Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για μία σύνθεση PC έως 500€ το πολύ για απλή χρήση (internet,office,ταινίες,μουσική και παιχνίδια τύπου LOL)

Επίσης μία οθόνη με max budget 100€.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ποσό που διαθέτουμε :

500 + 100 για οθόνη = 600€

Χρήση υπολογιστή :

Internet, Office, Ταινίες, Μουσική, gaming (lol)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. 

Χρειάζομαι οθόνη min 19 ιντσών 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Να είναι από το ίδιο κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα ήθελα μία ολοκληρωμένη πρόταση γιατί δεν γνωρίζω μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τι μπορεί να χρειαστεί.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δεν είναι απαραίτητο αλλά δεν θα έλεγα και όχι αν είχαμε τα Windows 10

Δημοσ.

Κοίταξε και κάποια παρόμοια θέματα.Φτιάχνεις κάτι φτηνό αλλά υπολόγισε τουλάχιστον μια 23'' οθόνη.

Μπορείς να μου δώσεις λινκ από παρόμοιο θέμα γιατί έχω χαθεί με τόσες προτάσεις και δε τα ξέρω καλά;

Δημοσ.

καλη η συνθεση του johninio το κακο ειναι οτι τα θες απο το ιδιο καταστημα αλλιως θα μπορουσαμε να βρουμε πιο ποιοτικο κουτι οπως και τροφοδοτικο,βεβαια θα σε καλυψουν και αυτα που σου προτεινε!

Δημοσ.

καλή η σύνθεση

μου κακοφαίνεται ότι η vga έχει 2 χρόνια εγγύηση που κάτι δείχνει για την ποιότητα κατασκευής της.

κατα την γνώμη μου καλύτερα μια ποιο αργή παρά μια που δεν την εμπιστεύεται ούτε ο κατασκευαστής

επίσης βάλε 30ευρώ για σοβαρή ψύκτρα γιατί θα αναγκαστείς να τα δώσεις σε κάθε περίπτωση.

επίσης το vision studio έχει πολλές αρνητικές στο σκρουτζ.

Είναι προσωπικό θέμα το ρίσκο να κάτσει η στραβή για να γλυτώσω 2-3% , προσωπικά προτιμώ να αγοράσω ακριβότερα και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η σύνθεση και η κάρτα.Δε χρειάζεται απαραιτητα ψύκτρα εξαρχής σε αυτόν.Μόνο που θα κοιτούσα για μια λίγο καλύτερη οθόνη,ελάχιστα ακριβότερη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Μήπως υπάρχει δυνατότητα να πάμε σε κάτι με i3; 

* Extra ερώτηση (για να μην ανοίξω νέο θέμα).

Θα ήθελα να μου προτείνετε μία καλή κάρτα γραφικών για άλλο pc με σκοπό να παίζει άνετα NBA2K, FIFA, PRO!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μια συνθεση και απο εμενα χωρις οθονη χριαζεσε καρτα γραφεικων τελεικα η οχι γιατι αν ειναι μονο για λολ και τα ιντελ μια χαρα ειναι

post-337846-0-45376400-1444229038_thumb.png

Δημοσ.

θα ξεφυγεις σε λεφτα στον i3 και ο x4 αποτελει καλυτερο vfm...

Ποσα λεφτα η καρτα?Γενικα τα παιχνιδια δεν εχουν απαιτησεις...με μια r7 250 η gtx 750 θα παιζουν κομπλε!

Πιστεύω μέχρι 150€ μπορώ να διαθέσω για μία καλή κάρτα γραφικών. 

Τα μόνα παιχνίδια που παίζω είναι Football Manager και NBA2K.

Τι θα μου πρότεινες για να παίζουν σε τέλεια ανάλυση;

Υγ. Η κάρτα γραφικών προορίζεται για άλλο PC

Σχετικά με τον Intel vs AMD βλέπω να πηγαίνω στο δεύτερο λόγω κόστους..

μια συνθεση και απο εμενα χωρις οθονη χριαζεσε καρτα γραφεικων τελεικα η οχι γιατι αν ειναι μονο για λολ και τα ιντελ μια χαρα ειναι

Για LOL και κανά δυο-τρία παιχνίδια ακόμα μου είπαν ότι το θέλουν. Αλλά κυρίως σχολική χρήση. Internet, μουσική, ταινίες.

Δημοσ.

παιζει ρόλο ποια ειναι τα δυο 3 παιχνιδια :) παντός με 390  ευρο σου μενουν και για εξωτερικό σκλυρο αν θελήσεις η εσωτερικο για αρχεια και μπορεις να πας και σε καλυτερη οθονη 24"

Δημοσ.

δες τι προτείνω εδώ http://www.insomnia.gr/topic/585925-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF/για i3. βγαίνει 600 αλλά μπορείς να βγάλεις ssd (βάλε του johniniο τον HDD) -45eyrw

και του ίδιου το psu -9eyrw και -20 αμα βγάλεις το ζαλμαν cooler=> 600-75= 525 ευρώ

τώρα βλέπω ότι λέει στη gpu που προτείνω και στο psu του johninio , 10+ μέρες. αν δεν τα χει δλδ πάνε σε κάτι τέτοιο

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35113&cat=17&sub=0&pmanuf=17&sort=3&step=undefinedτο θεωρώ και καλύτερο απ' ταλλο

και γλιτώνεις με αυτό χρήματα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36331&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefinedδεν είναι αμάν κάρτα αλλά κατάλαβα ότι δεν πολυενδιάφερεται κιόλας

με αυτά βγαίνει 509

Δημοσ.

Πιστεύω μέχρι 150€ μπορώ να διαθέσω για μία καλή κάρτα γραφικών. 

Τα μόνα παιχνίδια που παίζω είναι Football Manager και NBA2K.

Τι θα μου πρότεινες για να παίζουν σε τέλεια ανάλυση;

Υγ. Η κάρτα γραφικών προορίζεται για άλλο PC

Σχετικά με τον Intel vs AMD βλέπω να πηγαίνω στο δεύτερο λόγω κόστους..

Για κάρτα http://www.skroutz.gr/s/4904216/XFX-Radeon-R7-265-2GB-Core-Edition-R7-265A-CNF4.html  

Για το άλλο σύστημα για οθόνη δες αν μπορεί να χωρέσει μια λίγο καλύτερη όπως η LG 24MB35PM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...