Προς το περιεχόμενο

Emmy's

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το Veep καλύτερη κωμωδία μάλιστα...

Δεν είναι καν κωμωδία...

Μια χαρά είναι το Veep, και είχε αρκετά καλή 4η season. Ίσως όχι η καλύτερή του συνολικά, αλλά τουλάχιστον εγώ το προτιμώ από πολλές άλλες κωμωδίες τους. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

damn, η τελετή ήταν στην καλύτερη μέτρια, πάλι καλά που εμφανίστηκε ο Gervais...

Δημοσ.

Το εβλεπα live αλλα ειχε πολλες διαφημισεις και πηγα για υπνο. 

Γινεται να τα παρουσιαζει καθε χρονο ο ricky gervais? Βασικα να παρουσιαζει τα παντα.

Ολα τα υπολοιπα τεχνικα βραβεια τα δινουν off screen και ανακοινωνονται αφου ληξει η τελετη; 

Επρεπε να παρει και το parks and recreation κατι. Απο τις πιο υποτιμημενες σειρες.

Jon Hamm, Επιτελους κλεισιμο. Ευχαριστουμε.

Τρομερη ερμηνεια απο τον Gervais, το αξιζε και το πηρε  :-D

giphy.gif

Δημοσ.

το veep και το silicon valley ειναι οι μοναδικες κομωδιες που βλεπω

το olive kitteridge πολυ υπερεκτιμημενο, θα ηθελα να παρει κατι παραπανω το honorable woman

• Like 2
Δημοσ.

Το Veep καλύτερη κωμωδία μάλιστα...

Δεν είναι καν κωμωδία...

Έψαξα από περιέργεια να δω αν υπήρχε τόπικ για τη σειρά, φυσικά δεν υπήρχε...

Ε κωμωδια ειναι. Τι θα το πεις; Χαρηκα που το πηρανε. Αγαπημενη κωμωδια με εξυπνο και κοφτερο χιουμορ.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω προσωπικα πληγωθηκα πολυ που εχασε το υπεροχο και αγαπημενο modern family απο το veep.Αν επαιρνε 6ο στη σειρα νομιζω θα εκανε καποια ρεκορ ξεπερνωντας τους sopranos.

Δημοσ.

Ε κωμωδια ειναι. Τι θα το πεις; Χαρηκα που το πηρανε. Αγαπημενη κωμωδια με εξυπνο και κοφτερο χιουμορ.

Εγώ 2 επεισόδια που είδα δεν είδα ούτε έξυπνο ούτε κοφτερό ούτε ίχνος χιούμορ.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι το βλέπεις και υπάρχουν σκηνές που γελάς;

Γενικά έχουν πέσει πολύ οι κωμωδίες, το modern family κι αυτό χωρίς ιδιαίτερο χιούμορ,το big bang έχει πέσει πολύ και το last man on earth λίγα πράγματα τελικά, το brink δεν έχω δει ακόμα αλλά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.

Αξεπέραστο το friends, δυστυχώς...

Δημοσ.

Εδώ δεν άξιζε τα προηγούμενα... :P

Καλα ενταξει τωρα αν πραγματικα νομιζεις οτι εχεις τα προσοντα και τις γνωσεις για να ξερεις ποιος αξιζει να παρει βραβειο η οχι....

Εγω λεω απλα τη γνωμη μου και πιστευω οτι το modern family ειναι μια απο τις καλυτερες κωμικες σειρες της δεκαετιας,κυριως λογω καταπληκτικου καστ αλλα και υπεροχης σκηνοθεσιας και γραψιματος.

Btw προσπαθησανε να το αντιγραψουνε και εδω στην Ελλαδα με ακριβως ιδια λογια, ιδιες σκηνες, ιδια αστεια,αλλα λογω απαισιων ηθοποιων απετυχαν παταγωδως.

Δημοσ.

Καλα ενταξει τωρα αν πραγματικα νομιζεις οτι εχεις τα προσοντα και τις γνωσεις για να ξερεις ποιος αξιζει να παρει βραβειο η οχι....

No offense αλλα εδώ εσύ μας λες ότι το Veep δεν είναι καν κωμωδία!

Τόσα χρόνια που έπαιρνε το βραβείο καλύτερης κωμωδίας το Modern Family υπήρχαν σίγουρα αλλες σειρές που το αξίζανε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...