thes Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχουν αρκετά http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_181374.html http://www.banggood.com/Toughened-Glass-Screen-Protector-for-Chuwi-HI8-p-997416.html απο bangood ελεγα να παρω αλλα ακριβο μου φαινεται αυτο που εβαλες και ειδα και εγω. κανα πιο φτηνο οπως του gearbest θα ηθελα Μήπως αυτό (στα 1.20 δολλάρια); Site: http://www.banggood.com/Universal-Transparent-Screen-Protector-For-Chuwi-Hi8-Tablet-p-987127.html 1
kostass__ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 thnx καλα θα ειναι οτιναναι αλλα ενα δολλαριο κλαιν ^ εχει δοκιμασει κανεις 3g στικακι επανω να μας πει αν ειναι ευκολο?
panos2171 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μη το γελάς. Είχα πάρει ένα tempered για το κινητό 2-3 ε και παίζει να ναι καλύτερο και από το gorilla glass. Ούτε γρατζουνιες, ούτε δαχτυλιες ούτε τίποτα.
tasinho Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 τελικα σημερα μου ειπαν απο την alpha bank οτι η παραγγελια τελικα δεν εγινε και τα λεφτα δεσμευτηκαν απλα,και θα αποδεσμευτουν σε 35 εργασιμες μερες...ωραια πραματα....χαχα...αφου τωρα θα ξνακανω παραγγελια να παρω το pro ή το απλο παιδια?ευχαριστω
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ...αφου τωρα θα ξνακανω παραγγελια να παρω το pro ή το απλο παιδια?ευχαριστω Αν δεν σε ενδιαφέρει το dual λειτουργικό πας για το Pro με τα 10άρια...
kostass__ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 τελικα σημερα μου ειπαν απο την alpha bank οτι η παραγγελια τελικα δεν εγινε και τα λεφτα δεσμευτηκαν απλα,και θα αποδεσμευτουν σε 35 εργασιμες μερες...ωραια πραματα....χαχα...αφου τωρα θα ξνακανω παραγγελια να παρω το pro ή το απλο παιδια?ευχαριστω επειδη το εχω κοιταξει πολυ το θεμα γνωμη μου να περιμενεις καμια δεκαρια μερες τουλαχιστον. πρωτον το προ θα παρει dual στο μελλον οταν λυθουν ολα τα θεματα που αντιμετωπιζουν οι cherry trail.ε δευτερον το προ εχει και το hdmi που ειναι μεγαλο συν αλλα πρωτα ας ξεκινησει η αποστολη τους γιατι πχ το hi10 (το ιδιο σε δεκαρι περιπου) εχει φαει ενα στοπ απο την εταιρια λογω thermal issues. στα τελη του μηνα ισως εχουν παραληφθει τα πρωτα pro (αν ολα πανε καλα χωρις θεματα) οποτε θα ρχισουν και τα reviews να εχουμε ολοι μια ιδεα. και το απλο και το προ εχουν 10ρια πλεον πανω και εγω περιμενω αλλωστε να δω τις πρωτες εντυπωσεις. ξερει κανεις τελικα αν καρφωνει πανω στο otg 3g stick και αν λειτουργει?
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ξερει κανεις τελικα αν καρφωνει πανω στο otg 3g stick και αν λειτουργει? Το έχεις ρωτήσει 2 φορές και εγώ άλλες τόσες αλλά δεν βλέπω κάποια απάντηση. Ε, δεν μπορει κανείς δεν το έχει δοκιμάσει?
kostass__ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το έχεις ρωτήσει 2 φορές και εγώ άλλες τόσες αλλά δεν βλέπω κάποια απάντηση. Ε, δεν μπορει κανείς δεν το έχει δοκιμάσει? ναι το ειχα δει που ειχες ρωτησει και δεν ειχε απαντηθει. με τρωει και εμενα! το θεωρω τρελο να μην εχει δοκιμαστει αυτο οποτε ελπιζουμε σε απαντηση 1
Adamakos33 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ναι παιζει κανονικα το 3g stick στα win10 τουλαχιστον που δοκιμασα 1
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ναι παιζει κανονικα το 3g stick στα win10 τουλαχιστον που δοκιμασα Ποιο ακριβώς stickάκι χρησιμοποίησες?
kostass__ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ποιο ακριβώς stickάκι χρησιμοποίησες? και εδω η μεγαλη ερωτηση! και εγω αυτο θα ρωταγα
Adamakos33 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ενα zte της cosmote....αλλα μαλον παιζουν αναγνωριζει κανονικα ολες τις συσκευες μεχρι και hd 2.5 που πιστευα οτι λογω ρευματος δεν θα το δουλεψει... 2
Adamakos33 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 θα σου πω αργοτερα γιατι τωρα κανουν τα win10 το μεγαλο update που βγηκε και το βλεπω να αργει...παντος στα win10 δεν υπαρχει κανενα προβλημα με 3g stick....και στο android το ιδιο πιστευω γενικα το ταμπλετακι ειναι τουμπανο για τα λεφτα του!!! 1
JohnnyX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Παρέλαβα μέσα σε 15 μέρες και εγώ το tablet από banggood. Πως στο καλό bootαρει από Windows; Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα