Genki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχω τα χαρτιά από ένα τηλέφωνο. Αν γίνει κάτι (χτυπα ξύλο) μπορώ να βρω την εγγύηση με το imei της συσκευής. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει πάνω σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχω τα χαρτιά από ένα τηλέφωνο. Αν γίνει κάτι (χτυπα ξύλο) μπορώ να βρω την εγγύηση με το imei της συσκευής. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει πάνω σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το ΙΜΕΙ μπορεις να το βρεις βγαζοντας την μπαταρια εχει τα στοιχεια του κινητου.Επεισης αν εχεις το κουτι εχει ενα μεγαλο barcode καπου στο πλαι το οποιο αν το πας στο καταστημα που το πηρες θα το σκαναρη και θα το αναγνωριση αμεσως. Επεισης αν πας στο καταστημα και του πεις να σου ξαναβγαλη την αποδειξη.
Genki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το κινητό είναι αγορασμενο από Ευρώπη συγκεκριμένα από Γερμανία. Δεν έχω κουτί ούτε απόδειξη. Όμως μέσα στον ένα χρόνο εγγύησης που δίνει η Samsung είναι υποχρεωμένοι αν γίνει κάτι να με καλύψουν. Ισχύει όμως ότι μπορώ να βρω την εγγύηση με το imei εφόσον δεν έχω κουτί και απόδειξη
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το κινητό είναι αγορασμενο από Ευρώπη συγκεκριμένα από Γερμανία. Δεν έχω κουτί ούτε απόδειξη. Όμως μέσα στον ένα χρόνο εγγύησης που δίνει η Samsung είναι υποχρεωμένοι αν γίνει κάτι να με καλύψουν. Ισχύει όμως ότι μπορώ να βρω την εγγύηση με το imei εφόσον δεν έχω κουτί και απόδειξηΕγω ξερω 2 χρονια εγγυηση.Αυτο θα πας να το ρωτησης στην Samsung Hellas. http://www.samsung.com/gr/home/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα