Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι να βρεθούν καποια αρχεια απο στικακι που χάθηκαν ξαφνικα. κραταγα αντιγρφα σε 2 και στο ένα χαθηκαν καποια αρχεια και το άλλο δεν το αναγνωριζει κανενα pc. έχετε καμια ιδέα... ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα και για να μην ανοίγω νέο θέμα,το γράφω εδώ:

Έχω ένα στικάκι στο οποίο είχα κάποιες φωτογραφίες από εκδρομές και κάποιες από το κινητό μου (φωτογραφίες 5-6 χρόνων παλιές).Από το κινητό τα περνούσα πάντα εδώ (όταν άλλαζα κινητό ή όταν ήθελα να κάνω επαναφορά στο κινητό μου).Αποφάσισα να κάνω επαναφορά του κινητού μου εχθές περνώντας τις φωτογραφίες στο στικάκι.Κάτι μου έτυχε και δεν το έκανα εχθές (ενώ είχα ανοίξει τον φάκελο στο usb και ήμουν έτοιμος να τα μεταφέρω).Σήμερα που βρήκα χρόνο,πήγα να ανοίξω τον φάκελο και ξαφνικά μου εμφανίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο με το γνωστό Χ τον windows 7 και λέει:
"Η θέση δεν είναι διαθέσιμη.

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο F:\Κινητό
Το αρχείο ή ο κατάλογος έχει καταστραφεί και δεν είναι δυνατό να αναγνώσει."

Είμαι πραγματικά αναστατωμένος.Μπορώ να κάνω κάτι; 

Δημοσ.

Συγγνώμη άλλα πόσο διαρκεί; 

Μου έβγαλε το 2ο από τα 3 στάδια,εξ'αρχής είναι στο 20% και από τα 5'' που είχε ως υοπλοιπόμενο χρόνο έχει ανέβει στις 14 ώρες και η μπάρα παραμένει στο 20%

Δημοσ.

Το πόσο θα διαρκέσει εξαρτάται αλλά δεν θα πρέπει να κάνει πάνω από 10-15 λεπτά.

Αν αργεί πολύ μάλλον σημαίνει ότι το στικάκι έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να το διαβάσει σωστά. Μπορείς να το αφήσεις να δεις αν προχωρήσει γιατί μπορεί το πρόβλημα να είναι στο συγκεκριμένο σημείο και μετά να προχωρήσει πιο γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...