Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εδω και λιγες μερες εχω ενα προβλημα με το pc μου Πριν καμια 15 μερες εκανα φορματ το και εβαλα τα windows 8 μου δημιουργηθηκαν αρκετα προβληματα με drivers και γενικος προβηλματα και μετα απο 3-4 μερες ξανα εκανα φορματ και εβαλα τα 7 και παλι!ολα ειναι ομορφα μεχρι πριν μερες οπου ξαφνικα αρχησαν να κωλανε να μου κανει crashes και να μην ανοιγουν τα προγραμματα ουτε καν copy/paste μπορουσα να κανω μεχρι να κανω ενα restart νομιζα στην αρχη εφτεγε ο σκληρος αλλα κατεβασα μερικα προγραμματα  για τεστ και μου λενε οτι δεν εχει προβλημα ετσι και αλλιος το κανει ωρες ωρες αυτο και τον σκληρο τον εχω 1,5 χρονο μονο.πιστευω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε απο καποιους drivers μιας και οταν ειχα βαλει τα 8 πολλες φορες δεν διαβαζε τις usb3 συσκευες αλλες φορες δεν εβρισκε internet και αλλες φορες δεν ειχα ηχο τους drivers τους εβαλα απτο cd της μητρικης μου δεν ξερω τι μπορει να φτεει αλλα πριν κανω φορματ και παω στα 8 αρια ολα ηταν μελι γαλα δεν υπηρχε κανενα προβλημα αν μπορει καποιος να βοηθησει 

PC SPECS 

cpu:amd 6350

ram:8gb 1600

motherboard:gigabyte 970a ud3p

hdd:wd 1tb black

gpu:7770

Δημοσ.

έχεις ελέγξει την κατάσταση του δίσκου με το hard disk sentinel;

εαν δεν σου ειναι κοπος ξαναπέρνα τα 8.1 (και οχι τα 8 δεν υπάρχει λόγος εκτος κ αν έχεις νομιμη αδεια και δεν μπορεις να περασεις τα 8.1 με τη μια)

πριν απο αυτό κατέβασε τους drivers απο την gigabyte για lan,audio,USB3 και απο την amd για chipset,και GPU και μετά συνδέσου στο ίντερνετ.

Υπάρχει περίπτωση να προσπαθουν τα 8αρια να περάσουν δικους τους  drivers και να χτυπάει μεταξύ τους,υπάρχει περίπτωση να έχεις προβλημα στον δισκο η στο καλώδιο σύνδεσης και να υπάρχει απώλεια δεδομένων.

τέλος,με μικρή πιθανότητα να ακουμπαει καπου η μητρική και να βραχυκυκλώνει κάτι, σε αυτη την περίπτωση θα περνουσα για 1-2 μέρες μια διανομή λινουξ να δω πως συμπεριφέρεται το σύστημα.

Δημοσ.

Στα win7 έβαλες όλους τους drivers από το site της motherboard;;

Τι άλλα προγράμματα χρησιμοποιείς;;

εβαλα ολους τους drivers απτο cd της motherboard μιας που αν δεν τους ειχα βαλει δεν θα εβρισκε το λαν και δεν μπορουσα να τους βαλω απο προγραμματα θα σου πω αυτα που τρεχουν skype,steam,avast,amd catalyst,amd gaming evolved,lightshot,razer synapse,via hd audio και το viber στο πς

Δημοσ.

μηπως φτεει που δεν εκανα φορματ και τις 2 φορες τον δευτερο παρτ του δισκου που τους ειχα χωρησει και τις 2 φορες εκει εκανα save photos,videos κλπ

Δημοσ.

στο εγραψα και πιο πανω,κατέβασε το hard disk sentinel.

δεν εχει σημασια ο χωρισμος του δισκου.

να περάσεις τους τελευταιους οπως σου έγραψα παραπάνω και να αφήσεις στην ακρη το cd.

Πάντως αυτό που περιγράφεις πιο πολύ για πρόβλημα λειτουργικού φαίνεται.

μηπως περνας σπασμενα προγράμματα κλπ πυο δεν τα εχεις ξαναχρησιμοποιησει;

η κάτι αλλο;

το να χάνονται drivers η συσκευές ειναι παράξενο πρόβλημα.

Γι αυτο ειπα και η δοκιμη 3-4 μερων με linux.

Δημοσ.

μονο του λαν χρειάζεσαι απ το cd,τους υπολοιπους απ ευθείας απο gigabyte/amd για να περάσεις τους τελευταιους.

ωραια μπορω δηλαδη να τους κανω unistall και να τους ξανα περασω? οι drivers που περασα ειναι usb3,lan,on-off charge,chipset,audio αυτοι νομιζω 

στο εγραψα και πιο πανω,κατέβασε το hard disk sentinel.

δεν εχει σημασια ο χωρισμος του δισκου.

να περάσεις τους τελευταιους οπως σου έγραψα παραπάνω και να αφήσεις στην ακρη το cd.

Πάντως αυτό που περιγράφεις πιο πολύ για πρόβλημα λειτουργικού φαίνεται.

μηπως περνας σπασμενα προγράμματα κλπ πυο δεν τα εχεις ξαναχρησιμοποιησει;

η κάτι αλλο;

το να χάνονται drivers η συσκευές ειναι παράξενο πρόβλημα.

Γι αυτο ειπα και η δοκιμη 3-4 μερων με linux.

φιλε και εγω το ιδιο πιστευω η το λειτουργικο η οι δριβερς απο σπασμενα προγραμματα εχω περασει μονο  το photoshop το οποιο το ειχα σε usb και το εκανα ινσταλλ στο θεμα με τους drivers μπορω να τους κανω unistall καπως και απο που?  τα αποτελεσματα απτο hds ειναι εξαιρετηκα σε health kai perfomance (επισης δεν ειμαι σχετικα εμπειρος και δεν ξερω πολλα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...