Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. 

Εδώ και πόσες μέρες παιδεύομαι με την εισαγωγή των χαρτών της google  στην android εφαρμογή που φτιάχνω. Έχω διαβάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ tutorials στο internet, ακόμα έχω πάρει έτοιμους κώδικες που απ' ότι είδα και διάβασα δούλευαν μια χαρά και πάλι μου δημιουργούσε το παρακάτω πρόβλημα.

Για να μην μακρηγορώ να σας πω τι συμβαίνει: 

Εισήγαγα όλα τα permissions που έπρεπε να μπουν, το API_KEY, κτλ, τον κατάλληλο κώδικα στην "MainActivity.java" και στην "activity_main.xml". Όταν έκανα "run" το project μου άνοιγε κανονικά ο emulator και το μόνο πρόβλημα που έβγαζε είναι "can not find google-play-service_lib.apk", έψαξα και βρήκα έναν τρόπο με τον οποίο το έλυσα. Διάβασα ότι πρέπει να εισάγεις στο "project" σου την βιβλιοθήκη "google-play-services_lib", το έκανα, και μόλις πάτησα "run", δεν άνοιγε το παράθυρο για την επιλογή συσκευής και το μόνο που έλεγε ήταν "launching <το όνομα του project>100%". Έμενε σε αυτήν την κατάσταση πάρα πολύ, μέχρι που το eclipse σταμάτησε να αποκρίνεται και ο μόνος τρόπος για να το σβήσω ήταν να το "σκοτώσω" από την "διαχείριση εργασιών".

Σας παρακαλώ βοηθήστε με, όσο έψαξα δεν βρήκα κάποια λύση... :(

Δημοσ.

:confused:  πάνω που νόμιζα οτι γνωρίζα αρκετά απο Web Design, ήρθες εσύ και με "έστειλες" εντελώς :wacko:

Δημοσ.

:confused:  πάνω που νόμιζα οτι γνωρίζα αρκετά απο Web Design, ήρθες εσύ και με "έστειλες" εντελώς :wacko:

Σε λάθος ενότητα έκανα post? ^_^

• Like 1
Δημοσ.

ας το μεταφέρει κάποιος στον προγραμματισμό

δεν το κάνεις import στο project σου, το κάνεις import στο workspace του eclipse

επίσης σου προτείνω να κάνεις την αλλαγή στο android studio όσο είναι νωρίς ακόμα

Δημοσ.

ας το μεταφέρει κάποιος στον προγραμματισμό

δεν το κάνεις import στο project σου, το κάνεις import στο workspace του eclipse

επίσης σου προτείνω να κάνεις την αλλαγή στο android studio όσο είναι νωρίς ακόμα

Ναι, συγνώμη, δεν το διατύπωσα σωστά.

Το έκανα import στο workspace και μετά πρόσθεσα μια αναφορά στην βιβλιοθήκη (google-play-services_lib). Και συνέβει αυτό που έγραψα παραπάνω.

Γιατί να κάνω την αλλαγή σε android studio; με το eclipse δεν γίνεται δουλειά;

Ακόμα και αν κάνω, τι δυνατότητες πρέπει να έχει ο υπολογιστής μου για να το σηκώσει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...