panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω αν το κανει και σε εσας αλλα στο facebook σχεδον καθε δεκα λεπτα κρασάρει η εφαρμογή και κλείνη Η εφαρμογή από μόνο της είναι τραγική οπότε δεν θα απορούσα αν η αιτία ήταν η ίδια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ερωτηση! Ποια ειναι η τελευταια εκδοση ανδροιδ που εχει βγει για το ταμπλετ και πως μπορουμε να κανουμε update σε νεοτερη εκδσοη ανδροιδ + windows + root!
IcemanGr71 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγώ χτες έκανα δεύτερη παραγγελία για το ταμπλετάκι...
Πέτρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σε μια κρίση παρόρμησης...το παρήγγειλα κι εγώ, μαζί με μια 64ρα Samsung στα 15€ που έδινε πακέτο. Όταν με το καλό φτάσει (αν...), πιθανότατα θα το έχω μετανιώσει ήδη. 1
cabdik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω αν το κανει και σε εσας αλλα στο facebook σχεδον καθε δεκα λεπτα κρασάρει η εφαρμογή και κλείνη κι εμενα το κανει, αλλα τι φταιει το ταμπλετ..? ειναι θεμα software, μαλλον καποιο conflict. θα το ξηλωσω (το FB) και θα το ξαναπερασω. να δω αν στρωσει.....!
bikey77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το είχα παραγγείλει και το περιμένω ακόμα, στο ενδιάμεσο ομως μου έκαναν δώρο ένα tablet οπότε αυτό πάει για πούλημα. Όποιος το θέλει, θα το πάρει μόλις το παραλάβω, δεν θα το ανοίξω καν. Οσοι ενδιαφέρεστε, pm me.
isaias1983 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 κι εμενα το κανει, αλλα τι φταιει το ταμπλετ..? ειναι θεμα software, μαλλον καποιο conflict. θα το ξηλωσω (το FB) και θα το ξαναπερασω. να δω αν στρωσει.....! Ρυθμιστε να μην ανοιγει απευθειας τα videos και θα στρωσει λιγακι... 1
FLIMIT Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπορειτε να προτινετε καμια θηκη με πληκτρολογιο? Αυτη ειναι καλη? http://www.geekbuying.com/item/Removable-Bluetooth-Keyboard-with-PU-Leather-Cover-Case-for-CHUWI-HI8-8-Inch-Tablet-PC---Gray-352805.html
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπορειτε να προτινετε καμια θηκη με πληκτρολογιο? Αυτη ειναι καλη? http://www.geekbuying.com/item/Removable-Bluetooth-Keyboard-with-PU-Leather-Cover-Case-for-CHUWI-HI8-8-Inch-Tablet-PC---Gray-352805.html ειναι αρκετα μικρο το πληκτρολογιο και επισης δεν στηρζιεται πουθενα μεσα στη θηκη.
FLIMIT Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 εχεις να προτεινεις καποια αλλη? ειναι αρκετα μικρο το πληκτρολογιο και επισης δεν στηρζιεται πουθενα μεσα στη θηκη.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οποίος ενδιαφέρεται να το δώσει καινούριο ας μου στείλει μνμ. Να το έχει στα χέρια του ή να έρχεται στα κοντά
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οποίος ενδιαφέρεται να το δώσει καινούριο ας μου στείλει μνμ. Να το έχει στα χέρια του ή να έρχεται στα κοντά δεν θα στο προτεινα πιστευω! η μπαταρια του ειναι απαισια !
alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 το θελώ σαν αλλαγή του dell venue pro που είναι 11άρι. Θέλω πιο μικρό
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά είναι το πληκτρολόγιο... Μαζί με ένα otg καλώδιο που έχει θύρες usb και για το φορτιστή υποδοχή . .. και είσαι κομπλέ! !!!
Billator Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ειναι αρκετα μικρο το πληκτρολογιο και επισης δεν στηρζιεται πουθενα μεσα στη θηκη. προφανώς δεν έχεις δει ποτέ από κοντά αντίστοιχο πληκτρολόγιο-θηκη. Έχει μαγνητική επιφάνεια, δεν χρειάζεται να στηριχθεί πουθενά. Στο σημείο που το αφήνεις το πληκτρολόγιο μένει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα