dimitris3307 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα στην παρεα. Ο πεθερος μου θελει να αγορασει ενα νεο Pc. Η χρηση του ειναι κυριως internet, εφαρμογες γραφειου και παρακολουθηση video στο youtube Ποσό: ~300 Χρήση: Εφαρμογες γραφειου, browsing ελαφρια γενικα χρηση. Ειδικά προγράμματα: Κανένα Οθόνη: Οχι υπαρχει μια 19αρα. Πληκτρολόγιο,ποντίκι,ηχεία: Όχι. Καταστήματα: κοιτάω eshop, λόγω επαρχίας (plaisio, e-shop) Συναρμολόγηση: Απο το καταστημα. Λειτουργικό: Οχι απαραιτητο Αναβαθμίσεις στο μέλλον: Δεν θα ηταν ασχημο να εχει την αναβαθμιση, τουλαχιστον του επεξεργαστη. Για OC: Οχι Κομμάτι από παλιό σύστημα: Τίποτα πλην ποντικιού-πληκτρολογιου. Ευχαριστω εκ των προτερων
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 τσεκαρε κατι τετοιο...ειναι και αναβαθμισημο!να πας σε i3-i5 κτλπ...
mavroulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 τσεκαρε κατι τετοιο...ειναι και αναβαθμισημο!να πας σε i3-i5 κτλπ... Μητρική με Η81 είναι αρκετή. δίσκος: 59 ram: 25,5 Έτσι γλιτώνει ~45€. Αν θέλει και dvd +13,5€. Σύνολο 283€ Αν θέλει να εξαντλήσει τον προϋπολογισμό (300€), μπορεί να βάλει 8gb ram ή να πάει σε pentium. Ή να δώσει +34€ για ssd.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 h81 Ειναι αρκετη αλλα με h97 στο μελλον μπορει να βαλει πανω αλλους επεξεργαστες...χωρις να χρειαζεται να κανει update bios η δεν ξερω κ εγω τι θελει...κατα τ αλλα συμφωνω!
dimitris3307 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά σσς ευχαριστώ με κατατοπισστε αρκετά νασται καλα Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App 1
dimitris3307 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 τσεκαρε κατι τετοιο...ειναι και αναβαθμισημο!να πας σε i3-i5 κτλπ... Φιλε ανεβασεις ξανα την φωτο γιατι δεν μου ανοιγει τωρα? Σε ευχαριστω
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 οριστε φιλε!και ξαναλεω οτι εβαλα την h97 για την προοπτικη αναβαθμιση!κοτσαρεις εναν i5 καιεσαι κομπλε για οτι θες αργοτερα! επισης δες τον σκηρο που προτεινει ο mavroulis που ειναι σε προσφορα στην συνθεση σ εχω αλλον,2 ευρο διαφορα εχουν αξιολογοι και οι 2!
dimitris3307 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ νασαι καλα. Πολυ καλη συνθεση πιστευω για τα λεφτα της Ο επεξεργαστης ειναι γρηγορος η θα μου "γκρινιαζει" ο πεθερος???????????
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 για browsing και word excell κομπλε ειναι!και αργοτερα χωνεις εναν ssd και πεταει!η ακομα και τωρα αν θες αλλαζεις τον hdd με ssd αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις χωρου δλδ αν δεν παιζεις παιχνιδια και δεν μαζευεις σειρες και ταινιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα