτυχε, και εγώ από το πλαίσιο πριν 2 μήνες σε μια 290χ βρήκαμε 6 κάρτες DOA αυτό δεν σημαίνει ότι το πλαίσιο το έκανε επίτηδες
Zergoulini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εφοσον κανει εισαγωγη εννοειται οτι θα περιμενεις να το στηλουνε πισω και να το ξαναστηλουνε. Τωρα να σου πω την αληθεια για τα μεταφορικα ισως επρεπε να τα πληρωνανε αυτοι αλλα και παλι ειναι θεμα του εκαστοτε e-shop.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εφοσον κανει εισαγωγη εννοειται οτι θα περιμενεις να το στηλουνε πισω και να το ξαναστηλουνε. Τωρα να σου πω την αληθεια για τα μεταφορικα ισως επρεπε να τα πληρωνανε αυτοι αλλα και παλι ειναι θεμα του εκαστοτε e-shop.Τα μεταφορικά από Αθήνα στο κατάστημα που βρίσκεται Θεσσαλονίκη τα αναλαμβάνει ο πελάτης, τα μεταφορικά για να πάει στην αντιπρόσωποια και μετά στο πελάτη τα αναλαμβάνει το κατάστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα