proklos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Σε επικοινωνία που είχα σήμερα μου είπαν ότι με την νέα έκδοση που βγήκε παίζει κανονικά σε tablet με Intel Atom.. Καλό νέο. Αυτό ισχύει και σε nova go ή μόνο σε ote tv go ?
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ote tv go και nova go με αυτον τον επεξεργαστη δεν παιζει Με τον συγκεκριμένο ή με όλους τους atom; Γιατί στο t100 με atom παίζει κανονικά το nova go.
gkasta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Nova go παίζει κανονικά σε μένα χωρίς κανένα κόλλημα.
Πέτρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Για θυμίστε μου λίγο, όσοι έχετε παραγγείλει/παραλάβει: Πόσο καιρό περίπου κάνει να έρθει? Είμαι κοντά στις 20+ ημέρες (από 26/01 η παραγγελία) και αναρωτιέμαι...
Billator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Για θυμίστε μου λίγο, όσοι έχετε παραγγείλει/παραλάβει: Πόσο καιρό περίπου κάνει να έρθει? Είμαι κοντά στις 20+ ημέρες (από 26/01 η παραγγελία) και αναρωτιέμαι... Αν η παραγγελία σου έφυγε πριν τις κινεζικές διακοπές (δεν έχει σχέση πότε το αγόρασες ή πότε σου έδωσε tracking το site αλλά πότε προωθήθηκε πραγματικά από εκεί) αυτές τις μέρες να το περιμένεις, διαφορετικά αν ξέμεινε κάνε λίγο υπομονή ακόμα. Αυτό μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις από το tracking number.
Πέτρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 2016-02-02 09:33:00The item is on transport to the country of destination undefined 2016-02-02 03:27:00The item is at the PostNL sorting center undefined 2016-01-26 11:59:00The item is pre-advised undefined Αυτά μου βγάζει, προς το παρόν. Υποθέτω χρειάζεται κάποιες μέρες ακ΄μα. Ευχαριστώ.
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Nova go παίζει κανονικά σε μένα χωρίς κανένα κόλλημα. Nova go παίζει κανονικά σε μένα χωρίς κανένα κόλλημα. Εμένα δεν θα αφήνει .... Μου βγάζει οτι είμαι root ενώ δεν είμαι !!!!!!!!
s2117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχει καταφέρει να το συνδέσει κανείς με TV με καλώδιο? MHL καλωδιάκι θα παίζει ή τσάμπα θα το πάρω? (Βασικά έχω το vi8, αλλά το microHDMI που έχει μάλλον χάλασε )
nikolasgrg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Στο gearbest λέει out of stock.Υπαρχει σε καποιο άλλο αξιόποιςτο μαγαζί με ίδια τιμή?επισης μήπως υπάρχει σε παραπλήσια τιμή παραπλήσιο μηχάνημα σε 10ιντσες?
IcemanGr71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Στο gearbest λέει out of stock.Υπαρχει σε καποιο άλλο αξιόποιςτο μαγαζί με ίδια τιμή?επισης μήπως υπάρχει σε παραπλήσια τιμή παραπλήσιο μηχάνημα σε 10ιντσες? http://www.banggood.com/Chuwi-HI8-Intel-Z3736F-Quad-Core-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-980536.html Από banggood έχω αγοράσει δύο Chuwi HI8.... αξιόπιστο... Παίζει και $12 off coupon:ce6968
tasep Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το pro είναι dual boot τελικά;Ποιό να επιλέξω;Για ταινίες το θέλω μόνο, άντε και κάνα παιχνιδάκι που και που.Απο banggood συνδυάζεται το κουπόνι με το -10% στην 1η παραγγελία μέσω της εφαρμογής για android;
IcemanGr71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το pro είναι dual boot τελικά;Ποιό να επιλέξω;Για ταινίες το θέλω μόνο, άντε και κάνα παιχνιδάκι που και που.Απο banggood συνδυάζεται το κουπόνι με το -10% στην 1η παραγγελία μέσω της εφαρμογής για android; Το Pro είναι μόνο Win10..... Μία χαρά είναι και το απλό !!!!! Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τον συνδυασμό... υπάρχει η επιλογή για να βάλεις ένα κουπόνι... οπότε θα βάλεις ένα από τα δύο...
Πέτρος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα... Φορτισμένο, το έβαλα άναψα, μπήκα στο Android, το σέταρα...όλα καλά. Πάτησα στο OS change, κι έφαγα την ξενέρα μου! Πετάει μήνυμα ότι η εγκατάσταση απέτυχε και πως για να συνεχίσει πρέπει να γίνει επανεκκίνηση...πατάω ok...πετάει μήνυμα ότι η εγκατάσταση...πατάω ok...πετάει μήνυμα... Τί κάνω? Ούτε στο Android μπαίνει πλέον, μόνο Loops. Υπάχει τρόπος για reset? Soft? Hard? Format? Τρόπος να εγκαταστήσω εγώ τα Win...μέσω ίσως της SD?
isaias1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εδω θα βρεις τα παντα σχετικα με το ταμπλετακι: http://techtablets.com/chuwi-hi8/forum/ Εχει αναλυτικους οδηγους για android k windows 10 αλλα πρεπει να το ψαξεις λιγο. Παντως συμφωνα με αυτα που αναφερεις μου φαινεται οτι εχει προβλημα το ταμπλετ και θα πρεπει να το γυρισεις πισω. Εμενα απο τα 3 συνολικα που πηρα το ενα βγηκε προβληματικο περιπου οπως αναφερεις και συ...Προβλημα σε καθαρη εγκατασταση windows 10 κ μετα boot loops...Στο τελος μετα απο πολλες προσπαθειες δεν ανοιγε καθολου. Το εστειλα πισω με 15 ευρω μεταφορικα(απο τα οποιο το BANGGOOD μου γυρισε τα 7.5ευρω) και απλα ζητησα να μου στειλουν καινουριο οπως κ εγινε... 3
Πέτρος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Eυτυχώς φαίνεται να είναι στραβή εγκατάσταση των 10, μόνο. Ξεστραβώθηκα λίγο και μπήκα με pwr+vol.dn στο boot loader και ξαναμπήκα Android. Στο ενδιάμεσο, είχα μπει κατά λάθος στο recovery menu των win αλλά προκοπή δεν είδα και δεν τα κατάφερα ξανά έκτοτε. Θα κοιτάξω το site που προτείνεις, θα κάνω τις δοκιμές μου. Στη χειρότερη, android μόνο (αν και Win10@tablet, λέει). Ευχαριστώ για τη βοήθεια. εδιτ: Θα προσπαθήσω για factory reset πρώτα, να δω τι ψάρια θα πιάσω. Φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει το upgrade σε 10 από 8.1 και κάπου τα σκ@τωσαν ή τελειωσε η μπαταρία, δεν ασχολήθηκαν και "χτύπησε" η εγκατάσταση. εδιτ2: Και κάπου, κάπως ξαναμπήκα σε repair/recovery των win...και αφού έκατσε, έβαλα το G15 στο USB OTG, το ασύρματο ποντίκι στη μία usb του πληκτρολογίου και τώρα τελειώνω και το media creation του iso της 1511 για να μπει στην άλλη, μήπως και μπορέσω να κάνω απόεκεί repair/εγκατάστση. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2016 από Πέτρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα