dr_papas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό μεσημέρι σε όλους. Αγόρασα σήμερα το TP-LINK TD-W8970 και μετά το σετάρισμα έβαλα ένα usb πάνω του προκειμένου να φορτώνω εκεί τις ταινίες για τις βλέπω στην ΤV στο σαλόνι η οποία είναι συνδεδεμένη μέσω wifi στο δίκτυο. Αφού έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο ρούτερ κατάφερα να βλέπω το φάκελο που έχω ορίσει στην τηλεόραση. ¨Ομως όταν προσπαθώ να παίξω κάποια ταινία - σειρά, η τηλεόραση μου βγάζει μνμ ότι το φορμά του βίντεο δεν υποστηρίζεται. Να σημειώσω ότι το ίδιο αρχείο ταινίας μέσω usb απευθείαςε συνδεδεμένο σε αυτήν το παίζει κανονικά. Είναι η samsung ue46d6530 και ο media player που έχει παίζει σχεδόν τα πάντα!!. Γιατί παίρνω αυτό το μνμ?
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Θα προτεινω μερικες ιδεες γενικοτερα. α.firmware update tp link και τηλεοραση. β.δοκιμη το stick σε fat32. γ.γιατι το θες πανω στο ρουτερ και οχι πανω στην tv το stick? για να μεταφερεις εκει τις ταινιες? δ.αν την ιδια ταινια την παρεις απο pc στο δικτυο εχεις το ιδιο θεμα?
dr_papas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 α. Και τα δύο έχουν αναβαθμιστεί. β. Δοκιμή και σε fat32 και σε ntfs. γ. Το ρούτερ είναι στην αποθήκη όπου έχουν πέσει όλα τα καλώδια αφού έχω περάσει γραμμές δικτύου από όλα τα δωμάτια και το σαλόνι και έχω οικιακό δίκτυο. Επίσης θα ήταν ευκολία (και όχι απαραίτητο) ότι έχω από ταινίες να μπορούσα να τις αποθηκεύσω εκεί είτε από τον σταθερό η το λαπτοπ και να τις έβλεπα από την τηλεόραση για να μην βάζω - βγάζω συνέχεια φλασακια κτλ. δ. Παίζει κανονικά. Καταλήγω μάλλον ότι είναι κάποια δυσλειτουργία του ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 τα εχεις δοκιμασει ολα.τωρα μονο με την tp link αν μιλαγες ή με την samsung Μπας και εχουν να προτεινουν κατι παραπανω.εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα