Adamakos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 παιδια να ρωτισω εαν το παρεις με win8 για να εχεις το office 365 μπορεις να πας στα 10 ..; επισης ξερει κανεις εαν με τα 10 εχει office ..; αα ξερει κανεις κανα κουπονι που να δουλευει....;
kostass__ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Η κάμερα από το 1 έως το 10 πόσο άθλια είναι;Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα.Ειδικότερα η μπροστινή για skype παλεύεται καθόλου; καμερα ξεχασε τη. γενικα συγκρινεται με κινητο φαση δεκαετιας και βαλε..
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μια ασχετη-σχετικη ερωτηση: Εμενα γιατι δεν ανοιγει τον Browser για να παει σε activation webpage αλλα μου ανοιγει ενα νεο pop up window στο οποιο μου λεει να βαλω το email μου;;;; Αρχικα το πρωτο pop up λεει enter your product key και εχει εναλλακτικη λυση (αντι να βαλω καποιο κλειδι) να κανω sign in με active account. Οταν προχωρησω, απλα μου εχει ενα πεδιο για να συμπληρωσω μειλ ή τηλεφωνο και απο κατω ενα υπεροχο, πανεμορφο, κατακοκκινο next Browser παντως δεν ανοιγει... Mε windows 8.1 ή με 10 το πηρες; Μηπως δεν ειχε συνδρομη το δικο σου;
jonkyr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Mε windows 8.1 ή με 10 το πηρες; Μηπως δεν ειχε συνδρομη το δικο σου; Βασικα το Λενοβο Μιιξ 3 εχω, απλα σκεφτηκα να σπαμαρω εδω που ηδη αρχισε η κουβεντα για τα 365 και τα κλειδια του. Γουιν 8.1 εχει αυτη τη στιγμη, αλλα δεν ξερω αν τα πηρε απο καποια αναβαθμιση (δλδ αν ηρθε με Γουιν 8) ή απο τηνα αρχη ηταν ετσι. Παντως εχει συνδρομη συμφωνα με τον Γερμανο απ' οπου το αγορασα. Απλα δεν το δουλεψα καθολου διοτι η χρηση που θα του κανω ειναι ελαχιστη και χθες αποφασισα να ασχοληθω μαζι του. Τοτε ειδα και το παραπανω ποστ για τα 365 και μου μπηκαν ιδεες
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Βασικα το Λενοβο Μιιξ 3 εχω, απλα σκεφτηκα να σπαμαρω εδω που ηδη αρχισε η κουβεντα για τα 365 και τα κλειδια του. Γουιν 8.1 εχει αυτη τη στιγμη, αλλα δεν ξερω αν τα πηρε απο καποια αναβαθμιση (δλδ αν ηρθε με Γουιν 8) ή απο τηνα αρχη ηταν ετσι. Παντως εχει συνδρομη συμφωνα με τον Γερμανο απ' οπου το αγορασα. Απλα δεν το δουλεψα καθολου διοτι η χρηση που θα του κανω ειναι ελαχιστη και χθες αποφασισα να ασχοληθω μαζι του. Τοτε ειδα και το παραπανω ποστ για τα 365 και μου μπηκαν ιδεες Μπορει να εχει τον κωδικο στην συσκευασια του τοτε.
mataragas24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 τελικά πόσο είναι η χαμηλότερη τιμή του παλιού μοντέλου και απο πιο site... ας βοηθήσει καποιος γιατι έχω μπερδευτεί...
jonkyr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μπορει να εχει τον κωδικο στην συσκευασια του τοτε. Στη συσκευασια δεν εχει κωδικο, απλα ενα αυτοκολλητο που λεει οτι "για περιορισμενο χρονικο διαστημα" περιλαμβανεται η ενεργοποιηση των 365.
Adamakos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια αλλο ρωταω εαν το παρω τωρα το ταμλετακι με τα windows 8.1 θα εχει μεσα το office 365 .... και εαν γνωριζει κανεις εαν το εχει και με τα win10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα ! μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το πως να παραγγειλω απο εξωτερικό - ebay εχω μια προπληρωμένη εθνικης και paypal με συνδεδεμένη με debit εθνικης και τα δυο τιποτα .επειδή ειμαι εκτός θεματος κάποιος με pm ευχαριστω.
panos2171 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τελικά τι παίζει με τα office; Στα win10 υπάρχουν;
Adamakos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 αποτι ειδα και στο forum του gearbest που εδωσε απαντηση το gearbest στα sta win10 δεν υπαρχουν δεν ξερω στα win8.1 εαν τα δινει...
kostass__ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αποτι ειδα και στο forum του gearbest που εδωσε απαντηση το gearbest στα sta win10 δεν υπαρχουν δεν ξερω στα win8.1 εαν τα δινει... μπορεις να μου πεις που υπαρχει το φορουμ του gearbest? γενικα εχει παρει κανενος το ματι το νεο μοντελο? εκτος αλι εννοω Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2015 από kostass__
cicek Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια αλλο ρωταω εαν το παρω τωρα το ταμλετακι με τα windows 8.1 θα εχει μεσα το office 365 .... και εαν γνωριζει κανεις εαν το εχει και με τα win10 Λοιπον ακου, ειχα και εγω την ιδια απορια και ρωτησα την microsoft, μου ειπανε οτι θα φτιαξεις εναν λογαριασμο ηλεκτρονικα οποτε και σε εργοστασιακες ρυθμισεις να το γυρισεις μην φοβασαι, θα τα ξανακατεβασεις απο το λογαριασμο σου στη microsoft, κλειδια και προγραμματα θα ειναι εκει και θα σε περιμενουν, απλα θα τα ξανακεβασεις. Ρωτα τους και εσυ αν θες. Τωρα αν ρωτας, αν ταβλετ με 10αρια, περιλαμβανει τα office δεν ξερω, αν πας παντως απο 8 σε 10, και τα εχεις, δεν προκειται να τα χασεις.,
Adamakos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μπορεις να μου πεις που υπαρχει το φορουμ του gearbest? γενικα εχει παρει κανενος το ματι το νεο μοντελο? εκτος αλι εννοω βασικα κοιτας τις ερωτησεις απαντησεις των χρηστων για το προιον που σε ενδιαφερει....το εχει στο κατω μερος της σελιδας περιγραφης του προιοντος..
kostass__ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 βασικα κοιτας τις ερωτησεις απαντησεις των χρηστων για το προιον που σε ενδιαφερει....το εχει στο κατω μερος της σελιδας περιγραφης του προιοντος.. εννοεις τα σχολια κατω κατω στην σελιδα του ειδους. οκ απλα επειδη ειπες φορουμ γιαυτο ρωτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα