dimpets Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα στην κοινότητα...πήρα σφραγισμένο το k3 note αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσαν ότι ή μπαταρία είναι για κλάματα...το βράδυ πριν κοιμηθώ την αφήνω στο 80% και το πρωί που ξυπναω είναι στο 40. Πριν από αυτό είχα το huawei p8 lite με σαφώς πιο μικρή μπαταρία αλλά κράταγε ή ρουφιανα σχεδόν 4 μέρες.μπορώ να κάνω κάτι εκτός από το να το πούλησε φυσικά;
suffocater Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι απαραιτητο να φταιει η μπαταρία.Μαλλον δεν πεφτει σε deep sleep
dimpets Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή δεν σκαμπαζω και πολλά αυτό το deep sleep που λες είναι κάποια εργοστασιακή ρύθμιση ή μπορώ να κάνω κάτι εγω; Και ευχαριστω για το ενδιαφερον
suffocater Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 κατεβασε το betterbatterystats και μετα απο μια φορτιση,παρακολουθησε τι ποσοστο εχει στο deep sleep(ειναι ενα στατιστικο,θα το δεις οταν κατεβασεις την εφαρμογη) ,οταν το αφήσεις στην ακρη το κινητο.(το βραδυ πχ)
ifigeneia_n Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Συγνώμη που επεμβαίνω αλλα ήθελα να σε ρωτήσω από ποϋ αγόρασες το κινητο.Ενδιαφέρομαι κι εγώ γι'αυτό. Μου έχουν πει διάφορα όπως πχ οτι θα έχω πρόβλημα με τις κινέζικες εφαρμογές και τη γλώσσα και θέλω να δω αν ισχύουν.ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα