Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δίκιο που δεν θέλετε να αγοράσετε απο κατάστημα που πουλάει ψυγεία κτλ. Απλά ενημερωτικά, όποιος αγοράζει DELL δεν μπλέκει με κανέναν απο αυτούς καθώς το service της το κάνει απευθείας στον τελικό πελάτη. Αν κάποιος βρει καλή ευκαιρία σε DELL ας το πάρει. Για τους υπόλοιπους, μακριά. 

*Εννοείται πως αυτά που βλέπω να δίνει δεν κάνουν για τπτ... 500€ για i3... δεν νομίζω Τάκη,

Όπως είπε και ο φίλος από πάνω μπορείς να πάρεις refurbished DELL LATITUDE E6410 (14"/i5 2,6Ghz/4GB RAM/HDD 160GB/DVD-RW/W7P) με 250€. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν αυτά που ανέφεραν είναι μια χαρά μιας και αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι γονείς και μάλλον και τα παιδιά είναι ότι τα λαπτόπ τα φθηνά κάτω από 400 ευρώ π.χ. είναι για τον κάδο. Τουλάχιστον ένας i3... U. Όσο για τα refurbished συμφωνώ αλλά εκεί θέλει μεγάλη γνώση για να μην πάρεις λάθος προϊόν και επίσης το φθηνότερο έχει γύρω στα 250 ευρώ.

Δημοσ.

θα μας λειψει ο γιωργακης με τα λαπτοπακια που εδινε τοτε στα γυμνασια. αναρωτιεμαι αν δουλευει κανενα σημερα, τα πιο πολλα βγηκαν  βιδες :D

• Like 1
Δημοσ.

Και επίσης ο κωτσοβολος αν και ποιο ακριβως έχει τις δόσεις. Αν πάρεις dell δεν χρειάζεται για κανένα πρόβλημα να το πας στο κατάστημα. Παίρνεις τηλ την dell και στα λύνει όλα

Δημοσ.

Λοιπόν αυτά που ανέφεραν είναι μια χαρά μιας και αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι γονείς και μάλλον και τα παιδιά είναι ότι τα λαπτόπ τα φθηνά κάτω από 400 ευρώ π.χ. είναι για τον κάδο. Τουλάχιστον ένας i3... U. Όσο για τα refurbished συμφωνώ αλλά εκεί θέλει μεγάλη γνώση για να μην πάρεις λάθος προϊόν και επίσης το φθηνότερο έχει γύρω στα 250 ευρώ.

refurbished DELL LATITUDE E6410 (14"/i5 2,6Ghz/4GB RAM/HDD 160GB/DVD-RW/W7P) με 250€ και ενα χρονο εγγύηση... Οχι το παιδι... και εσενα βολευεις μαζι

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τι είπα 250 ευρώ αν και δεν θεωρώ τα λαπτόπ κάτω από 15.4 - 15-6 βολικά για παιδιά. Κάτω από αυτές τις διαστάσεις είναι για επαγγελματίες κυρίως.

Το φθηνότερο λαπτόπ που αξίζει σε καινούριο είναι αυτό http://www.skroutz.gr/products/show/17638842

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν αναφερει τη οικονομικοτατη λυση που ακουει στο ονομα refurbish ελληνιστι λαπτοπ ανακατασκευασμενο απο την μαμα εταιρεια με εμφανιση και λειτουργικοτητα καινουργιου σε ιδιαίτερα χαμηλη τιμη και με γραπτή εγκυηση υπαρχουν αρκετα καταστηματα εταιρειες που εχουν ψαξτε λιγο λοιπον οχι μονο μασημενη τροφη..

Ο κλασικός Έλληνας θέλει τα καινούρια για να κάνει μόστρα όμως ρε φίλε :(

Δημοσ.

Όλα τα laptop του άθλια άκου εκεί όλα μα όλα U ...? Πόσο θύματα είναι αυτοί που δεν ξέρουν και πάνε και αγοράζουν από τέτοια μαγαζιά που στόχο έχουν μόνο να εξαπατούν το κόσμο σειρά U ότι ποιο άθλιο μισές επιδόσεις από το μοντέλο που έχει

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα... Ας βγούν και λίγο έξω!

Το λέει και στον πάτο "Advertorial". Είναι μια μορφή διαφήμισης μέσα από αρθρογραφία. Τα advertοrials κυκλοφορούσαν στην πιάτσα πριν από 15 χρόνια.

Στο θέμα μας. Εγώ αν ήταν να αγοράσω στο παιδί μου λάπτοπ θα έπαιρνα σίγουρα κάποιο refurbished, ή θα επένδυα καινούριο για τη δουλειά μου και θα του έδινα το παλιό. Όπως κάναν και οι πατεράδες μας με τα αυτοκίνητά τους.

Επίσης με 250 βρίσκεις και dell 6510 όλο μαγνήσιο ref. Εκεί να δείς μόστρα...

Τελευταίο και σημαντικότερο είναι αν θέλετε να μη χαθεί το παιδί σας μέσα στο ίδιο σας το σπίτι να  επενδύσετε σε desktop που θα εγκατασταθεί στο σαλόνι και θα είναι κοινόχρηστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...