agiohorion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 καλημέρα , αντιμετωπίζω το εξης θεμα ότι θεμα δημιουργω στις σημειώσεις στο IPhone δεν συγχρονιζει στο mac μου αυτό συμβαινει μετα από την αναβαθμιση σε ios 9 . καμμια ιδεα ?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 καλημέρα , αντιμετωπίζω το εξης θεμα ότι θεμα δημιουργω στις σημειώσεις στο IPhone δεν συγχρονιζει στο mac μου αυτό συμβαινει μετα από την αναβαθμιση σε ios 9 . καμμια ιδεα ?? ευχαριστω Καλημέρα, κανονικά θα έπρεπε. Κάνε ένα logout από το iCloud στον υπολογιστή και ξανα login. Επίσης, μήπως παίζει κάτι με την καινούρια εκδοση του Notes η οποία θα είναι φουλ μαζί με το El Capitan. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης, μήπως παίζει κάτι με την καινούρια εκδοση του Notes η οποία θα είναι φουλ μαζί με το El Capitan.Αυτό ακριβώς φταίει. Την πρώτη φορά που ανοίγεις το Notes σε iOS 9 σε προειδοποιεί πως αν επιλέξεις το iCloud για το συγχρονισμό των σημειώσεων, χρειάζεσαι το OS X El Capitan στο Mac σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εκανα Καλημέρα, κανονικά θα έπρεπε. Κάνε ένα logout από το iCloud στον υπολογιστή και ξανα login. Επίσης, μήπως παίζει κάτι με την καινούρια εκδοση του Notes η οποία θα είναι φουλ μαζί με το El Capitan. εκανα τοπικα μονο το note μεσα στο cloud αποσυνδεση και όχι ολο τον λογαριασμο , θα το δοκιμασω το απόγευμα και ας ελπισουμε ότι θα δουλεψει .το note το χρησιμοποιω παρα πολύ και η καινουργια του εκδοση στο ios είναι ότι καλυτερο με την προσθηκη των φωτογραφιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Περίμενε το El Capitan για το Mac που κυκλοφορεί στις 30/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό ακριβώς φταίει. Την πρώτη φορά που ανοίγεις το Notes σε iOS 9 σε προειδοποιεί πως αν επιλέξεις το iCloud για το συγχρονισμό των σημειώσεων, χρειάζεσαι το OS X El Capitan στο Mac σου. ααα μαλιστα , ευχαριστω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Εν τω μεταξυ τις βλεπεις στο icloud.com</p> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ουσιαστικά η αλλαγή έγινε γιατί μέχρι τώρα το sync των σημειώσεων ήταν πρακτικά μια "hack-ιά". Η Apple χρησιμοποιούσε ένα κρυφό φάκελο στο icloud email σου για να κάνει sync στις σημειώσεις. Γι' αυτό και απαιτούσε να έχεις icloud email για να το κάνει. Πλέον στο iOS 9 (και το OS X El Capitan) το sunc των σημειώσεων δεν γίνεται μέσω IMAP αλλά μέσω του iCloud Drive και των νέων API. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ουσιαστικά η αλλαγή έγινε γιατί μέχρι τώρα το sync των σημειώσεων ήταν πρακτικά μια "hack-ιά". Η Apple χρησιμοποιούσε ένα κρυφό φάκελο στο icloud email σου για να κάνει sync στις σημειώσεις. Γι' αυτό και απαιτούσε να έχεις icloud email για να το κάνει. Πλέον στο iOS 9 (και το OS X El Capitan) το sunc των σημειώσεων δεν γίνεται μέσω IMAP αλλά μέσω του iCloud Drive και των νέων API. εγώ έβαλα το El capitan μέσω του Apple Beta program πριν μερικές μέρες, και δεν είχα iOS 9 και μου έβγαινε ότι πρέπει για να γίνει upgrade το notes app να βάλω iOS 9 στις συσκευές μου (έβγαζε ipad air 2 και το ipad mini του μικρου). Χτες έβαλα iOS 9 στο αιρ 2 και μου έβγαζε ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση και στο ιπαντ μινι λέω αει σιχτήρ σώνει και καλά να τις κάνω ΟΛΕΣ? όχι. χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα