piranxas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια ... οταν ανοιγω το skype και βαζω τα στοιχεια μου , περιμενω πολυ ωρα και μετα μου λεει οτι το skype δεν μπορει να συνδεθει ... μπορειτε να μου πειτε τι μπορει αν φταιει ?
Pseudonumo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 έχει γενικά προσωρινό πρόβλημα το skype
Kostas93 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ήμουν έτοιμος να ρωτήσω και γω.εκανα και re-install αλλά τίποτα. Τουλάχιστον τώρα μου λύθηκε η απορία.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 παγκόσμιο πρόβλημα είναι,έχουν ενημερώσει μέσω twitter οτι το διορθώνουν.
pitogiro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα το πρωί μπήκα κανονικά. Μετά έκανε ένα update και δεν ξαναέμπαινε...
k_skidrow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Και εδω το ιδιο προβλημα. Ουτε στη ιστοσελιδα δεν μπορω να κανω log-in. Αναμενουμε λοιπον.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ναι,πλεον Microsoft και skype γενικότερα δουλεύουν πανω στο προβλημα που υπάρχει απ το πρωί
_chris_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 να μην ανοίγω άλλο θέμα. τόσο καιρό είχα το skype να ανοίγει αυτόματα με το status στο invisible. τελευταίες μέρες, προφανώς μετά από update, όταν ξεκινάει το status είναι online. και να το γυρίσω σε Invisible, όταν κάνω restart τον υπολογιστή και ξαναμπεί πάλι το skype ξεκινάει σε Online. υπάρχει τρόπος να το κάνω όπως παλιά.
k_skidrow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω εχω το ιδιο θεμα. απο εκει που το ειχα ως "online" default οποτε ανοιγω το pc και κανει log-in στο skype με βαζει ως "away". και φαντασου οτι εχω απενεργοποιησει τελειως την επιλογη να μπαινω σε away mode.
_chris_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 τελικά μετά από νέο Update διορθώθηκε το θέμα. είναι πάλι όπως παλιά 1
Christos21417 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ ακόμα δε μπορώ να συνδεθώ στο skype έκανα και απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Ούτε με όνομα skype ούτε με λογαριασμό microsoft. Όταν προσπαθώ με λογαριασμό microsoft μου βγάζει αυτό EDIT: όλα εντάξει τελικά έφταιγε το antivirus Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2015 από Christos21417
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα